Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Hogy tudtad még használni a nyomtatót, ha elvérzett a fúvóka? Nekem, egy keveset használt 10 éves Canon PIXMA MG5350 nyomtatóban szállt el a nyomtatófej, de nyomtatni már nem tudok vele, bekapcsolás után megjelenik a nyomtató kijelzőjén:
és innentől már csak kikapcsolni tudom.Szóval én a fentiek miatt keresek egy nyomtatót, a sok szempont (színes max. A4 és fotó nyomtatás, automata kétoldalas, lapolvasó, WiFi, van amikor 2 hónapig 0 oldal, ezután 1 nap 300 oldal, szóval kiszámíthatatlan nyomtatási mennyiség) mellett egy lényeges szempontom még van: magassága 170 mm alatt legyen!
A fórumot olvasgatva a Canon nyomtatóktól elment a kedvem... -
Earl_Muttley
őstag
Még mielőtt döntesz, egyet vegyél figyelembe, hogy ezek a 4 patronos nyomtatók általában 1 kifogyott szín esetén nem engedik a fekete nyomatot se, ez lehet a festékszintfigyelés nélküli (néha kiiírt "rendszeresen ellenőrizze a tintaszinteket" üzenet van csak) tartályos mellé lenne egy jó pont.
-
Earl_Muttley
őstag
Az XP 5150-ben automata kétoldalas, airprint, rendes kijelző. De ugye, hiába vonatkoztatunk el tőle, attól még drága bele a patron, és lehet nem is túl könnyen beszerezhető.
Az L3060 nem kétoldalas, csak directwifi van benne, nincs kijelzője. Cserébe olcsó, és sok a tinta, szépen nyomtat fotót is, stb. (L3050em volt, ami ugyanez csak direct wifi nélkül)
Én a tartályost venném, már csak azért is, mert "nem fogy ki épp a legrosszabbkor".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Külpolitika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest