- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
woodworm #51540 üzenetére
Valamit erősen benéztél
"Sajnos bármit módosít a webes felületen már rosszul mentődik el, mert a google rosszul kezeli a név megjelenítését és nem a magyar, hanem a nemzetközi standardok szerint rendezi."
Nem kezel az rosszul semmit, csak amerikai stílusban jeleníti meg a neveket keresztnév vezetéknév sorrendben. Ellenben, ha TE a magyar általános használat szerint szeretnéd megjeleníteni, akkor fordítva kell kitölteni a mezőket (keresztnév vs. vezetéknév) és nem kell semmiféle csv és egyéb dolgokat szerkesztgetni, mindent az adott helyen meg lehet tenni, mivel van rá még mező is készítve, nem kell megerőszakolni semmit, csak tudni kell használni
Nálam már több éve jól működik, szóval nem lehetetlen ezAzt hiszem ezeket már leírtam korábban is csak sikerült fölötte átfutnod.
De amúgy nem ellenzem, hogy Te úgy használod ahogy akarod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest