Hirdetés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SpaceJam #49053 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy nincs jutubon cd minőség.
Azt is tudom, hogy hiába konvertálunk alacsony bitrátás anyagot 320 kbps-re (vagy akár elmenthetjük wav-ba is 1536kbps) attól nem lesz jobb a minőség, csak felesleges helyfoglalás. De azt tapasztaltam, hogy más letöltőprogik "eredeti minőség" címen magasabb bitrátát adnak. A 4K Video Downloader mindig megreked 128-145 kbps környékén.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #49053 üzenetére
Tényleg aranyos, hogy úgy gondoltátok, a YouTube CD minőségben tárolja a zenéket.
Hát nem tűnt fel, hogy a videók is szakadék módon néznek ki, ha csak a natív felbontást választjátok?
Mindent megtesznek az adathalmok csökkentése érdekében, ezért is van, hogy creator inkább a Vimeo-ra tölt fel, ha minőségi anyagról van szó.
Amúgy az audio konverterük (
MediaHuman Audio Converter) is a legjobb, ez cserélt minden más fizetős cuccot és egyéb elavult vackot a NeszeTools-on ebben a kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest