Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz merqree #18925 üzenetére
Brother a 20-as szériánál (720-as gépnél) váltott arra, hogy a csúcsgép mellett a NYOMTATÁSI funkciója duplex legyen.
Előtte csak a 900-as, és a 910-es tudott, még a 800-as és 810-es sem volt duplex.A szkenner az külön téma. Duplex szkenner - bárhogy is oldják meg - kizárólag felső polcos irodai gépekben szokott előfordulni. Nem csoda hogy nem jöttél rá miként lehet, mert nem lehet.
520-as és 720-as közötti egyik legnagyobb különbség az eltérő színes nyomtatófej. 210 fúvóka van a színes résznél is, nem csak a feketénél, ezáltal gyorsabb nyomtatásra képes. Egymás mögött lévő fúvóka sorról van szó, így a felbontás nem lesz jobb, csak szélesebb sávban tud nyomtatni, ezáltal az gyorsabbá válik. Leírom, mielőtt ez a téma felmerülne.
Meg persze a duplex. És talán az 520-tól jár 2 fekete festékpalack a géphez az egyhez képest. -
atosz
őstag
válasz merqree #18927 üzenetére
Köszi, szerintem ez lesz akkor.
Egyébként erre is azt írja:
Funkciók: Nyomtatás, Másolás és SzkennelésIlletve:
"3az1-ben tintatartályos nyomtató"Csak gondolom a tied be is húzza, meg tud duplexet is feltételezem.
Aztán lehet, hogy elírás... végül is szkennelés nélkül tudok élni, de nem rossz ha van. -
atosz
őstag
válasz merqree #18925 üzenetére
Értem, ennyit nem szeretnék rá költeni, meg sok helyet is foglal, de ezt látom még MM-ben 53e-ért:
DCP-T425W | Színes tintatartályos multifunkciós készülék | BrotherMi a vélemény erről?
- ha jól látom annyi hátránya van, hogy nem tud kétoldalasra nyomtatni...
- tudhat AirPrint-et? ezt nem találtam sehol, csak azt hogy WiFi van benne... -
PociAti
őstag
válasz merqree #18872 üzenetére
Az hülyeség!
Amiatt lehet ez, mert az egyik terméknél pongyolán (hiányosan) lett feltöltve a termékoldal, aztán így annál kimaradt.
Ugyan az a két modell, csak az 520-as az normál kereskedelmi példány (bármely kicsi garázscég árulhatja, aki kap), az 525-ös verziót pedig a nagykereskedelmi partnereknek adja a forgalmazó. Eredetileg csak a MediaMarkt kínálatában fordult elő a T525, most már pár nagyobb cég kínálatában is előfordul. -
-
PociAti
őstag
válasz merqree #18800 üzenetére
Jól látod a dolgokat, az Epsonnak szerintem az egyik legnagyobb hátránya a rossz papíradagolási módszer, srégen hátrafelé áll ki belőle a lap.
A Brothereknek amúgy az alsó tálca mellett van 1 lapos kézi adagolója a gép hátuljában, ezzel a módszerrel oldják meg hogy egyenes úton haladjon a vastag papír. Ha nagy ritkán erre lenen igényed, akkor ki kell fordítani a helyéről a nyomtatót. (Epson másik hibája lehet a kisebb ink absorber.) Brothernél meg a gyenge szkenner dinamika. HP szkennere biztosan lassabb, de attól tartok jobb minőségű. Nekem a Brother fekete-fehér fotóknál is a "szódával elmegy" kategória, de nagyon nem voltam megelégedve vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mazda topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest