-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetyy
őstag
válasz
energomatt #46673 üzenetére
Anno nagyon nagyon régen(sztem 10-15 éve, vagy ennél is régebben) volt egy olyan weboldal, hogy ha a "space"-szel
vertedlekopogtad az általad keresett zeneszám ütemét, akkor kiírta a szám címét.
Emlékszem hogy én egy karácsonyi dallal próbáltam ki, és csodák csodájára, ki is írta a címet
Most hogy ez véletlen volt, vagy tényleg ilyen tudása volt, az rejtély.
Sajnos nem emlékszem már ennyi idő elteltével a honlapra -
Vesa
veterán
válasz
energomatt #46673 üzenetére
Csodálkoznék, ha ilyen létezne, mivel a zenei stílusok száma lassan konvergál a végtelenhez, ráadásul ezek már régen nem csak a ritmusukban különböznek, hanem ezernyi más paraméterben is. Nem igazán lehet egy ritmus alapján meghatározni a konkrét stílust.
Ha itt szétnézel, láthatod a jelenleg ismert zenei stílusokat (eszméletlen sok van). Rájuk kattintva bele tudsz hallgatni, mindegyikhez van egy minta feltöltve, ami a stílus jellemzőit mutatja meg. Nem ismerek olyan programot, ami egy szimpla ritmusképlet alapján el tudja helyezni azt egy konkrét stílusba. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs ilyen...ha netán találsz, írd be ide, hátha másnak is jól jön egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest