-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Hihetetlen, hogy teljesen ugyanolyan cipőben járunk...
Első laptop, mindenképp új, hosszú garancia, megbízhatóság, tartósság, oprendszer nélkül ~120k, stb...Az elmúlt 1-2 hétben már én is voltam itt párszor, és fárasztottam is egy kicsit az itt lévő szakértőket... De tudom, hogy Ők sem látnokok, így egyelőre még mindig bizonytalan, hogy végül mi is lesz...
Egyébként már azt is nagyon szépen köszönöm nekik, hogy eltereltek az A531 irányába... Bár annyira nagyon azért nem kellett terelgetni...
Hamar ráeszméltem, hogy Ő a legideálisabb jelölt...
Csak aztán jött az A532 híre (aminek kicsit szögeletesebb formái jobban be is jönnek), valamit az a tény, hogy egyelőre nincs elég pénz a B960-as A531-re sem...
Így továbbra is megy a vívódás, hogy várjak-e az utódra, vagy mozgassak meg minden követ (egy nem betervezett, és nem túl gazdaságos kölcsönnel) és vegyem meg a még meglévő elődök egyikét...
Jelenleg úgy állunk, hogy várok az A532-re és közben abban reménykedem, hogy ha megjelenik és aránytalanul drága lesz, akkor még tudjak venni normális áron A531-et...
Fura egy helyzet ez... És tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem (vagy inkább semmit sem), csak érdekesnek találtam, hogy mennyire hasonló a helyzetünk...
A többiektől elnézést kérek a kicsit hosszúra sikeredett helyzetértékelésért...
-
Tikakukac
titán
Használt gépeknél azért van pár Eitebook 120-130k-ban 1 év garikkal esetleg. Azoknál masszívabb és tartós kivitelek nem nagyon akadnak. Meg persze pár TP is van, felszereltségfüggően.
Új gépeknél a 4535s Probook a teteje a dolgoknak ennyi pénzből, ha figyelembe veszek minden paramétert.
Olcsó részen a legnyúzhatóbb a Fuji lesz, klasszikus nem felvágós, kicsit darabos gép, korrekt zsanérozással és egyebekkel. Lifebook topik is van, szerintem ott elkapsz pár felhasználót. Vagy keress olyat aki ajánlás után vett is mondjuk régebben, és írj rá. Jobbat nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest