- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
genndy #33828 üzenetére
Az, hogy a telepítésnél tolja az arcomba a többi terméküket, nem tudom, miért olyan zavaró, alapesetben így sem kell egy fillért sem fizetned, hogy megkapj egy olyan terméket, ami elég jó, és nem Adobe, szóval ennyi sztem belefér a telepítésnél.
Ha ninite.com segítségével telepítesz egyszerre több dolgot is, akkor meg egyáltalán nem látod a reklámot. Sőt, az alkalmazáson belüli reklámokat is ki lehet kapcsolni a File > Preferences > General > Show Advertisement checkbox kiszedésével.
Sokan ellenzik egyébként a ribbon-felületet is, nekem mondjuk pont bejön.
Az igaz, hogy kicsit erőforrás-igényesebb lett, de szerintem így is a bőven elviselhető kategórián belül van, még gyengébb gépen is próbáltam.(#33829) bluemirage:
Nem nyomja folyamatosan a reklámot.Csak amíg ki nem kapcsolod, addig jelenik meg egy annyira nem elviselhetetlen reklámcsík, én is ki szoktam lőni, mert engem is idegesít, a hogyanját lásd fentebb.
Egyébként nem frissíteni egy ilyen progit szintén nem egy bölcs dolog, lehetnek ennek is biztonsági rései, nem véletlenül adnak ki foltozásokat ilyenekre is. -
válasz
genndy #33828 üzenetére
+1..
Csillivillibb, lassabb és folyamatosan nyomja a reklámot. Évek óta azt használom... van belőle egy régebbi portable is az egyik gépemen....Mivel maga a pdf szabvány csak lassan változik... szerintem jó lehet egy portable foxit reader, vagy bármi amit nem frissítesz.
portable lelőhely
A chrome szerintem gyárilag olvassa a NET-en lévő PDF-es linkeket, így nem kell beépülő... de szerintem a többi böngésző is lehet, hogy már ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest