Hirdetés

Aktív témák

• Akos084

csendes tag

OFFtopic
    Neha nem ertem a magyar kereskedoket. Ugy altalaban...
    Viszont most csak a notebook-os oldalrol irom le a tapasztalataimat.
    A problemam abbo fakad, hogy:
    1. Nem vagyok Magyarorszagon, DE a notebookomat magyarorszagon szeretnem megvenni. Ebbol kovetkezik, hogy csak e-mailen tudok erdeklodni arrol, szervizhatterrol, stb. B@sznak valaszolni. Emberek, viszonylag nagy erteku notirol van szo. Nem erdeketek, hogy eladjatok? Nem er meg 10 percet, h boffencsetek valamit. Akar annyit, h bocs, nem vagyunk erdekeltek?
    2. Olyan notebook-ot neztem ki magamnak, amirol a magyar kereskedok hallani sem akarnak. Ez pedig egy Toshiba M40-230. Raadasul reszletesen leirtam, hogy pontosan milyen felszereltsegu modell erdekel. Ilyen modell Magyarorszagon nem is letezik (? egyik kereskedo ezt irta!!! ).
    3. Kertem, hogy ha ilyet nem, akkor milyet ajanl hasonlo tulajdonsagokkal. A kapott valaszokbol - mar akitol kaptam - nekem az jott le, hogy CSAK az arat vettek figyelembe. Azaz ajanlottak fele memoriaval, gyengebb procival, gyengebb kepernyovel ... stb notit olyan aron, h fogtam a fejemet. /szept 2.an irtam osszehasonlitast az arakrol. Masik gondom, Toshiba M40 es M40X nem ugyanaz a szeria. Eloszor csak gyanakodtam, aztan melobol hazafele menet megkerdeztem egy boltban. A FO kluonbseg, hogy M40X sima TFT, mig M40 ''fenyes''. szval ha igaz ez a magyarazat, volt egy kis felrevezetes. Mellesleg ebben meg nem vagyok teljesen biztos, irtam Toshibanak, ok meg nem valaszoltak.
    4. Toshiba markakepviselet /by www.toshiba.com/ egyaltalan nem valaszol a levelemre.
    5. Ha azert nem valaszolnak, mert nincsenek meggyozodve, hogy fizetokepes vagyok, akkor...
    Na, vegre kiirtam a siramjaimat.
    Nekem nem is az arakkal van bajom, hanem azzal, hogy le se sz@rnak, mint vevo. Vegul is TI akartok eladni, en meg vagyok olyan hulye, h otthon vennek notit. Egyetlen megkotes, h nem tudom, h kulfoldi AFA-t hogyan lehet visszaigenyelni. + amint irtam, inkabb otthon koltenem el a penzemet. En sem szeretem, ha el akarok adni valamit, inkabb a kulfoldrol szerzik be. Epepn ezert probalok tenni rola, hogy amit eladok, vagy akar az eladas manete + kapcsolodo szolgaltatasok jobbak legyenek.
    Szerintem ha valaki markakepviselo akkor azert az, mert ha valami extra kivansagom van a markaval kapcsolatban - pl sajat konfig - akkor azt rajta keresztul kellene a legegyszerubben behozatnom az orszagba.
    ui.:lehet, h naiv vagyok.
    ui.: azert irtamide, mert szerintem a kereskedok is olvassak a topicot, es mar nem akarok mindenhova levelet irni.
    ui.: nb.hu kivetel. Tobbszor jartam naluk leellenorizendo ismerosok hol akrnak vasarolni. teljesen korrekt bolt. viszont nem tudom, h egyedi igenyeket kielegitenek-e, ezert toluk nem is kertem ajanlatot.
    nb.hu ill egyeb kereskedok: Ha megis importaltok egyedi igenyek szerint osszerakott Toshibat M, legyszives jelezzetek az akos084 ( at ) gmail ( . ) hu-ra.
    Offtopic vege.

[Szerkesztve] Kulonbozo helyesirasi hibak miatt.

[Szerkesztve]

Aktív témák