Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam, pc360 és Lauda, köszi a válaszokat!
Routeres (ebből 2 eszközt is ki tudtam próbálni) és kábeles kapcsolatnál is csinálja. 12Mbites a net, ami tudom, nem sok, de egy db 720p-s youtube még korábban nem okozott neki gondot. Tavasszal HBO Go-val sem volt gond, Netflix pedig egyenesen pazar volt vele. Egy környékbeli mikrós szolgáltatónál vagyok, meghibásodás szinte sohasem volt, ha weblapokat nézegetek, letöltésnél tökéletes, gyors, videóknál tapasztalom a dolgot egyedül.
Speedtest.net-en természetesen néztem, de ott ugye pillanatnyi sebességet mér. Van, h a youtube alig tud betölteni valamit, rámérek egyből, erre kijön egy 10-11-12 körüli érték. Máskor 1-2Mbit-et, 4-5Mbit-et kaptam el ilyen mérésekkel. HBO Go-nál tűnik fel mondom leginkább, általában úgymond 3 minőség között ugrál, mikor rájön.
Egyszerre több videót nem is szoktam megnyitni vele, torrentezni se szoktam, az se megy a háttérben, elvileg semmi, ami elszívná a sebességet. Csak gondoltam mielőtt ráírok a szolgáltatóra, nézek valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest