Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Kihagytad a legegyertelmubbeket:
Azelott megbelyegeztek a besugokat es az ipari kemkedes volt az egyik legnagyobb felelem, most felhoben (cloud) tarolt adatok, online futtatott programok, online naptar, hataridonaplo, vagy CRM es hasonlo alkalmazasokkal mindenki onkent es dalolva adja ki sajat es masok szemelyes es uzleti adatait.Extrem pelda volt egy aktiv forumozo esete, aki lelkesen irt mindenrol, kulfoldi nyaralasa soran rendszeresen toltott fel kepeket, hogy hol van es miket latott, es fel volt haborodva, hogy hazaterve ures hazat talalt, mert deklaralta, hogy mennyi ideig lesz tavol, koltoztetok fenyes nappal odamentek es kenyelmesen dobozokba pakoltak mindenet es elvittek.
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Én sem értem ez a nagy Microsoft ellenességet, az Apple vagy Google (ki milyen telót használ) sokkal többet tud bárkitől, mint az MS).
-
Cs1csó
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Borzasztó, hogy miket megtudnak rólam!
Pont lexarom, hogy tudják a Marvel filmeket jobban szeretem mit a tinivámpírosakat stb. -
dopolgx
kezdő
válasz
tordaitibi
üzenetére
Tisztában vagyok ezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pont lexarom, hogy tudják a Marvel filmeket jobban szeretem mit a tinivámpírosakat stb.