Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz kraftxld #16369 üzenetére

Ok, ennyire ne mélyedjünk bele. :D

Arról volt amúgy szó, h egy laptop elromlott, mire valaki azt mondta, h majd ő megnézi, oda lett neki adva, azt mondta róla, h alaplap, és processzor romlott el, de hagyják csak nála nyugodtan a gépet, mert már nem jó semmire sem, majd ő kidobja.

Erre felkaptam a fejem, szóltam a noti tulajdonosának, h had nézzem meg én is azt a gépet, el lett hozzám is hozva, belenéztem, processzor természetesen másik notiban klafán működik, valószínűleg alaplap hibás.
    DE közben a gépben a 2GB ram kicserélődött 2×512MB-ra.

Ezt jeleztem a noti tulajdonosának, illetve hozzátettem, h a gyártók (jelen esetben Toshiba) nem szoktak két különböző féle ramot (jelen esetben Hynix és Samsung) egy gépbe tenni. Valaki nyilván kicserélte.

Több szakszervizben is volt már előtte a gép, mindenhol alaplapcserét említettek, de nem feltételezzük egyikről sem, h gányoltak volna a géppel.

Sehol sem mondták, h proci is rossz lenne, kivéve az utolsó helyet.
    És sehol nem akarták ottfogni a gépet, kivéve az utolsó embernél, akitől most meg lett kérdezve, h ugyan már hogy gondolta, h kicseréli a ramot.

Erre kaptuk válaszul, h ő ért hozzá, és majd felteszi ezt a programot, és majd jól bebizonyítja, h mikor lett a memória átcserélve. :U

Én úgy érzem, eléggé tájékozott vagyok IT vonalon, természetesen logfájlokról én is hallottam már, de aki eleve azt állítja, h a procinak is kampec, annak ugyan már had kérdőjelezzem meg szakmai elhivatottságát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés