- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt használom, ez jutott eszembe, de ha kell, bárkinek ingyen el tudom küldeni az egyébként Hiren's Boot CD-n is megtalálható bootolható, 3,16 MB helyet foglaló 11-es Norton Ghost-ot...
Ha ez nem lenne elég, akkor tessék, itt van az Acronis egy legálisan tök ingyenes verziója: [link] (a hivatalos oldal linkje úgy tűnik, lejárt, de ott a másik cím áthidaló megoldásként)
De mi lenne, hogy ahelyett, hogy engem cseszegetnél, inkább az eredeti kérdezőnek javasolnál valami konstruktív megoldást? Mert ennek a hsz.-ednek konkrétan semmi értelme nem volt. Tettél egy tök felesleges megjegyzést (mint múltkor: [link]), de alternatívát nem kínáltál.Gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest