Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz PociAti #18412 üzenetére
A saját korábbi szkenneremből indultam ki, annak enyhén melegszik a tápegysége és kb 25W-ot fogyaszt "készenléti" módban. De igaz hogy az egy 20 éves cucc.
Nem néztem meg az újnak az adatlapját, de a fejtisztítás részét az értem.....szal akkor emiatt zúg....
Ez utóbbi azért zavar, mert elsőre a fülem mellett lévő íróasztalra raktam hogy kényelmes legyen aláírni a frissen nyomtatott aláírandót, de majd elé rakom a frissen vásárolt wifi-s mérőt és pontot teszek a kérdésre.
De a hosszabbítós elosztó lenyomását is terveztem, hogy ne várakozzon készenlétben kikapcsolt kijelzővel.
De ha azt írjátok hogy bízzam rá a gyárilag minimum 1 órás "mélyalvási" időzítést ahelyett hogy manuálisan kikapcsolom az előlapon lévő kapcsoló gombbal minden 2 óránként 3 oldal nyomtatása után, akkor meghajlok a karbantartási érvek előtt.
Amúgy nálam a "mélyalvás" esetén manuálisan kell visszakapcsolni az előlapon ahhoz hogy nyomtatni tudjak USB-n keresztül, így gondolom wifi-vel meg ethernettel is ez a helyzet.Igaz főni fogja fizetni a karbantartást, de nincs kedvem gyakran beszélgetni a brother szervízzel...lehetőség szerint a következő 3 évre 0 alkalom van betervezve.
Ki használ manapság éjjeli fényt? De tényleg... ki?
Ettem már kempingezéskor hidegen házi töltöttkáposztát, nagyon fincsi volt, hiszen a húsgolyót is szeretjük hidegen kecsáppal.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest