- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami konkrétan mindenféle felesleges kérdések nélkül másol a-ból, bé-be. Nem foglalkozik hosszú vagy szerinte olvashatatlan fájl- ill. mappanevekkel, hanem teszi a dolgát; másol. A Win7 intézője erre képtelen és lépten nyomon megkérdez minden balgaságot, erre viszont nekem nincs lehetőségem mindig ránézegetni, hogy éppen hol akadt el. TC sem jó erre a megoldásra, sajnos ő is nagyon kíváncsi. Egyszerre nagyon sok, a legkülönfélébb adatokat másolok gépről, laptopról külső hdd-re, hálózatra majd onnan vissza.
Dióhéjban: olyan program lenne nekem a ideális amin elindítok egy másolást, max kiírja mennyi ideig fog tartani és kész. Nem szükséges hozzá állandó felhasználói beavatkozás vagy felügyelet.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Üdvözlettel: DroneZ
-
DroneZ
aktív tag
válasz
Winner_hun #20424 üzenetére
Nocsak erről eddig nem is hallottam, de érdekes megyek ki is próbálom gyorsan. Köszi szépen skacok.
-
DroneZ
aktív tag
Üdv!
Létezik olyan szoftver ami egy fényképről képes felismerni a rajta lévő építményeket, helyszíneket valamiféle algoritmus alapján?
-
DroneZ
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott-e már valaki olyan programmal ami felismeri a gépen még fel nem lelhető betűkészlet avagy fontok nevét? Olyas valamire gondolok mint például a FineReader vagy FreeOCR. Amik felismerik ugyan a scannelt szöveget de nem tudják beazonosítani az adott betűtípust, nekem pedig inkább utóbbi lenne a fontos.
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Konteó topic
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest