-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Hihetetlen, hogy teljesen ugyanolyan cipőben járunk...
Első laptop, mindenképp új, hosszú garancia, megbízhatóság, tartósság, oprendszer nélkül ~120k, stb...Az elmúlt 1-2 hétben már én is voltam itt párszor, és fárasztottam is egy kicsit az itt lévő szakértőket... De tudom, hogy Ők sem látnokok, így egyelőre még mindig bizonytalan, hogy végül mi is lesz...
Egyébként már azt is nagyon szépen köszönöm nekik, hogy eltereltek az A531 irányába... Bár annyira nagyon azért nem kellett terelgetni... Hamar ráeszméltem, hogy Ő a legideálisabb jelölt...
Csak aztán jött az A532 híre (aminek kicsit szögeletesebb formái jobban be is jönnek), valamit az a tény, hogy egyelőre nincs elég pénz a B960-as A531-re sem...
Így továbbra is megy a vívódás, hogy várjak-e az utódra, vagy mozgassak meg minden követ (egy nem betervezett, és nem túl gazdaságos kölcsönnel) és vegyem meg a még meglévő elődök egyikét...
Jelenleg úgy állunk, hogy várok az A532-re és közben abban reménykedem, hogy ha megjelenik és aránytalanul drága lesz, akkor még tudjak venni normális áron A531-et...
Fura egy helyzet ez... És tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem (vagy inkább semmit sem), csak érdekesnek találtam, hogy mennyire hasonló a helyzetünk...
A többiektől elnézést kérek a kicsit hosszúra sikeredett helyzetértékelésért...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tikakukac
titán
Használt gépeknél azért van pár Eitebook 120-130k-ban 1 év garikkal esetleg. Azoknál masszívabb és tartós kivitelek nem nagyon akadnak. Meg persze pár TP is van, felszereltségfüggően.
Új gépeknél a 4535s Probook a teteje a dolgoknak ennyi pénzből, ha figyelembe veszek minden paramétert.
Olcsó részen a legnyúzhatóbb a Fuji lesz, klasszikus nem felvágós, kicsit darabos gép, korrekt zsanérozással és egyebekkel. Lifebook topik is van, szerintem ott elkapsz pár felhasználót. Vagy keress olyat aki ajánlás után vett is mondjuk régebben, és írj rá. Jobbat nem tudok.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE M15 R7 15.6" FHD 165Hz i7-12700H 32GB DDR5 1TB RTX3070Ti 8GB
- Microsoft Surface Laptop 7th Edition - Snapdragon X Plus / 16GB RAM / 512GB SSD / Copilot+ PC - ÚJ!
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- MacBook Air M2 8Gb 256gb ssd (2022)
- Asus Vivobook 15.6 FHD, Ryzen 5 4600H, 8GB, 512GB SSD, WIN11 home, 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest