Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
artiny
üzenetére
A legtöbb proxy szerver egyszerűen nem engedi a Flasht. Ha megy is a Flash, a proxy szerver lassúsága miatt egyszerűen nem lehet vele streamet nézni.
A proxy szerver azt csinálja, h. az általad meglátogatott tartalmat ő kéri le, és juttatja el hozzád. Ezáltal a tartalomszolgáltató csak a proxy IP címét látja.
De amint mondtam, ezt nem is kell nézni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
artiny
üzenetére
Nekem azt írja jelenleg nincs adás. Egyébként ha megy is akadhat proxyn keresztül lassan jönnek mennek az adatok. Proxy progit nagyon régen használtam már, ingyenes volt, vagy valahonnan letöltöttem és okosba "megvettem" már nem tudom, 4-5 éve használtam akkor is csak kipróbáltam és a program már nincs meg a nevére se emlékszem sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest