Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
localhost
üzenetére
NEM nem nem felel meg, mert amit én akarok, ahhoz nem kell nagyon nagyon sok ram, és nem kell mindent újraírnom rengetegszer, és egy áramszünet, vagy akármi miatt sem minden veszik el, csak a beállított mennyiség, és nem kell külön nekem mentegetnem, miután megvártam, hogy letöltődjön.
Mert ha lehetne is úgy, de nem lehet, mert max 32GB lehetne, akkor, ha nem töltött le mindent, és úgy kapcsolom ki, helyezgethetném át, meg vissza az összes letöltést... Nekem az amit mondtam, ahogy mondtam felelne meg. Még csodásabb volna, ha külön be lehetne állítani, hogy mit milyen szempontból lehessen figyelni, pl., ami csak 3KB/s-al jön, annál, ne várja meg a 703MB-ot, hanem óránként mentse akármennyi is jön le. Szerintem te már inkább csak ki akarod figurázni a dolgot, ezért mész ennyire a ló túloldalára. Én nem írtam lehetetlen dolgot, se olyat, amihez milliárdokba kerülő szuperszámítógép kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő