- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brian_GT #22104 üzenetére
Alapvetően neked kell tudni mire van szükséged, hardverben nyilván nem lesz olyan erős egy csúcs üzleti gép mint egy consumer. De strapabíróbb, halkabb jobb hűtésű és minden tekintetben jobb gép lesz ha nem csak a tiszta teljesítmény/ár értéket nézed.
Amit linkeltem arról azt kell tudni hogy a dell kifutó csúcs üzleti workstation gépe. Ezért most nem igazán fizetnéd meg a név árát. Szerintem ebben itt elég nagy egyetértés van.
-
hippohopp
csendes tag
válasz
Brian_GT #4090 üzenetére
1,
GT630=GT540 Fogták, átnevezték, talán valami kis finomítás a driverben, de tök ugyanaz.
2,
Kepler 640től felfelé, szóval GT640M, GT650M és GTX660M. 670M viszont már Fermis, de 680M megint kepleres.
GCN csippes kártyát még nem nagyon lehet kapni, de az 7730-tól felfelé.
3,
i3 szerintem elég 640M-ig utána már kellhet az i5.
4,
4 giga kell
5,
Szerintem alsó kategóriában Ő a király, annak ellenére, hogy sajnos folyton pörög a Radeon, nem tudsz váltani a két kártya között.200-230e között ez éri meg a legjobban:
[link]Alacsony fogyasztású i5 valahol a sima i3 szintjén van, szóval elég a VGAhoz.
negyedes:
[link]Valahol a i3-2350 körül van.
M5 Acerről még annyit, hogy több helyen is szidják a melegedés és a nagyon gyenge kijelző miatt.. Viszont minden másban okés
-
Borote
addikt
válasz
Brian_GT #4066 üzenetére
Youtube-ra én is készíthetnék olyan videót, hogy Atom-os IGP-n mennek a csillivilli játékok... Én nem nagyon hiszek a youtube-os videóknak, láttam már egykét hazugságot.
Aztán.
NBC-s sorrendet se vedd készpénznek, Intel és AMD processzorok összehasonlítására nem éppen alkalmas, de a sorrendiség a GPU-knál sem egyértelmű. Lényeg, hogy ebben az árkategóriában már egy i3 is kihajt szinte mindent, GPU-nál fps-t kell nézni.
Aztán.
Acer Aspire-t nem éppen érdemes venni, mert lesz nála jobb, az ennyiért adott értelmes Asus gép már kifutott, egyelőre lehet várni újabbra.
GT630M-et pedig kapsz már 130k-ért, 200k-ért ez a teljesítmény már nem az igazi...Ja, ha hónapok múlva lesz, akkor nem teljesen mérvadó, hogy mit és mennyiért adnak most.
Ha játszani szeretnél, Kepler vagy GCN alá már szerintem nem érdemes menni, 200k körül pedig illene majd találni.
Német billentyűzet magyarral megegyező kiosztású.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest