Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
sztanozs #48317 üzenetére
- nem szavanként/karakterenként van pozícionálva a szöveg
- nem akarsz sortörést kezelni
Erre lehet heurisztikát illeszteni, hogy ha két karakter megfelelően közel van egymáshoz és függőlegesen kicsi az eltérés közöttük, akkor azok egy szót alkotnak, ha kicsit távolabb, de még nem túl távol, akkor space van közöttük (a távolságra a betűméretből és típusból származtatott metrikát lehet használni). Hasonló szabályt lehet függőlegesen is alkotni az összefüggő sorok megtalálására. Persze tökéletes nem lesz, de eléggé jó közelítést ad.Kevés olyan PDF akad, amibe nem karakterenként kerül be a szöveg. hanem szavanként vagy nagyobb blokkokban (a vektorosan renderelt szöveg pedig már más kávéház feldolgozás terén, ahogyan említetted).
-
válasz
sztanozs #48317 üzenetére
(Ez nem off téma itt.)
"Ezek akkor működnek jól, ha...."
Az "ezek" alatt konkrétan az általam linkeltet is érteni kell? Próbáltad ezt konkrétan, és amit írsz, az erre a weboldalra is igaz? Én próbáltam, és az általam megnyitott pdf-ek mindegyikének szövegét tudtam vele szerkeszteni. Ez nem azt jelenti, hogy az általam tapasztaltak általánosan és minden eshetőségre igazak, csak érdekelnek ebben a témában a lehetőségek. Több weboldalt kipróbáltam, és ez volt az egyetlen, aminél nem ütköztem akadályba, de simán lehet, hogy nem is állítottam a fájlaimmal olyan akadályt, amiről te beszélsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kedvenc zene a mai napra
- Béta iOS-t használók topikja
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest