Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
RumiTT
üzenetére
Kifejezetten program kell? Vagy a példánál sokkal bonyolultabb dolgokat szeretnél csinálni?
Az említett feladatot Batch fájl segítségével is el lehet érni pillanatok alatt.
start firefox gmail.com
"C:\WORD_MAPPÁJA\Winword.exe"Egyszerre több url-t is be lehet pakolni a firefox mögé, mindet megnyitja több ablakban. Ugyanez működik chrome-nál is.
Jegyzettömbbe, majd file mentése Minden fájl / "NÉV.bat"-ként -
nonsen5e
veterán
Sajnos csak nemhivatalos fordítás érkezett a szóban forgó könyvhöz, csak így tudtam beszerezni.
Arra kerestem programot ami meg tudna nyitni ekkora PDF-et szerkeszthetőre. MS és Libre Office-nak ez nem sikerült.
Kiszórtam azt a három képet ami az elején volt, majd plaintextként kiszedtem egyesével a 350 oldalszámozást és a fejezetcímeket minden oldalról...
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Van egy 15 megás PDF file-om (ebook). Ha Calibre file managerrel átkonvertálom normálisabb EPUB/MOBI formátumba, akkor minden régi "oldal" tetején ott marad a fejléc 2-3 sora.
Word-nek túl nagy. Milyen programmal eshetek neki, amivel ki tudom szedni a fejlécek szövegét (szimpla CTRL+H csere)? -
nonsen5e
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
Star Music Tag Editor [Android] programmal bár egyesével kell minden zeneszámhoz beállítani a képeket, de legalább működik.
-
nonsen5e
veterán
Köszönöm!
Végigpróbáltam őket, a Tag&Rename az egyetlen program ami működik is. A többi vagy összeomlik a zenék betöltésekor, vagy nem elérhető a weboldala, vagy nem csinál semmit.
A beállított képek továbbra is programfüggőek.
WMP + VLC megjeleníti, Groove + Android (az lenn a cél) sajnos nem.
Néztem iTunes-t is, az meg bizonyos albumokat be sem tölt...
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Olyan programot keresnék amivel képeket tudok beállítani zene albumokhoz, és azt minden program vissza is adja.
Valamilyen szinten a Windows Media Player is tudja ezt. Adott egy album, kiválasztom a neten a képet, majd a WMP-ben az Albumborító Beillesztése gombra kattintva be is szúrja a képet.
WMP-ben mutatja is ezek után, de a Groove zenében, VLC-ben, meg a default Android-os lejátszóban albuma válogatja, hogy megjegyezte-e a borítóképet. -
nonsen5e
veterán
Üdv!
Létezik olyan program [windows alá], amivel egyszerűen tudom szabályozni, hogy melyik program melyik hangkimenetet használja?
Egyszerre van rádugva a számítógépre headset és hangfal is.
A célom az lenne, hogy be tudjam állítani, hogy amennyiben headset van a gépre dugva, akkor Skype, Teamspeak, stb... azon adja a hangot, viszont a játékok, a Media Player vagy a böngésző pedig a hangfalon.Valamilyen szinten ezt támogatja az alap Realtek program + Windows is, csak két óra mire átállítgatom alkalmanként és nem engedi manuálisan állítani a programokat, hanem arra a csatornára teszi a programokat amelyikre ő gondolja.
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok!
Egy adott videóba hogyan lehetne a legegyszerűbben belevágni ilyen hiradó szerű névfeliratokat?
[link] Bármi ilyen, hogy egy csík és arra lehet tenni feliratot. Vegas van a gépen, azzal biztos lehet, de nem találom.
Végső esetben kirenderelem és ha mondtok valami más programot ráteszem azzal. 
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok,
Nem tudtok véletlen valami egyszerű és kompakt programot (nem kell nekem After Effects vagy Sony Vegas) amivel egyszerűen tudok bedarabolni hatalmas méretű 7 meg 11 órás (6-7giga+) mp4 videókat?
Tonnányi külön dolog van nekem összeszerkesztve valamikorról egybe és mobilon szeretném nézni oda meg nem fér rá egészben.
Próbáltam a VLC player konzol módjával, viszont a 2. szelettől fölfelé mindig van egy 2 másodperces hang-képsáv szinkron csúszás amit mobilon (WP8) nem tudok semmivel sem korrigálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest