- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Fater mondja, hogy most kellene venni egy olcsóbb gépet, oszt majd kéősbb lehet bővíteni memóriával, meg vinyóval, meg vidokártyával!!!!!! mondom mi????
jól gondolom, hogy az nem úgy megy, ahogy azt a Micimackó elképzeli ugye? Tehát azt nem lehet szimplán cserélni. Már csak a hűtés miatt sem.
-
darvak
senior tag
válasz
buci30 #13197 üzenetére
Hogy a proci gpu mellett nincs benne külön dedikát gpu. Jelen esetben a második gépben csak Intel HD Graphics van (a prociban), míg az első G580-ban emellett még Geforce Gt610M is, ami olyan gyengécske, h tök felesleges.
Szóval szerintem vagy LenovoG580, vagy AH531, ha B950 kell.
-
válasz
Tirexi #13183 üzenetére
Köszönöm szépen. Írd meg nekem légy szíves olyan két hónap után privátba hogy mennyire vagy elégedett vele ha nem túl nagy kérés.
Szerintem jobb 17,3-ban a full hd, de egyszerűen nincs integrált vga-val... Feleségem csak netezne és dolgozna rajta. Munkánál azért számít az a plusz 180 pixel...
Apropó használható benne mindkét 2,5-es hdd hely (ugye kettő van benne? esetleg msata hely is?)?
-
darvak
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ussseal #13185 üzenetére
meg rohadt drága is lenne, legalábbis az a6 verzió árából kiindulva. mikor 180 körül keringtek 6-os szériás latitude-ök dokkolóval meg i5-tel, nem igazán volt kérdés, hogy adok-e 200-at egy műanyag gépért a6-tal.
az a baj, hogy a business gépek keresletét nem az a pár őrült határozza meg, aki otthonra is üzleti gépet akar, amin játszani is lehet néha, meg legyen kicsi is. bár consumerben se látom hemzsegni ezeket a gépeket, pedig az amd koncepciója pont ez volt, mikor demózták a platformot.
-
buci30
addikt
válasz
darvak #13184 üzenetére
Aham
Akkor ez kilőve mert itt már 25-30 a pluszAkkor maradok az eredeti nincs játék felállásnál.
Akkor van
Lenovo IdeaPad B570E2 Notebook
Mert néztem másik Leonort is ebbe az árba kb. de ennek:
Intel® Pentium Dual Core B950 van benne a többi meg B830 volt stb.
vagy:
Samsung NP300E5Z-A04HU
vagy NP300E5X-T01HUNa akkor innen szerintetek melyik?
Aksi idő nem tudható náluk? Vagy kb egyforma.szerk:
B-L-A-C-K köszi csak most láttam.Na akkor ez majd ha úgy alakul az anyagi akkor ez a N1.
De addig is az előzőekből ha ez nem?
-
ussseal
tag
válasz
fogtunder #13182 üzenetére
Ez így van, szerintem bőven lenne igény 13-14" körüli üzleti gépekre A8-A10-es apuval szerelve dGPU nélkül, egy viszonylag korrekt árazással egy konstrukcióért szaladnék én is, de ez így úgy fikció ahogy van
Egyedül talán a 6475b-s Probook teljesítette volna ezeket a kitételeket, csak ugye hozzánk az A10-es változat nem jött.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ussseal #13180 üzenetére
sajnos ez volt a llanoval is, mire oda jutottunk, hogy beleszerelték egy értelmes gépbe, majdnem drágábbak voltak, mint ugyanaz a teljesítmény intelben. én vártam egy darabig, hátha belerakják a nagy trinity apukat valami 13" üzleti gépbe, mert igazából az lenne a nekem való, de aztán inkább vettem intel alapút, mielőtt bilibe ért volna a kezem.
-
buci30
addikt
Na akkor nekem 2 maradt már csak
Az egyik a G580
http://www.laptopkalauz.hu/tesztek/lenovo_ideapad_g580_teszt_1113.htmItt csak azt nem értem ,hogy ide van írva a GT630 grafika kártya de ha máshol nézem akkor csak az van ,hogy Intel HD Graphics 3000 vagy 2000.
Akkor most a GT630 melyikbe van?
Mert ha mondjuk játékra is akarom akkor ez az ajánlottabb gondolom.
Ha meg 5-10 ezer Ft van akkor miért ne lenne egy ilyen hátha rám jön a játék.A másik pedig az A531 csak erre mondták ,hogy a kék led kicsit zavaró este és a hangszórói elég rosszak.(Na de van füles vagy rákel tenni 5-1-re)
http://www.laptopdiszkont.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=14791&op=details&mode=laptop_ujDe melyiknek jobb az aksi ideje mondjuk?
-
ussseal
tag
válasz
Xerxész #13176 üzenetére
Az X szériás Asust szerintem hanyagold, minősége nagyjából az ipari hulladék szintjét súrolja.
Mindkettőben netbook proci van, szóval egyik gép sem egy sebességbajnok.Egy Fujitsu A531 sokkal jobb vétel. Belépő üzleti kategóriás gép, 3 év garancia, matt kijelző, korrekt anyaghasználat.
HDD-t meg lehet később is bővíteni (esetleg SSD-t belerakni), de ha gagyi a gép minősége, azon nem lehet sokat segíteni.Na megint lassú voltam
#13161 darvak
Mikor jönnek?-Ivy i3 A532 (és 500-as HDD-k)
-4545s
-Ivy 4540s.
Ezek engem is érdekelnének, bár 4545s esetén az eddigi Trinitys kínálatból kiindulva szerintem (sajnos) nem lesz versenyképes az Inteles változattal -
darvak
senior tag
-
Xerxész
őstag
Szerintetek az alábbi két laptop közül melyiket érdemesebb megvenni?
Asus X55U-SX035D
Lenovo IdeaPad G585G 59-341994Internet, 720p filmek, zene, képszerkesztés, nagy HDD kapacitás, DVD írás, strapabíróság.
-
Zedz
addikt
válasz
OverKiller #13147 üzenetére
Laptopoknál igazából még az i5 is kettő magos. A B960 ami a Lenovoban van meg egy hype-threading nélkül i3 kb. Játékra ilyen árban a GT630M a top1, a következő kategória jó pár tizessel drágább.
-
buci30
addikt
válasz
darvak #13169 üzenetére
Annyi fele beszélnek már ,hogy...
Mi lenne akkor a legalja ,hogy fúson rajta a Full HD filmek akadás nélkül és amit felveszek Full HD kamerával az is mondjuk, és persze nettezés.
Rá lehessen kötni az LCD TV-re és legyen HDMI csatlakozás rajta.
Win7 menjen rajta.
Jó aksi ideje legyen neki.
Játékokat hadjuk az nem kell egyáltalán!!!
De minimum 15" legyen de mehet feljebb is nem gond. -
buci30
addikt
HP630 vélemény?
Nettezés és FullHD filmek.Csak azt nem tudom ,hogy rálehet e kötni LCD TV-re ha úgy szeretném?
Játékokra is okés? De persze ez nem fontos, csak azért megkérdezem.
-
Chaser
legenda
válasz
Stalker-2572 #13165 üzenetére
Ez EU-n kívüli nem? Akkor 27% áfa +4% vám megy rá. Ha EU-n belüli akkor nem szóltam.
-
Chaser
legenda
válasz
Stalker-2572 #13162 üzenetére
+180$ a tréfa+vám, máris nem olyan baráti
-
Stalker-2572
veterán
wow milyen pofás gépet találtam, ráadásul baráti áron: [link]
-
KiLo33
csendes tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? (vagy a 4gb memóriás változatról, megéri a 8 egyáltalán?)
http://www.laptop.hu/termek/hp-pavilion-g6-2013sh-b6w25ea-fd-8gbJobb, mint a g580?
-
csabinka
tag
Sziasztok!
13,3-as vagy 13,6-os lapit szeretnék vásárolni! Kritérium a következő min 8 órát bírjon de inkább 10, ne integrált vga-s legyen azért legyen benne kraft!
Szakik válaszát várom ki melyiket ajánlja! Köszi előre is!
-
Tirexi
addikt
Megérkezett a DELL Inspiron 5720 (17R)
Ha valakit érdekel nézze meg a videót róla.
Sztem nagyon jó kis cucc. -
buci30
addikt
válasz
btudos #13145 üzenetére
Néztem az ajánlatodat.
Ez elég jó árba van. Igaz Lenovo. Nem tudom miért tartózkodom tőle de látom itt is sokan azt ajánlják.
Inkább hajlok a HP fele de lehet meggyőzőm magam lassan mert ha ezek is jó minőségbe vannak és az áruk viszont elég jó a piacon ahogy nézem.
Ahol azért elmennek a játékok ott nem kérdéses egy FullHD film gondolom
De ezen a gépen elmennek a mostani új játékok is akadás nélkül? -
runner 125
nagyúr
válasz
solikka #13153 üzenetére
Vagy, ha ki szeretnéd használni a kereted, akkor; Dell Latitude (FHD kijelzővel)
mod.
Még egy: Thinkpad Edge -
solikka
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlásán gondolkodok, de sajnos nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy mi jó és mi nem.
A szempontok a következők lennének:
- Legalább 4 GB de inkább 8 GB RAM. Ha csak 4, akkor legyen gari vesztés nélkül bővíthető.
- Viszonylag erős, modern proci (mondjuk core i5).
- Videókártya nem igazán számít, de azért egy full hd videó nem okozzon neki gondot...
- HDD nem számít mert ssd fog bele kerülni.
- Sata 3, usb 3.0.
- 15 colos méret.
- Lehetőleg matt kijelző.
- Megbízható, strapabíró (lehetőleg Lenovo/Dell/HP).
- Legalább 2 év gari, de ha lehet, akkor 3.
- Windowst nem kérek rá!
- Max nagyjából 200 000 Ft.Előre is köszi a segítséget.
-
buci30
addikt
Ha találtál valamit szólj nekem is pont 1ilyen kéne
Film amin elmegy a Full HD-s is simán. Meg nettezésre.
Azért ebbe jó ha led-es mondjuk az LCD és nagy felbontás 16:9.
Amit nekem eddig ajánlottak az a Fujitsu A531 vagy A532.
Az 531-nek elég szar a hangszórója de gondolom vagy fülessel fog menni vagy rákötitek egy 5.1re akkor meg mindegy
De még én is nézelődök ,hogy mi az amibe ebbe a kategóriába még olcsóbb mivel ide azért nem kell erőmű.
A Lenovokat mondják még páran, de nekem azok a gépek nem tetszenek és egy ismerősömnek volt, neki sok baja volt vele minőségi szempontból. -
Borote
addikt
válasz
Attól függ, mit szeretnél, ha radiátort, akkor kevés. (Amúgy egy 2 magos Intel van akkora teljesítményű, mint a 4 magos AMD-k).
Illetve úgy is fogalmazhatok, hogy négynél kevesebb. Meg száznál is. Mire szeretnéd használni?Ezekhez a notebook GPU-khoz nem kell 4-6-8 magos 45-130W-os CPU, hogy kihajtsa őket.
Amúgy meg 240-ért már GT650M-et kapsz, 260ért pedig GTX660M-met -
btudos
nagyúr
válasz
Mihez?
jatekra eleg, mert a GPU-t boven kihajtja. Ha prociigenyes dolgokat csinalsz, akkor keves lehet, de feljebb jatekokat emlitettel, ezert ajanlom ezt
Xerxész: ilyen arkategoriaban ujonnan szinte mindegy mit veszel, ha jo a marka. A felhasznalasi teruletet nezve viszont egy jobb minosegu hasznalt geppel jobban jarhatsz.
-
Xerxész
őstag
Szépjónapot mindenkinek!
Laptopot szeretnék vásárolni olyan 90-100e Ft-os nagyságrendben elsősorban ezekre a célokra: internet, videó, zene, képek-képszerkesztés, DVD írogatás. A játék nem opció, olyas valakinek lesz, aki nem játszik.
Az volna a kérdésem, hogy a Lenovo márka megbízható-e? Őt néztem ki:
Lenovo IdeaPad B570e2 59-335845
Pro-kontra érveket szívesen fogadok.
Igazából nem értek hozzájuk, ezért kéne a segítség. Ami esetleg még a fent felsoroltakon túl opció lehet, az a Bluetooth, HDMI csatlakozás, nagy HDD kapacitás.
Előre is köszi a segítséget.
-
btudos
nagyúr
válasz
OverKiller #13144 üzenetére
Lenovo G580-at Nvidia GT630m-el, az eleg a legtobb jatekhoz
-
OverKiller
tag
Sziasztok!
1-2 napja kezdtem el nézelődni a notebook-ok között, és van pár érdekes megfigyelésem amit nem tudok hová tenni, és ha bármiben tévedek, kérlek javítsatok ki, mert még én sem vagyok túl jártas a mobil eszközökben.
Tehát. Többnyire a 100-140eFt-os kategóriát néztem, de csak bepillantásból ha volt fent PH!-n drágább, azt is megkukkantottam. A tapasztalatom az az, hogy a legtöbb Core i3-i5 processzor mellé GeForce GT szériás videókártyát raknak, ami csak nekem tűnik túl gyengének, vagy tényleg az is? (A gyenge az relatív, ezért úgy kérdezem, hogy egy ilyen GT 530M körüli kártya képes lenne felvenni a harcot egy Diablo III-mal alacsony grafikán, vagy egy NFS:The Run-nal?) Csak azért gondolom ezt, mert 128 bitesek ezek a szériás kártyák, de bármit néztem, még a 310.000Ft-os VAiO laptopba is az volt.
A "másik oldal" (AMD APU-ja) pedig ahogy néztem videókártyába elég erős, mert összedolgozik a CPU videoprocesszora és a GPU, viszont ott meg a CPU-t néztem, hogy elég karcsú. (A core i3 sandy bridge erősebb volt nyers pontszámokban mint az A8-3510MX)
Tehát eléggé elbizonytalanodtam, hogy akkor most mégis mit vegyek?
(Mégegyszer megjegyzem, hogy ezek nem kijelentések, hanem feltételezések, amire keresem a válaszokat, és ezért is írtam ide!) -
-
brumi1024
veterán
válasz
GrooveHero #13139 üzenetére
A kommentek közül is van sok a videóhoz hasonló színvonalú
-
GrooveHero
addikt
uh, bocsi ha volt már, de ezt nem lehet kihagyni
-
spyduck
nagyúr
válasz
Nyertes480 #13121 üzenetére
Azért mert a gyártó drágított. Azt viszont, h ők miért tették nem tudom, de mivel elvileg érkezik a GT635-el szerelt G580 jóval olcsóbban sztem nem is pálya
A két gép között kb csak a fedlap anyagában van különbség + az érintőpadban, ami sztem a G580 esetén jobb. -
-
Chaser
legenda
Ha szép kijelző a fontos akkor FHD-t kell/érdemes venni. Pl dell 5520 160k körül kisebb 2 magos procival, 180-ért i3-mal. 3 év helyszíni garral. Ha meg jó 17-es is akkor van inspiron 200k alatt FHD-val, de ott nem tudom helyszíni gar van-e. Használtban is dell FHD gépeket érdemes nézni, azoknak szép a kijelzője.
-
Mottie
őstag
válasz
Nyertes480 #13130 üzenetére
Nem ugrik tőlük. (lenovo y580 topicban hivatalos forrást emlegettek az ügyben)
Monsjuk nehéz is lenne leellenőrizni lévén könnyen bontható kb 1 perc beletenni -
-v-
addikt
Sziasztok,
Bratyónak kéne laptop, én meg nem követem mostanában, kéne kis segítség.
Kb. netezésre meg filmnézésre használja.. Mivel nem hurcolássza sokat, mindenképp 15.4, esetleg még nagyobb. Emiatt akksi sem lényeg, nem használja vonatról vagy ilyesmi, nem kell hogy nagyon bika legyen.. Kijelző filmek meg ilyenek miatt legyen minél jobb felbontás. Proci meg ram.. nemtom. Memória nem árt, ha 4gb, proci meg vigye a hd filmeket és annyi. Vga az jó a legócskább integrált, nyilván. Azt sem tudom újonnan érdemes lőni, vagy használtan garival.. azt se tudom kell-e business class, vagy valami konzumer masina. Nekem a csillogós kijelző pl. jobban bejön filmnézésre.
Mit ajánlotok? Ár: kb minél olcsóbb ami tudja ezt... -
GrooveHero
addikt
válasz
Nyertes480 #13130 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert úgy néz ki, hogy lenovo lesz a választottam. Amilyen konfigot szeretnék, az eléggé drágás ugyan, de én is úgy gondoltam, hogy ha csak 4 giga ram lesz benne, akkor veszek bele még 4-et, mer úgyis occsóé van, oszt belerakom...illetve raknám, ha tudnám, hogy lehet é
-
Nyertes480
csendes tag
Véletlenül nem tudjátok, hogy Lenovoéknál mennyire szokták díjazni a memóriabővítést, vagy a merevlemez kicserélését? Ezektől ugrik a gari?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Tikakukac #13124 üzenetére
"hogy véletlenül se küldd bele a hosszabbat a rossz helyre, mert akkor érdekességek lesznek."
Egyszer láttam egy Anus lapost, ilyen problémával. Kívülről nem volt valami feltűnő, csak touchpadozás közben valami bökte a kezem. Egy csavarvég kukkantott át a túloldalra. De nyugi, nem márkaszerviz mesterműve volt.
-
Chaser
legenda
válasz
premete #13127 üzenetére
Csóri kis inspironnál full le volt írva hogy lehet kivenni a hdd-t, még azt is hozzátették, hogy azért ne napi rendszerességgel cserélgesse a user
Cpu talán dellnél amire nem válaszoltak egyértelműen hogy cserélhető-e házilag, de sztem azzal se túlzottan foglalkoznának nbd garnál.
Én biztos nem vennék olyan gépet, aminél alapdolgok cseréje garvesztéssel jár...kurta vicces -
premete
veterán
válasz
Tikakukac #13124 üzenetére
Samsung dettó, például billentyűzetet csak náluk vehetsz, és 12 ezerért teszik bele. Szerencsére normális üzleti laptopoknál ( Dell, HP, Lenovo) nincs ilyen, sőt, az alaplapon rá van írva a csavarok helyéhez, hogy mekkora való bele.
Én is azzal kezdtem az XT2-nél kedden, amint meghozta a DHL, tettem bele az ssd-t és + 1x4 GB ddr3 1600-as modult. Szerdán pedig gariban cseréltettem a transzflektív kijelzőt, egy szót sem szólt a szerelő, nem is érdekelte, hogy mi van benne, a munkalapján lévő cuccot cserélte és jónapot. -
Tikakukac
titán
válasz
premete #13123 üzenetére
Ahham, az más. Hát akkor tehetnek egy szívességet és elmehetnek kapálni.
Acernél nekem arra a kérdésre, hogy az 522-ben mennyibe lenne egy 4 gigás ram csere, akkor annyit mondtak, hogy nem megy és, ha igen akkor csak az anyag és munka 11k és nincs felelősség. Kicseréltem otthon, matrica nem volt sehol, és bekaphatják. Köszönjük szépen, azóta remekül elvan vele tesóm. Utálom mikor Apple szinten akadályozzák az embert a mocorgásban.Nyertes480: Tudtommal azok nem kopós festékek, bár van olyan is. Eltérő hosszuk miatt szokták megszínezni, hogy véletlenül se küldd bele a hosszabbat a rossz helyre, mert akkor érdekességek lesznek.
-
Tikakukac
titán
válasz
premete #13118 üzenetére
Ezt nem értem, ha alulról ragasztom meg a csavart, akkor a komplett alsó burkolatot szedik le, csak, hogy ellenőrizzék ezt? Mert más esetben a szervizes is megszakítja a matricát, hacsak nem kivarázsolja. Magát az ajtót láttam már alulról matricázva, de az látszik.
Nyertes480: Happy Hours nem sokat szokott hozni, pár ezrest, vagy néha semmit.
surmen: Viszi őket, de a legtöbb erősen herélt procis, tehát 3-4 ablak után fullhd mellett erősen fog fagyogatni a drága.
-
Nyertes480
csendes tag
Valakinek van ötlete, hogy ez a gép miért drágult 2 nap alatt kb. 15ezret? http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_Z580_Intel_Core_i5_3210M_4GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Szurke_LENOVO-Z580A-59-348019_7050.htm#muszaki_adatok
Érdemes nézni a happy hours-t, vagy nem lenne sokkal olcsóbb?
Mennyire szoktak ezek az árak ingadozni?
(A linkért bocs, de mobilról csak így tudtam beírni.) -
surmen
csendes tag
Köszi az infókat! Gyorsan ráböktem pár oldalra és tényleg kevés lehetőség van:S
Ezeket találtam, ezek a konfigok elviszik a 720as HD filmeket??Lenovo IdeaPad S400 laptop(Intel® Pentium Dual Core™ 987 / 4GB / 500GB / Intel® HD Graphics 2000
ASUS U32U RX004D laptop(AMD E-Series E-450 / 4GB / 320GB / AMD Radeon HD 6320M
Lenovo IdeaPad S400 laptop(Intel® Pentium Dual Core™ 997 / 4GB / 500GB / AMD Radeon HD 7450M
Lenovo ThinkPad Edge Plus E335 NZT64HV
AMD® E2-1800 Dual-Core™ (1.70 GHz, 1 MB)AMD® A68M Fusion™/AMD Radeon™ HD 7340/4GB/500GBSztetek melyiket érné meg ezek közül?
Köszi! -
surmen
csendes tag
Sziasztok! 13-14 coll-os gépet szeretnék venni, tudnátok ajánlani jó ár/érték arányú notebookot? netezésre, és filmnézésre kellene, jó lenne ha HD filmeket is vinne. Keret nem vmi vastag, max 130e-t szánnék rá. Köszi
-
BigBlackDog
veterán
Ebben a dell 5530-ban a full hd kijelzőről tud valaki mondani valamit? Gondolom elég "kényelmes".
-
darvak
senior tag
válasz
GrooveHero #13108 üzenetére
Nem igazán, hisz pár csavar és egyben kicsúszik az ODD, majd annak a helyére meg becsúsztatod a keretet, ennyi.
-
darvak
senior tag
válasz
GrooveHero #13106 üzenetére
17"-os gépbe 2HDD hely már nme ritka.
15"-ba már az, de abba is akad.
DE vannak msata-s 15" gépek, abba msata ssd-k mennek természetesen a HDD kivétele nélkül.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Borote #13104 üzenetére
Értem, köszi. Akkor kettő már nem megy bele, mi?
Ehh...francba. Akármekkora vinyóval veszed, akkor is sokat buksz a tárhelyen. De a sebességen meg visszanyered. Mert azért az az 5400-as fordulat nem túl acélos, valljuk be.
Kár hogy ezeket az infókat nem sok helyen tüntetik fel, csak hébe-hóba néhány helyen. -
Chaser
legenda
válasz
GrooveHero #13103 üzenetére
Keret. pl
Van usb-sata optika kábelem is, holnap megy tesztüzemre -
Borote
addikt
válasz
GrooveHero #13103 üzenetére
HDD helyére teheted
Aztán a HDD-t vagy beteszed az optika helyére kerettel, vagy veszel hozzá egy külső HDD keretet, ha elég az USB2, akkor már 2 ezer forint alatt is megkapod.Egyes 7520 modellekben elvileg van mSATA bővítőhely is.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Borote #13099 üzenetére
Köszi. És mondjuk azok a gépek, amiket tegnap mutogattam, Z580, stb...szóval pölö SSD bővíthető benne? Mert a memória gondolom nem kérdés, meg az még olcsó is. Amúgy mekkor megy bele? 1.8"-os, vagy 2.5"-os? Talán egy 64 gigás nem is olyan drága bele. Már ha van hely ahová teszi az ember ugye..Mert ezt sehol nem írták
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync