Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyesz
tag
Szerintetek ez jó?
Dell Latitude E5520
Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
batyesz
tag
Lenovo Y500 vagy Y580?
-
batyesz
tag
válasz piRate_nEx #32528 üzenetére
Ebben 16 giga RAM van, mégis az ára mint a 8-asnak. Csak én nem veszek észre valami különbséget?
-
batyesz
tag
Én is elkövettem egy ilyen hibát! Igaz PC konfiggal, de nagyon megbántam. Hatalmas hiba volt, bár még nem ismertem a PH fórumát! Most költhetem a tízezreket a hiba korrigálására.
-
batyesz
tag
válasz btudos #32999 üzenetére
Hoppá! Elbambultam. Nagyon igazad van, csak szervízgarancia... Elnézést és tisztelet!
A TV-zés alatt nem konkrétan a TV-re kötést kell érteni.(#33000)Tuner nincsen benne sajnos! Ebben a szakértettebb kolléga fog segíteni
[ Szerkesztve ]
-
batyesz
tag
válasz ígyvanferi #33190 üzenetére
Kérlek ne szidd a kollégát! Egy nagyon rendes, hozzáértő ember! A legjobbakat ajánlja, és szerintem nagyon figyelembe veszi a feltételeket, óhajokat. Egyetértek, a Dell NBD-s garija gyorsabb, viszont a Lenovojé is megbízható, csak tovább tart.
-
batyesz
tag
Még mindig nincs noti ami leváltaná az Y500-at? (Ezen az áron, jobb belsővel)
-
batyesz
tag
Áhá, értem. Köszönöm! Még egy(két) kérdés. Nagyon zavaró ha angol kiosztásos a bill? Mert eBay-en nagyon jó áron vannak az ún. manufactory refurbished gépek.
Y500: i7, 16Gb RAM, SLI GT 650m $990
G75VX: i7, 8Gb RAM, GTX 670mx $1.000Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
batyesz
tag
válasz Tikakukac #37481 üzenetére
Hmm..okés. Csak azért 70 ezret spórolni, nem lett volna rossz. Egy 256-os mSata SSD bőven belefért volna úgy. (Lehet hogy a texasi ismerősömmel behozatom.)
#brumi1024: Rendben, köszönöm a sok hasznos tanácsot! Akkor maradok a mi kis országunknál. (Azért még az ismerőst megkérdezem)
Köszi!
Szerk.: Az 510 megjelenésével várható az 500-as árának csökkenése?
[ Szerkesztve ]
-
batyesz
tag
Sziasztok!
Ehhez mit szóltok: http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/asus/ASUS_X550LB_XO034D_Intel_Core_i7_4500U_8GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Sotet_szurke_X550LB-XO034D_11118.html
-
batyesz
tag
Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2-3 héten belül
Maximális keretösszeg Ft-ban?
160-170 ezer forint
Felhasználási kör?
Egy kis játék,filmnézés, kis Photoshop, és netezés.
Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Játszok, hát szeretnék hozzá venni egy FullHD-s monitort és azon olyan közép grafikán játszani.
Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Mindkettő fontos.
Szeretnél bele SSD-t?
Hát majd utólag igen, az mSATA megoldás tetszene.
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Felbontása azért minimum 1366x768 legyen, méret nem lényeg, ha van matt akkor az jobb lenne.
Notebook tömege?
Nem számít
Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Ha ingyen adnak mellé akkor jöhet, de egyébként nem kell.
Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Hát az SSD-t már leírtam. HDD min. 500Gb, RAM min. 4Gb.
Egyéb kívánság?
Billentyűzetvilágítás.
Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
A játékokat csak.
Eddig kinézett notebookok?
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/asus/ASUS_X550LB_XO034D_Intel_Core_i7_4500U_8GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Sotet_szurke_X550LB-XO034D_11118.html
Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Jöhet használt is, de az új mindig jobb. Ha jó áron van a használt, és úgy látjátok hogy jó vétel akkor az is jó.Előre is köszi!
-
batyesz
tag
Mikor lenne esedékes a vásárlás?
2-3 héten belül
Maximális keretösszeg Ft-ban?
190 ezer forint
Felhasználási kör?
Egy kis játék,filmnézés, kis Photoshop, és netezés.
Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Játszok, hát szeretnék hozzá venni egy FullHD-s monitort és azon olyan közép grafikán játszani.
Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Mindkettő fontos.
Szeretnél bele SSD-t?
Hát majd utólag igen, az mSATA megoldás tetszene.
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Felbontása azért minimum 1366x768 legyen, méret nem lényeg, ha van matt akkor az jobb lenne.
Notebook tömege?
Nem számít
Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Ha ingyen adnak mellé akkor jöhet, de egyébként nem kell.
Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Hát az SSD-t már leírtam. HDD min. 500Gb, RAM min. 4Gb.
Egyéb kívánság?
Billentyűzetvilágítás.
Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
A játékokat csak.
Eddig kinézett notebookok?
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/asus/ASUS_X550LB_XO034D_Intel_Core_i7_4500U_8GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Sotet_szurke_X550LB-XO034D_11118.html
Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Jöhet használt is, de az új mindig jobb. Ha jó áron van a használt, és úgy látjátok hogy jó vétel akkor az is jó.Frissítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP 630 635 HDD és DVD adapter/kábel eladó
- Vékony Acer Aspire 14 /Intel i3-7generáció / 8gb ddr4 / 128gb ssd /HDMI Kamera/windows11
- Dell 5480 szép állapotú i5, 256GB SSD, FHD IPS LCD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- HP ProBook 640 G5 szép állapotban, i5-8365U , HU világítós bill, Gyári garancia 2025-ig
- Dell Latitude E5470 Core i5 16GB + ajándék dokkoló
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest