Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretnek letolteni videokat az alabbi weboldalakrol: hirado.hu - TV2 Tenyek.
Legyetek szivesek tanacsot adni, hogy milyen modon lehetseges ez? A firefoxhoz toltottem le plugint, sajnos az sem jart veluk sikerrel.
Koszonom!
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Koszi! Imgburn raadasul fent is van, nem tudtam, hogy erre is alkalmas, csak irasra hasznalom. Egyebkent minosegben van koztuk kulonbseg? Ugy ertem, hogy milyen minosegu iso-filet hoz letre. Lehet persze buta kerdes, annyira nem ertek hozza.

V.Stryker Na latod milyen tanacsokat kaptal.
Belovod magadnak, meg leszel vele elegedve szerintem. 
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Nalam akkor lapoz, mikor gorgozok, illetve space/backspace. Forgatas L es R gomb. En hasznalom ugy ahogy van, nekem igy megfelel. Nem tudom van-e hozza kiegeszito, hogy testreszabhasd, alapbol szerintem ezeket nem lehet valtoztatni.
Nincs mit! Ha lenyitod a menusorbol a megfelelo fulecsket, akkor lathatod melyik gomb mit jelent, illetve a sugo/gyorsgombokat megnyitva felsorolja a lehetosegeket.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szia!
En mar nagyon regota minden windowson az irfanview-et hasznalom. Gyors, egyszeru, magyar is ha szeretned, ismer minden formatumot, ha szukseges, nekem ennel tobb nem is kell.
-
Sziasztok!
Dvd-ket szeretnek felhuzni isoba, erre a legmegfelelobb program az ultraiso? Konkretan a gta5 dvd-it mentenem el isoba, hogy meg legyen igy is es telepiteni is sokkal gyorsabb onnan.
Koszonom!
-
Sziasztok!
Talaltam egy jo kis progit, hogy avi-bol gif-et keszitsek. Olyasmit tudnatok ajanlani, amivel gif-bol tudok kivagni? Koszonom! Valami kis egyszer, free porgit szeretnek ha letezik ilyen.

-
-
Igy meg egyszerubb, koszi a tippet!
Kiprobalom azt a ketmenetes tomoritot is, eddig a fenykepezogepem altal keszitett mov fileokat a freemake video converterrel szoktam avira konvertalni, hogy ne legyenek olyan nagyok. Ma megint tanultam valamit! 
Annak van valami jelentosege, hogy 32 vagy 64 bites verziot hasznal az ember? Probakeppen most a 32 bitest telepitettem fel, azt talaltam meg a cnet-en. Bar most nezem a 64 bit is fent van ott. Mondjuk az a 2.6.1-es verzio.
-
Szuper a program, amit javasoltal a celra.
Abban tudnal esetleg segiteni, hogy ha szuksegem lenne egy reszletre a videobol, azt hogy tudnam legegyszerubben megoldani vele?
Elobb fogtam es kiszedtem az elotte es az utana levo reszt is es ugy mentettem le, gondolom van erre egyszerubb modszer is. 
-
Hello!
Tudnatok ajanlani valami kis egyszeru programot, amivel ismertebb formatumokat tudok megvagni? Kivagni beloluk darabot stb.
Koszonom szepen!
-
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani par karakterfelismero programot, ami megbizhatoan mukodik? Neztem az ABBYY FineReader-t, eleg jokat irtak rola.

-
Hali!
Usb-s tv tunerhez keresek progit. Az eredetileg hozzaadott honestech vhs to dvd-n nem latom teljes kepernyoben, csak ablakban, tudnatok ajanlani valamit helyette?
-
Most ezt irta ki a programra:

Ez mit jelent szerintetek?

-
válasz
Dluinet
üzenetére
Kozben visszaallitottam a rendszert, megneztem es a win szerint csak az az egy program valtozott az utolso pont ota. Az uninst listaban mar nincs bent, de a konyvtar megmaradt es van is bent par dolog, de nem az egesz progi. Ha azt kitorlom, akkor az egesz el lett tavolitva szerinted? Hogy tudnam ezt megnezni?

-
Hali!
Feltelepitettem egy autoalkatresz katalogust es most szeretnem letorolni, de azt irja ki, hogy hibas program parameterezes es neki sem all uninstallalni. Nem tudom mi lehet a baja. Nem warez, teljesen hivatalos dvd, ma vasaroltam. Hogy tudnam ezt vegleg letorolni a geprol?
Win 7 64 bitet hasznalok.
Koszi!

-
Hali!
Win 7 64 biten szeretnek mp3-at normalizalni. Mp3 gain sajnos nem akar mukodni, tudnatok ajanlani egy erre alkalmas programot nekem?

-
Haliho!
Tudnatok ajanlani nekem egy olyan programot, amivel mov fileokat tudnek aviba alakitani? A fenykepezogep ebben vesz fel es igen nagyok, ezert szeretnem atkonvetalni.
Koszonom!
-
Haliho!
Tudnatok javasolni valami jo kis egyszeru progit, amivel yt vidiket tudnek letolteni? Amit eddig hasznaltam, az valami regisztraciot ker, biztos lejart az igyenes idoszak. Egy masik topikban olvastam az orbitdownloaderrol, de az meg csak html-t tolt le, a videot nem valamiert.
Koszi!
-
Haliho!
Tudnatok nekem ajanlani valami jo kis hangrogzito progit, amivel mp3-ba tudnek rogziteni? Vagy mas formatum is jo vegulis, amit megesznek a hordozhato lejatszok. Egy hp probook notebookom van, annak a gyari mikrofonjaval szeretnek felvenni, persze ha megoldhato.
Koszi elore is!
-
Hali!
Tudnatok nekem olyan progit ajanlani, amivel .ts kiterjesztesu fileokat tudnek xvid-be konvertalni? A format factory nem jo, mert akadozik a kep valamiert.
Thx elore is!
-
Ezt is kipróbálom, köszi a tippet!

Már kezdek bereccsenni ettől a sok progitól. Most épp az ojosoft mkv és a total video converterrel kínlódok. Ezek szépen beolvassák az mkv-t, csak a megfelelő kimeneti formátumot kell kitesztelni, mert nem egyformán dolgozzák fel őket. Ezeket próbálgatom most, már mindent konvertáltam mindenbe.
Végülis nekem jó az mkv, csak szeretnék segíteni, ha tudok.

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, hogy foglalkoztál vele!

Ezt a total video convertert már próbáltam (írtam az 5752-ben), de sajnos nem jó. Vagy akadozik a kép a gyors jeleneteknél, vagy elcseszi a felbontást, pedig minden eredetiben van hagyva, csak a formátumot állítotam át.
Most az ojosoft mkv-convertert próbálgatom, meglátom mire jutok vele.

-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi megsasolom!

-
A procoder 3 se fogad mkv-t.

Még ez a mencoder maradt, de ammég nincs a gépen.

-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Sajna ez sem tudja megnyitni.
A videoconverter topikban ajánlottad a procoder 3-at, még talán ez.

-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi, megnézem!

--------
A divx converter nem tud mkv-t megnyitni, ez kilőve.

-
Hali!
Tudnátok olyan programot ajánlani, ami az mkv-ból úgy készít dvd formátumot, hogy megmarad az eredeti felbontás és nem akad a kép/hang?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mini-ITX
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mazda topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Belovod magadnak, meg leszel vele elegedve szerintem.

Megnezem mire megyek vele. Koszonom!