Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz PociAti #18412 üzenetére

A saját korábbi szkenneremből indultam ki, annak enyhén melegszik a tápegysége és kb 25W-ot fogyaszt "készenléti" módban. De igaz hogy az egy 20 éves cucc. :D

Nem néztem meg az újnak az adatlapját, de a fejtisztítás részét az értem.....szal akkor emiatt zúg.... :D
    Ez utóbbi azért zavar, mert elsőre a fülem mellett lévő íróasztalra raktam hogy kényelmes legyen aláírni a frissen nyomtatott aláírandót, de majd elé rakom a frissen vásárolt wifi-s mérőt és pontot teszek a kérdésre.
    De a hosszabbítós elosztó lenyomását is terveztem, hogy ne várakozzon készenlétben kikapcsolt kijelzővel.
    De ha azt írjátok hogy bízzam rá a gyárilag minimum 1 órás "mélyalvási" időzítést ahelyett hogy manuálisan kikapcsolom az előlapon lévő kapcsoló gombbal minden 2 óránként 3 oldal nyomtatása után, akkor meghajlok a karbantartási érvek előtt. :)
    Amúgy nálam a "mélyalvás" esetén manuálisan kell visszakapcsolni az előlapon ahhoz hogy nyomtatni tudjak USB-n keresztül, így gondolom wifi-vel meg ethernettel is ez a helyzet.

Igaz főni fogja fizetni a karbantartást, de nincs kedvem gyakran beszélgetni a brother szervízzel...lehetőség szerint a következő 3 évre 0 alkalom van betervezve.

Ki használ manapság éjjeli fényt? :D De tényleg... ki? :D
    Ettem már kempingezéskor hidegen házi töltöttkáposztát, nagyon fincsi volt, hiszen a húsgolyót is szeretjük hidegen kecsáppal.

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés