Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
artiny
üzenetére
A legtöbb proxy szerver egyszerűen nem engedi a Flasht. Ha megy is a Flash, a proxy szerver lassúsága miatt egyszerűen nem lehet vele streamet nézni.
A proxy szerver azt csinálja, h. az általad meglátogatott tartalmat ő kéri le, és juttatja el hozzád. Ezáltal a tartalomszolgáltató csak a proxy IP címét látja.
De amint mondtam, ezt nem is kell nézni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
artiny
üzenetére
Nekem azt írja jelenleg nincs adás. Egyébként ha megy is akadhat proxyn keresztül lassan jönnek mennek az adatok. Proxy progit nagyon régen használtam már, ingyenes volt, vagy valahonnan letöltöttem és okosba "megvettem" már nem tudom, 4-5 éve használtam akkor is csak kipróbáltam és a program már nincs meg a nevére se emlékszem sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vírusirtó topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest