Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
silverwol
csendes tag
válasz
attyspocak
üzenetére
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/20101 (google: "anaglyph nvidia")
En ilyesmiket talaltam. Ertelemszeruen nem tudtam kiprobalni. Azert a tapasztalatokra kivancsi volnek, ha lesznek
. -
silverwol
csendes tag
Szerintem (mivel alapvetoen 3Ds jatekra gondoltam, ezert) nem nagy plusz a gepnek kiszamolnia. A 3Ds scene-t egyszer kell kiszamolnia (hogy mi hol van), csak a nezeti transzformaciot kell duplan (hogy abbol a szogbol pontosan mi latszik). NVIDIA-hoz, amennyire en tudom van ilyen prog., ill nekem meg FPS felezessel is megerne
.Silver
-
silverwol
csendes tag
Sziasztok
Hatha itt tobb szerencsem lesz...
Letezik ATI kartyakhoz anaglyph mod direct x alatt? (Az anaglyph az, amikor kek es piros korvonala van a dolgoknak, az amelyikhez van szemuveg is) Milyen segedprog. kell hozza?
Konkretan nekem egy 1950GT-m van es eszembe jutott, hogy de jo volna a 3D-s jatekok kozul nehanyat igy jatszani. Van valakinek valamilyen megoldasa?Valaszokat elore is koszi!
Silver
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.