Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, a húgomnak szeretnék egy notebookot vásárolni!(1) 100e ft lenne a keret.
(2) Személy szerint szeretem a LED kijelzőt, valami optimális méretet, ebben nem vagyok otthon
(4) 1,2 "újabb" játék menjen rajta, szövegszerkesztés stb.. legfőképp csak facebookra használná, de azért ne legyen fapc kb egy i3-as, vagy valami megfelelő procira gondolok.
(5) :Hát mivel nem kell annyira nagy teljesítmény, azért bírja pár évig
(6) perációs rendszer nélkül ha lehet, majd zippelünk rá valamit itthon
(7) :500gb HDD teljesen elég, ramba 2-4 gb szerintem elegendő lenne. Win7-el jól fussanak a játékok is akár.
(10): Március végén, április eleje felé.
(11) izárólag új jöhet szóba.Köszönöm előre is!
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Haveromnak az elkövetkezendő egyetemes (bme mérnök infó) -re kéne egy laptop, ehhez mérten:
Max keret: 150k
Felhasználási kör: Programozás, de a jobb játékok is fussanak rajta
Minőség és a teljesítmény egyformán számít.
Nem tudja mi az SSD, ezt rátok bízom, igazából indítási gyorsaságról van tudomásom, meg a játékok 1-2 ms-el gyorsabban töltenek talán. Ha drága, akkor inkább a teljesítményt fokozzuk.
Kijelző mérete: Gondolom egy átlagos, 17" körüli, de ezt is rátok bízom, azért szerintem a 17 a legalapabb.
Notebook tömege: Nem annyira fontos, de ne is legyen 100kg, de nem is kell 8mm vékony lap
Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? : HDD gondolom 500gb elég neki, nem egy nagy játékos/filmes kategória. SSD rátok bízva (fentebb említve) RAM gondolom a rendszerhez viszonyítva(4-8). Optikai meghajtó nem hátrány!
Nincs további kívánsága(webkamera stb..)
És csak új jöhet szóba. -
Djsaba
senior tag
válasz btudos #50238 üzenetére
Neki az elsődleges a programozás lenne, azért ott éjjel nappal tanulnia kell majd. Ismerem az utat..
De a kisebb/régebbi játékok fussanak rajta rendesen (nagy COD imádó, 2-4) E tekintetben.Közbe van egy másik is:
Ő 2 héten belül szeretné venni
Keret :140k
Kizárólag játékra,( így fogalmazott, csak cs-zni szoktam, de ha mennének rajta jobb játékok is akkor kipróbálná azokat)
Minőség és a megbízhatóság is-is fontos.
SSD-re nincs szükség
Méret, lehetőség szerint minél nagyobb. (Fényes, matt kérdésben az előző haveromnak is inkább a matt-ot ajánlanám, lehetőség szerint) Sok problémát okoz a glossy..
Notebook tömege: nem fontos annyira
Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?: 500Gb HDD, memória (4-8 gb gondolom) Optikai meghajtóval.
Csaj új jöhet neki is szóba.Köszi
-
Djsaba
senior tag
Visszatérve ----
Sziasztok!
Haveromnak az elkövetkezendő egyetemes (bme mérnök infó) -re kéne egy laptop, ehhez mérten:
Max keret: 150k -> 200k max !
Felhasználási kör: Programozás, de a jobb játékok is fussanak rajta (1. lesz a fontosabb)
Minőség és a teljesítmény egyformán számít.
Nem tudja mi az SSD, ezt rátok bízom, igazából indítási gyorsaságról van tudomásom, meg a játékok 1-2 ms-el gyorsabban töltenek talán. Ha drága, akkor inkább a teljesítményt fokozzuk.
Kijelző mérete: Gondolom egy átlagost, de ezt is rátok bízom.
Notebook tömege: Nem annyira fontos, de ne is legyen 100kg, de nem is kell 8mm vékony lap
Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? : HDD gondolom 500gb elég neki, nem egy nagy játékos/filmes kategória. SSD rátok bízva (fentebb említve) RAM gondolom a rendszerhez viszonyítva(4-8). Optikai meghajtó nem hátrány!
Nincs további kívánsága(webkamera stb..)
És csak új jöhet szóba. -
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Játszani akarok, de nincs sok pénzem. 150-200k Ft
kategóriában180k körül az Asus k501-en kívül valami más aktuális ajánlat lenne? (Hp "Az nem kő" neki. )
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Lenovo Yoga 500ről vélemények? i5-6200U + gtx 920M, 8gb ram 14" FHD kijelzővel.
Igazából magamnak, egyetemi felhasználásra keresnék valamit, mondanám, hogy játék is lesz rajta, de még ami játékra van titulálva (asus k501) azon sem nagyon mennének a játékok, olyan szintű felhasználással, amint én megszoktam PC-n, na meg nem is beszélve, hogy csak napi 1-2 órám lesz "szabad".
" kritériumok FHD IPS (touch előny) Matt. 150 ezer körül. 14+Kijelzővel. Egyetemi felhasználásra "
ui: Néztem az ajánlott Dell E7440-et is használtba, de nem igazán találtam a kritériumoknak megfelelőt ebben az ársávban, és gondoltam előtte rákérdezem a yoga-ra is, mert az valamivel modernebb és nagyobb a választék.
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Lenovo Flex 2 Pro 15"-ról vélemények?
Igazából notebookcheck-en jókat írnak összességében róla, (noha messze tökéletes, de olyan nincs is szerintem ebben az árkategóriában, sem feljebb nagyon)
Egyetemi felhasználásra, softcore játékra.
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek egy Lenovo Thinkpad T440p -Fhd IPS Vs Dell E7440 FHD ips-ről? Egyetemi felhasználásra.
Hasonló áron tudnám őket megszerezni.
Viszont a T440P-ben 256gb-os ssd és 3+év garancia van, ellenben a 7440 128gb-os ssd-vel, kevesebb 6-max 12 hónap garanciával.
-
Djsaba
senior tag
válasz Tikakukac #119973 üzenetére
Miben nyilvánul meg ez a gyűlölet benned?
Nálam az internetről való megállapítás alapján az E7440 annyival tetszik jobban, hogy, talán vékonyabb, könnyebb egy kicsit, jobb design. Színhelyességben akármennyire is szerettem volna egy jobbat, az úgy látszik nem nagyon téma ezeknél a gépeknél, de kb egy szinten(szarok) belőle .
Viszont tényleg a T440p-hez egy 10+eFt-al olcsóbban tudok hozzájutni jelenleg, szinte új állapotban, sok garanciával, nagyobb SSD-vel.
Úgy gondolom megveszem a T440-et, aztán maximum egy kis idő után lecserélem egy 7440-re, ha nem tetszik meg a dolog. Mi a véleményed?
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Egyetemi felhasználásra, maximum 100.000ft-ig milyen gépet ajánlanáltok?
Csak új jöhet szóba, hordozva nem nagyon lesz, játék sem lenne rajta. Átlagos egyetemi tevékenységekre (tanulás, filmezés, word stb..). Lehetőleg 15'6-os , de végső esetben 14"nél álljon meg, ha nagyot dobna az egészen csak a kijelző mérete.
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Videóvágás/szerkesztés photoshophoz szeretnék egy gépezetet vásárolni, ebben kérném segítségetek.
350.000Ft lenne a keretem, csak új jöhet szóba.
Játék 0%
Kijelző, legalább 15" IPS
Nem szempont a hordozhatóság, csak bírja a renderelést
Windows 10.
Videóvágás révén legalább 1TB tárhely és valszeg SSD is szükséges volna.Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest