Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Kernel #34376 üzenetére
Azért nem jó ez a megoldás (már próbáltam sajnos), mert néha nincs bekapcsolva a TV, és ilyenkor csak meg akarok nyomni egy gombot, hogy visszajöjjön TVről a Monitorra, mert ezzel a módszerrel vagy 2 gombot használsz billentyűzeten, vagy be kell kapcsolni a TV-t, hogy rákattinthassak az ikonra.
(#34377) genndy
Catalyst Control Center nincs fent, MSI afterburnert használok, de ez sem megoldás, mert Logitech billentyűzeten lenne + gomb, szóval nem Ctrl+shift+U, hanem egy speciális gomb, amit setpointba lehet beállítani.(#34379) csinglinglin
Jó programoknak tűnnek első ránézésre, de nem arra amire nekem kénede ránézek este ha hazaérek.
Nekem valami könnyed 5-6 soros VBS vagy akár AHK script kéne erre, csak arra nem jöttem még rá, hogy hogy ismertessem fel 100% pontossággal, hogy melyik monitoron vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest