Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
jilian
üzenetére
A Photoshop-ban eleve a nyomtatási procedúra előtt állítható, hogy miként húzza ki teljes méretre, még az elrendezést is válthatod. De valóban, minden normálisabb képszerkesztőben vagy nézegetőben megoldható. Én a FastStone Image Viewer-t tudom ajánlani, hogy legyen alternatívád.
-
LonGleY
veterán
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Ezek egy fájlba mentenek rendszerestül, utólag vagy új gépre is visszaállítható, bitpontos lemezképeket.
Ha fájlszinkronizálóra van szükséged, az egy kicsit más kategória. Arra SyncBackPro, FreeFileSync, Cobian Backup és társai valók. Nekem az első a kedvencem, naponta használom. A jobbfélék a fájlmentést is képesek inkrementálisan és teljesen automatikusan, a háttérben művelni.
-
LonGleY
veterán
Köszi, ezt is megnézem. A kérdésem egyszerűen csak annyi volt, hogy milyen lejátszóprogramokat ajánlanátok internet rádiózásra. Alapvetően foobar-os vagyok, az is nyilván viszi a különféle állomásokat, de engem egy olyan érdekelne, amiben alapból korrekt válogatás található, és esetleg frissül is a benne foglaltatott lista. De látom, ebben van valamiféle lista.
-
LonGleY
veterán
Online rádió kategóriában milyen programokat ajánlanátok? És miért?
Eddig egyedül a Screamer Radio-t ismertem meg, ami nagyon jó a stream-ek rögzítésére.
-
LonGleY
veterán
válasz
Mustármag
üzenetére
Hogy érted, hogy tallózza be? Hogy betölt-e a weboldal? Tehát a szerver elérhetőségét szeretnéd ellenőrizni?
Arra van nagyon jó szolgáltatás: Pingdom – Website monitoring
Ingyenesen pár, de legalábbis egy oldal biztosan monitoroztatható vele állítható időintervallummal (én 5 percenként teszem a szerverünk egyik domain címén). Ha valami gebasz lenne, küld e-mailt, illetve havonta összesít, hogy miként alakult az uptime.
-
LonGleY
veterán
válasz
sanyek2
üzenetére
Nem véletlen halt ki, ugyanis az, hogy szerinted más tészta, nem azt jelenti, hogy kicsit is kevesebb lenne egy beépített, mint egy különálló szoftver. Ma már nincs olyan, hogy csak tűzfalat gyárt egy cég. Az amúgy a legegyszerűbb modul az összes közül egy ilyen internet security csomagban.
-
LonGleY
veterán
válasz
sanyek2
üzenetére
A két különböző tűzfal keveréséről elég gyorsan le fognak dumálni. A tűzfal a programok nethez jutását szabályozza, nem nyújt megoldást a biztonsági résekre. A komplettebb biztonsági csomagokba épített plusz védelmek (pl. a Comodo esetén a HIPS) azok, amik hatékonyan felléphetnek egy-egy ártó kód ellen. A tűzfalnál elég az, ha legalább olyan módban használod, hogy kérdezzen, ha valami új cucc akar csatlakozni. Ha egy kicsit hozzáértőbb vagy, akkor ezeket a szabályokat szűkebbre veheted (pl. hogy egy FTP programot ne engedj ki http-re - bár a verziófrissítéshez az is kellhet). Két tűzfallal nem lennél előrébb.
Én kiegészítő védelemként amúgy a PeerBlock-ot használom. Az egy rakat IP címet blokkol, ami kifejezetten jó a P2P programokat (pl. uTorrent) szkennelő botok tevékenységének mérséklésére, de ez tiltja nálam azt is, hogy az Opera hazatelefonáljon az általam meglátogatott tartalmakkal. Arra kell odafigyelni, hogy sok ismertebb, de már-már malware kategóriába nyúló oldalt is blokkolhat, ekkor a felületén külön engedélyezni lehet (ideiglenesen vagy véglegesen) a meglátogatni kívánt címet.
Még egy dolgot szoktam alkalmazni géptelepítés után: a Spybot - Search & Destroy-al végigfuttatok frissítés után egy immunizálást, ami a hosts fájlt telenyomja a különféle malware-ek és egyéb ártalmas címek listájával, így ezeknél a címeknél nem lehet adatmozgás. Van belőle portable verzió, a művelet után pedig eltávolítható a program.
-
LonGleY
veterán
válasz
qwertly
üzenetére
Az OE mellé telepíts egy Thunderbird-öt, az rá fog kérdezni, hogy importálod-e a az OE cuccait - ezt tedd is meg! Miután átkerültek, a MozBackup-al tudod menteni a levelezést, de manuálisan is megtalálod az AppData mappában (futtatás > %APPDATA%). Az új rendszeren telepíted a Thunderbird-öt, alá pakolod a mentést manuálisan vagy szintén MozBackup-al és kész. Egyedül a levelezéshez tartozó jelszavak lesznek azok, amiket újra meg kell adnod (ezek kinyerésében a Mail PassView segít). A Thunderbird jó alternatívája az Outlook Express-nek, amúgy is érdemes lenne áttérned rá (így a win-től sem függesz majd annyira).
Illetve, ha nem épp IE-t használsz, akkor a mentett belépőid a WebBrowserPassView-al lesheted meg.
-
LonGleY
veterán
válasz
pethYeti
üzenetére
De, van olyan, mint írtam, én is így használom a foobar2000-et.
De ott konfigolni is kell egy keveset... Ez a plugin kell hozzá.Utána Preferences > Display > Default Uuser Interface > Playlist View...
Hozzáadod ezt a sort pl.:
Name: Rating
Pattern: $ifequal(%rating%,1,•,$ifequal(%rating%,2,••,$ifequal(%rating%,3,•••,$ifequal(%rating%,4,••••,$ifequal(%rating%,5,•••••,)))))
Alignment: leftHa megvan, a lejátszási litának tetejére klikkelve hozzá tudod adni a "Rating" oszlopot. Már csak az maradt, hogy a Keyboard Shortcuts-nál beállítasz minden ratingre egy kombinációt.
-
LonGleY
veterán
válasz
ricsiii01
üzenetére
foobar2000 + pár plugin, de vannak skinek is hozzá. Nálam pl. ilyen (nagyjából alapstílus egy kis állítgatással, library böngészővel), és be van lőve 5.1-re, hogy térben jól szóljon, a hang terjedési sebességét is figyelembe véve. Global hotkey-ekkel irányítom, azaz nem kell kinyitva legyen, hogy billentyűkombinációkkal osztályozzam az épp megszólaló zenéket, vagy váltogassam a őket.
Ha ilyen instant pofásat akarsz, akkor az orosz AIMP lehet még jó. Skinnelhető, jól beállítható, user friendly.
-
LonGleY
veterán
válasz
Devilhun_HUN
üzenetére
Sima vágás utáni exportálásnál nem kódolnak újra? Itt ez a kérdés.
Lehet, hogy van ilyesmi beállítás bennük, hogy bizonyos esetekben
tudják ezt, de ezek nem erről híresek... -
LonGleY
veterán
Van, persze, az egész film dollármilliókból való újramodellezése. Magától nem lesz 3D. Egy tucat amerikai cég foglalkozik ilyesmivel, dolgozzák fel a régi filmeket, de érdekességkép: a Gravity sem 3D-ben lett végig felvéve, így félig 2D-ből animálták át.
Automata programmal (vagy ilyen funkciós TV-vel) legfeljebb annyit érsz el, hogy a fények-árnyékok és némiképp a mozgás alapján kicsit szétszórja a domborulatokat a térben, amik lehet, hogy nem is úgy állnának, mint ahogy a program gondolja. Ammeg mire jó? Inkább zavaró.
-
LonGleY
veterán
válasz
Hajdu.1
üzenetére
Ilyen jellegű akadásokat egyébként a védelmi programok előszeretettel generálnak. Az Avast pl. jobb gépeken is használhatatlan, mert berecsegteti a médiatartalmakat, legyen az videó- vagy zenelejátszás. Az új (6.x) Comodo meg a böngészőt fogja le. És még lehetne sorolni a hulladék védelmeket... Egyedül az 5.12-es Comodo-t találom korrektnek ilyen szempontból (pedig erős kétmagos a gépem).
-
LonGleY
veterán
válasz
Hajdu.1
üzenetére
Nincs szükség semmi ilyesmire. CCleaner és ennyi.
A legjobb karbantartás az, ha pont ilyen fölösleges programokkal nem traktálod a rendszert. Ha van valami konkrét hiba (eltűnő ikon stb.), akkor a portable FixWin jól jöhet (win 7-hez).
Ha mégis zsonglőrködnél, akkor a jv16 PowerTools kellő komolysággal bír, de ott már kárt is sokkal könnyebb okozni, mint a CCleaner-el.
-
LonGleY
veterán
válasz
Willie
üzenetére
Vagy ott van még a Tixati. De mindet próbáltam, lassabbak. Van, amelyikben van letöltés közben is mappázás, de ezzel kifújt. Én is visszatértem a legújabbhoz. Nekem semmi bajom vele amúgy, nem tudom milyen használhatatlanságra gondolsz. A telepítője gány, tele van adware-rel, ezt jól tudjuk, de azon kívül nincs baja. A felületéről kikapcsolhatók a reklámok.
-
LonGleY
veterán
Tudtok jó programindítót win alá?
A Launchy nagy kedvencem, szinte folyamatosan használom, de nekem most olyanra van szükségem, amin látszanak az ikonok, mint pl. a RocketDock-on, csak ne legyen olyan gány (az sem árt, ha aktív fejlesztés alatt van). Nekem egy kis egyszerű kéne, hogy el tudjam pakolni az ikonjaim egy részét az oldalra húzott tálcámról.
(#29656) psg5: Fasza!
(#29657) Maksifül: memória, processzor: AIDA64 / mindenfélére: PerformanceTest
-
LonGleY
veterán
Szerencsére nem ismertem ki a programot, de egyszer már megmentette egy partícióm. Az egészet akarja menteni, vagy a fájlokra írja, hogy másik drive kell neki? Utóbbi esetben nem tudom, miért nem választhatod ki őket. Egyébként ilyenkor szokás kölcsönkérni egy merevlemezt, vagy ne adja ég, venni egyet. Jól jön az később is tárolni.
-
LonGleY
veterán
Melyik codec-válogatást tartjátok korrektnek, és miért? A személyes favoritom a K-Lite Codec Pack Standard, emellé keresek alternatívát, mert már régen nem foglalkoztam a témával.
Tartalmaz 32- és 64-bites codec-eket is, átlátható a varázsló alapú installere. Egyedül a QT hiányzik belőle (jogi okokból), de azt pótolja a QT Lite.
Tudom, hogy nem kell a VLC mellé, most nem ez a kérdésem (mellesleg nem is azt a lejátszót használom).
-
LonGleY
veterán
válasz
Tokra110
üzenetére
- Google skill represents -
track time spent in applications
Ez a találat jónak tűnik. Abból is ez a program:
Visual TimeAnalyzer (ingyenesen 30 napig használhatod) -
LonGleY
veterán
Okés, megnézem őket. Alapvetően nem is nekem lesz, csak új kiszemelteket gyűjtöm egy programcsomagba.
-
LonGleY
veterán
Még mindig normális, GPU-gyorsított, egyszerű videovágó és/vagy konvertáló alkalmazást keresek (a Freemake Video Converter-en kívül). Az Avidemux egy fosnak bizonyult.
Ugyanúgy kerestetik normális Youtube-letöltő a Freemake termékek mellett. A DVDVideoSoft termékeket az agresszív ad-support miatt hagyjuk ki az ajánlásból, így a Free Youtube Downloader kiesik.
-
LonGleY
veterán
válasz
Ekevas
üzenetére
Az Excelnél jobbat nem nagyon találsz. Azon kívül speciálisan a te igényeidre szabott program lehet csak hatékonyabb.
Jó a több munkalapos megoldás is, vagy pedig egyetlen nagy táblázat használata - ha az járható út. Ezek nem egetrengetően bonyolult dolgok, az azonos cellatartalom a legkönnyebb procedúrák közé tartozik. Itt van a topikja.
-
LonGleY
veterán
Első körben nézzetek rá Active@ Partition Recovery-vel.
Még az is lehet, hogy látja az előző partíciót és egy az egyben visszanyeritek az előző állapotot.De egy GetDataBack-el is sikerülni fog, ha csak sima gyors format volt. A fájlok ott vannak szépen érintetlenül.
-
LonGleY
veterán
válasz
Boogie33
üzenetére
Banyek, milyen kérdés már ez?
Abban nem tudunk segíteni, hogy van egy jelszóval védett rar fájlod. Az, hogy az micsoda, valószínűleg úgyis tudod - hiszen legális cselekményre készülsz, és a saját elfelejtett jelszavad szeretnéd kideríteni.
De ha azt kérdeznéd, hogy mivel tudnál kideríteni egy jelszót, akkor a Passware programokat tudom ajánlani. Szótárral és brute force-al tudnak dolgozni, amihez erőteljes gép szükségeltetik, és úgy is lehet, hogy hetekig, hónapokig vagy évekig eltart majd a procedúra, ha folyamatosan futtatod.
-
LonGleY
veterán
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
Akkor egy szövegszerkesztő, vagy az egyszerűbb rajzolóprogramok is megteszik.
A GIMP-hez (aktuális verzió) van Labels plugin a kiegészítő csomagjában. Na jó, ez nem biztos (létezik ilyen plugin, de lehet, hogy ebben a win-es csomagban nincs benne).
-
LonGleY
veterán
válasz
tototos
üzenetére
Használj portable programokat, azokat nem kell telepíteni. Vagy csinálsz magadnak ilyet (egy rakás programban megvan a lehetőség, pl.: IrfanView, Opera, CCleaner, WinSCP, foobar2000, AIMP stb-stb.), vagy használd a PortableApps-es programokat! Olyan ismert appokból is vanvak ilyen hordozható változatok, amikben eredetileg nincs ilyen opció. Van egy platformprogramja is, ami egy start menühöz hasonlító keretprogram ezek "telepítésére". Ha azzal pakolod fel a kívánt programokat, akkor autoupdate-elni is tudja a programjaid anélkül, hogy azok elveszítenék a beállításaikat. Ha csinálsz egy ilyen pakkot, átmásolhatod pendrive-ra vagy másik gépre is, így megvan a konfigurált, frissíthető alkalmazáshalmod.
-
LonGleY
veterán
Már várom a kérdést, mikor olyan appot kérnek, ami megszereli a gépüket, vagy fényképet készít a nagyapjukról, mikor még serdülő volt (persze olyat, amiről a nagymama se mondja meg, hogy fake). A minap valaki a win 7 topikban megkérdezte, hogy lehet mentést csinálni a windows-ának egy régebbi állapotáról (persze időgép nélkül akarta). De tényleg, ezeket honnan szalajsztják?
-
LonGleY
veterán
válasz
bandras0226
üzenetére
Ok.
-
LonGleY
veterán
válasz
Xpredi01
üzenetére
Fényképből? Attól még mert PDF-be csomagolja valami, pont ugyanolyan olvasható marad.
Nem szkennelőprogramot keresel véletlenül? Abból kapásból kettőt is tudok mondani: VueScan Pro, Scanitto Pro. De ezek sem csinálják "olvashatóbbra" a képet (hacsak nem választasz ki valami fekete-fehér tisztító effektet szkenneléskor), viszont van bennük olyan opció, hogy PDF-be dobják az elkészült anyagot (a VueScan-nél 1-esével pakolja abba, ami viszont egy elég hülye módja az exportnak, viszont beállítható...).
Ha viszont OCR (karakterfelismerő) programra gondoltál (amit nem tud a CamScanner), akkor az egy egész más tészta: Abby FineReader. Ez az, ami szerkeszthető formába digitalizálja a szöveget.
-
LonGleY
veterán
Ha minimális PS skill sincs meg, akkor mit akartok egyáltalán? Egy program sem fogja helyettetek kitalálni az elrendezést, a zacskó nyomtatásához szükséges méret-beállításokat és társait. Ilyenkor van az, hogy körbekérdez ismerősöknél, és kifizet valakit. Vagy veszi a fáradtságot és megnéz róla pár youtube videót és beletanul. Ha nincs fikarcnyi kreativitás sem, akkor viszont kár a gőzért.
-
LonGleY
veterán
válasz
Hajdu.1
üzenetére
Amelyik mellett szívesen olvasol normálisan, nem agyszugerálósan.
Nekediscsakagoogletkénetudnihasználni.. -
LonGleY
veterán
válasz
Zenebohoc
üzenetére
Teljesen más egy hangot (pl. vokált vagy dallamot) nyújtogatni a különböző alapokra, mint egy kész számot áttördelni. Nem oltás akart lenni, csak a kívánt funkció kivitelezhetőségének képtelenségére utaltam. Ha a zene szétbontásra kerül, akkor a részegységeket már könnyebb mindenfelé átmixelgetni. De erre a témakörre biztosan jobban illene egy zeneszerkesztős topik.
Leszarom a hierarchiát amúgy. Nálam ez a rang annyit jelent, hogy valaki sokat pofázik bizonyos témakörökben - nem sokat jelent.
-
LonGleY
veterán
válasz
Zenebohoc
üzenetére
Audio Identifier 0.7.1 Portable.zip
Egy adott zeneszámot hogy gondoltad más ritmussal lejátszani? Ne szórakozzál itten az idegeinkkel... :] Legközelebb pedig használhatod a szerkesztés gombot, ha még hozzáfűznél valamit.
-
LonGleY
veterán
válasz
Kernel
üzenetére
Ki a fene használ ilyesmiket? Ha mégis, ott a lehetőség a kis programokkal.
És a felhasználó legalább nem hányja el magát ettől a norton commanderes időket idéző felülettől.
Tudom én, hogy fölös vita, a retró lovereket nem lehet - és nem is kell - kirobbantani a megszokott dolgaikból.
-
LonGleY
veterán
válasz
drmotto
üzenetére
Sokkal jobbak a dedikált programok bizonyos feladatokra. Plusz nem vagyok két ablakba ragadva, annyit nyitok egymás mellé, amennyit csak akarok. Persze, az egész marhára megszokás kérdése, de a StrokeIt-el egészen más a dolog. Én nem bírnám magam bezárni egy ilyen TC-jellegű cellába.
Érdekességképp, ha van kedved, nézd meg az előbb linkelt programokat! TC mellett is hasznukat veheted.
-
LonGleY
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
+ WinRAR + 7-Zip + TeraCopy Pro + Better File Rename + StrokeIt + Everything
Így gesutre irányított, minden funkcióra tökéletes, pöpec másolási eljárással dolgozó felületed van instant kereséssel. Az extrább feladatokhoz is dedikált programok illenek: Agent Ransack + Replace Studio Pro Beyond Compare Pro + Duplicate Cleaner Free + TreeSize Free. Másra nem hiszem, hogy szükség lenne.
Ha mégis kell a több tab, mert pl. képeket rendezgetsz, akkor XYplorer. Eleve hatszor komolyabb a TC-nél.
-
LonGleY
veterán
Tudtok mondani igényes, ingyenes alternatívákat a következő programok helyett?
• Freemake Video Converter
• Freemake Video DownloaderElegem lett belőlük. Amellett, hogy mára már tele vannak reklámmal, több ízben instant kilőtték az amúgy stabil gépem.
Youtube videók letöltésére ezt ismerem: Free YouTube Download. Ez talán megállja a helyét, de a konvertálás még mindig nagy kérdés. A Freemake eléggé nyerő abban, hogy még szerkeszteni is engedte a videókat... Van még program, ami visszaadja ezt a funkcionalitást a lehető legegyszerűbb módon? Külön-külön is érdekelne a konvertáló és a video-szerkesztő.
-
LonGleY
veterán
válasz
italycross
üzenetére
Csodálatos hibaüzenet, akár ki is hagyhattad volna. Szerinted mi ez alapján visszafejtjük, vagy mi? :] A VLC-t próbáltad?
-
LonGleY
veterán
válasz
fasirTTT
üzenetére
Hogy a drag & dropot hogy kezeli majd, az elválik, de én ezzel már nagyon sok egérpozíciót és billentyűkombinációt igénylő feladatot végeztem (termék adatlapok kitöltése). Nagyon könnyű a felvétel, nem kell semmit programozni rajta. A visszajátszás ismételtethető, sebessége gyorsítható.
Itt van hordozható verzióban: TinyTask 1.50 Portable.zip
Elég hülye játék lehet amúgy.
-
LonGleY
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A DT ráadásul hazatelefonál (nem opcionális), ha nem tiltod a tűzfalban. Az egész program erre épül, hogy hogy tudnak belőled pént és adatokat kiszipolyozni...
Virtual CloneDrive vagy WinCDEmu, ezek normálisak.
-
LonGleY
veterán
válasz
adotanacsado
üzenetére
Akkor jön a b és a c pont, ahol a != b.
Plusz az az információ, hogy soknál nem lesz megoldás (főleg játékoknál, ahol nem készült rá körüljárás).
Tartalék d pont: VirtualBox
-
LonGleY
veterán
válasz
adotanacsado
üzenetére
a.) Kompatibilitás állítása
b.) XP mode
c.) Google keresés: {program/játék neve} on windows 7
De a c. minimum!
-
LonGleY
veterán
válasz
wiggen123
üzenetére
Ez most kérdés volt?
Neked is Alternativeto.net.
-
LonGleY
veterán
válasz
szaki1
üzenetére
Senki nem ismeri már a Google-t?
http://acrobatninja.blogspot.hu/2012/10/rich-media-and-acrobat-xi.html
Miért olyan nehéz rákeresni a konkrét problémára? Biztos, hogy több és pontosabb választ kaptok, mintha itt várnátok a sült galambot. Ugyanazon kérdés megismétlését meg ne már! Ha elsőre nem ment, akkor max. van egy szemét fájlod. Előfordul... Mégis ki az a hülye, aki PDF-be flash-t rak? Vagy bármibe...
-
LonGleY
veterán
Nem tudom, mi célból teszed ezt, de előre bocsátom, sok értelme ugyan nincsen.
Ezeknél a kis böngészőknél sosem tudni, hol áll meg a fejlesztés (a nekem amúgy szimpatikus CoolNovo-ból sem úgy tűnik, hogy valaha lesz még új verzió). A legtöbbször a közelében sem járnak a friss Chromium vagy bármilyen más alapnak. Sokan beleesnek a csináljunk-mi-is-böngészőt bűvköréébe, de hozzá nemigen tesznek a témáho. Hangyányi eltéréseket hoznak, amiket akár kiegészítőkkel is elérhettünk volna. A fejlesztés, főleg karbantartás melós, és pár hangzatos plusz feature-rel nem "eladhatók" a böngészők, és szépen lehasal a project.
Az Avant, Maxthon stb. háza táján nem tudom, mi újság, de érdemes a kutakodást azzal kezdeni, hogy milyen verziójú motorokat is használnak. Az elavultakkal dolgozók kifejezetten rossz hatással vannak a web fejlődésére, a sebességre, mindenre. Az Opera az egyetlen, amelyik komolyan veszi a Chromiumra való építkezést, kezdve a saját (és nem átemelt) felület írásától a cross-platformságig. Még van mit behozniuk a hirtelen váltás után, de nekem szimpatikus az új irány.
A négy legismertebb böngészőn kívül így azt mondom, nem érdemes mással foglalkozni említés terén sem. Az IE messze a leggyorsabb böngésző, aminek a betöltési sebessége és a felületi folyamatossága mellett a többi csak bújdoshat. A Firefox a jó régi - és nem kirívóan, de kiszámíthatóan - lassú Geckoja mellett szintén keresi az új megoldásokat, most a Samsunggal fejlesztenek párhuzamosan (ez a Servo lesz). A Mozilla a legnormálisabb cég mind közül, aki rengeteget tesz az Internetért a projectjeivel, mindezt non-profit alapon. A Blink-barátokat pedig nem kell félteni. A kis böngészők viszont legyintős kategória, érdemben semmit sem hoznak.
-
LonGleY
veterán
Alternativeto.net, ezután pedig jöhet a Google-özés.
Androidon van egy ilyen: Wifi Analyzer
PC-n sok alternatívát nem fogsz találni, mert ott nincs is sok értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest