- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PistiSan
addikt
Mekkora fájlokat kell letöltened?
Ha van egy link gyűjteményed amit le szeretnél tölteni, minden sorban egy másik link amit mindenféle kattintgatás nélkül, simán le lehet tölteni, (közvetlen link) akkor én lehet írnák erre egy PowerShell scriptet, ami egyenként letölti neked ezeket a fájlokat mondjuk egy txt-ben tárolt lista lapján, és egy megadott helyre le rakja.
Ha publikus dolgokat szeretnél letölteni, akkor egy 10-20 soros minta fájl tartalmat fel tölthetnél, hogy lássam miről van szó, vagy legalább a struktúra világos legyen. -
poirot
őstag
Ezt a linktároló betöltést még soha nem használtam.
Beállításokat mentettem és a linktárolóba megnéztem, hogy mit ajánl fel. Azt a nevet hagyta bent, amit adtam neki, viszont nem preferált egy kiterjesztést sem, így konkrétan nem tudom, hogy a linktárolónak biztosan jó-e a mentett file. Ezen a néven mentettem,
mai mentés.jd2backup
Több mint 15 mb-os szöveges állomány lett
Ha ez az, amit szeretnél, felejtsd el. Belenéztem a Total commander nézőkéjével, így néz ki;3.Stefano Pulga - Love Taker (Original 12' Mix).mp3", "F:\\jdownloader\\D Discharge\\Disco Discharge - Collection (2010-2011) Part 2 MP3 320 kbps\\2011 - Euro Beats (2CD)\\CD2\\04.Passengers - He's Speedy Like Gonzalez (Original 7' Mix).mp3", "F:\\jdownloader\\D Discharge\\Disco Discharge - Collection (2010-2011) Part 2 MP3 320 kbps\\2011 - Euro Beats (2CD)\\CD2\\05.Raffaella Carrа - 1,2,3,4 Dancing (Original Album Version).mp3"
a vége meg ilyen (gondolom a törlések nyomai):
˘(€W>?@,7řŢăă{XbŐ*:0׎ˇařî;fľqvžĚç·‹Ö•›ąâÎLoí›pm™˙®ß,îÇ/Ńcë7¬|7 ŢŽnvÉĚÁ×ŔÚĆI˝m|iťleu%wŤcč‘“Ú\xÇŰ…—, g3ÁZ=žß—‚âlëőÍ+Îl˙çóóőł—šz“©ĺ·ˇgůł±Ąé§UüĘńÖ™ů›Ď¶'§fľĺ…Ź\?Ř"łĄ?÷í•5çĂtËž¸÷9ˇ`ąçÚÔŮ%ÂńŻrĽç^˘Ň2†Ś8ŃŞÂ÷čó<˘¶yUź§4I™ţŞ2¸JPüěĆBE%jăŚĎq8‰cůÇKÖ´ĚkŐ8ĎN×·‚Ţ`Ô”%Ęę/|Hp¶óë–wwެI’Ţ~†Ă3
Nem hiszem, hogy meg tudod "etetni" a programot, hogy megjelenjen a listában a Neked megfelelő lista. Ha sikerülne esetleg, akkor minden további nélkül le lehetne (újra)tölteni, van olyan opciója.
-
poirot
őstag
JDownloader 2 program. Magyarul is tud, a nem befejezett letöltéseket tudja folytatni. Időnként próbálja a fizetős részt javasolni, de nem vészes.
Megnéztem a letöltési listámat, szerintem jóval több van, mint 300, amit azért nem törlök, mert így figyelmeztett, ha valamit már letöltöttem.
Most látom, hogy 200 ezret írsz ? Na olyannal még nem találkoztam, szerintem az már gép függő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest