- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Nem beállítás kérdése. A legtöbb screenshot alkalmazás nincs játékok alatti shotok lövésére felkészítve. Arra speciálisabb program kell, mint pl. a Bandicam vagy ilyesmi. Általában ezek nem is ingyenesek; a Bandicam ingyenesen watermarkot ad a képhez, videóban pedig 10 percben maximalizálja a felvétel hosszát. Vízjel-mentes megoldást hirtelen nem tudok.
Egyébként ha ablakokat fényképezel, érdemes PNG-t használni, mert kisebb lesz a fájl és sokkal olvashatóbbak maradnak a szövegek (pontosabban az eredetivel megegyező). Ha marad JPG, akkor legalább azon érdemes egy kicsit minőségben tuningolni (ha a prohardver kódolja újra a képet, akkor nem szóltam).
-
pc360
addikt
A Greenshot pl.
maestro87: De ezek ablakátméretezők, nem szabják át a programok felületét... jó eséllyel csak kicsippentik széltében a keretet, de a tartalom nem fog felnagyítódni. Ezért írtam a VirtualBox-ot, te meg tévesen a Hyper-V-t.
Odin89: Igazából közben rájöttem, hogy integrációs szolgáltatással úgyis az aktuális ablakmérethez igazítaná a felbontást, úgyhogy én passzolnám a kérdést.
-
maestro87
őstag
Vegyél ki egy ram modult a gépből és zárd el.
De ha fejlesztve lett a gép, akkor tegyétek fel rá a win10-et, annak lehet jobb szülői felügyelete van már. [link] Ezzel lehet már online a telefonodról is ki tudnád jelentkeztetni őket, de ez csak egy tipp, sose csináltam még ilyet és annyira nem olvastam utána.
Ráadásul sokkal élvezetesebb lehet a játék is win10 alatt ha néha bónuszként bedob egy kék halált (win10 topic).Egy idő után kedvük sem lesz elindítani a játékot.
A szülői felügyeletet szerintem kérdezd meg a win7 topicban.
-
maestro87
őstag
Ezzel nem zárnád ki saját magadat is? Én mindenképpen létrehoznék egy másik fiókot erre ha csak nem a saját függőségedet akarod kordában tartani.
Aztán mehet a szülői felügyelet.
Vagy mi az akadálya egy másik felhasználói fióknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest