Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
A korrektség kedvéért, igen annyit hozzáfűznék kiegészítésként, hogy Win7 esetén leválasztásnál valóban eltávolítja az illesztőprogramot is hülye módon USB-s eszközöknél. De Win8/8.1/10 esetén már nem tapasztaltam.
Ilyen formában, valamint, hogy a pörgést se állítja le, nem kapcsolja le teljesen az USB-s eszközt, én a Hotswapot ezekhez annyira nem preferálom... inkább akkor a Windows tálcás megoldása, vagy a fenti 2 program, utóbbiak tökéletesek. -
King Unique
titán
Mármint mire, hogy eltávolítaná az illesztőprogit??
Nem emlékeztem ilyenre HotSwap esetén, de direkt ki is próbáltam most Win8.1 alatt több pendrive-al és 2,5" külső merevlemezzel. Leválasztás után ugyanúgy felismerte egyből, nem telepített semmit, sőt, hiába volt bejelölve a meghajtó pörgésének leállítása, nem állította le a motort...az csak a Windows sajátja, illetve az általam fentebb említett 2 program esetén működött. Tehát, nem maga az USB-s eszköz vezérlője nem támogatta a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Két kézzel markolt a "bling-zsákba" a Thermalright
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem emlékeztem ilyenre HotSwap esetén, de direkt ki is próbáltam most Win8.1 alatt több pendrive-al és 2,5" külső merevlemezzel. Leválasztás után ugyanúgy felismerte egyből, nem telepített semmit, sőt, hiába volt bejelölve a meghajtó pörgésének leállítása, nem állította le a motort...az csak a Windows sajátja, illetve az általam fentebb említett 2 program esetén működött. Tehát, nem maga az USB-s eszköz vezérlője nem támogatta a funkciót.