Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz trollreign #1549 üzenetére
Ez nagyon tuti és még ráadásul jó áron is van,bár ha jól látom akciós.
Ennek ellenére ez is alternatíva lehet majd.bdfhz:
Pontosan nem írom le,hogy mi milyen részletességre van állítva,de nekem nem tűnik akadozónak a játékmenet,szóval a kis gpu-k is képesek csodákra.Üdv, Balázs
-
Járókeret
senior tag
Sziasztok!
3 év után úgy néz ki,hogy össze jön a pénz egy laposra....
Na már csak jó lenne egy két tipp, vagy akár konkrét gép ajánlat.
Amire nekem kéne az inkább játék (unalom űzés meló után).
nem egy atom gépet szeretnék, de azért ne legyen túl f.s. szóval ha lehet, akkor az új MOHA az fusson közepes graf.on, vagy a Battlefield 2 közepes graffon. Nem tudom,hogy az ár amit majd megszabok, abból kijöhet-e egy ilyen gép....az ár 130-150 K. a 150, az már nagyon határ, szal föléje már 1 ft-vel sem mehet.
a márkák amik szóba jöhetnek, az : Acer,Asus, Dell, MSI, Thoshiba,Lenovo
De, ha jól sejtem, akkor ezen az áron inkább egy Asus vagy Acer az, ami config.ba is hozza azt ami kell.
Ahogy nézegettem a gépeket, azt vettem észre, hogy vagy sok memóriát tesznek bele és a vidkarit butítják, vagy épp fordítva. Ja igen, azért egy 320 GB-os HDD az alap lenne
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
norbalia87
tag
A szep estet holgyeim es uraim
Az itt belinkelt notebookrol mik a velemenyek? A videokartya mennyire birkozik meg egy 17"-os kijelzovel ill. a crysis multiplayer ill. a starcraft2 jatekokkal. Nincsenek iszonyatos elvarasaim grafika teren (crysis teren nem is lehetne ).
A mostani notebookom egy inspiron 1501. 3,5 eves a kicsike es ez ido alatt a dell nagyon a szivembe "lopta" magat. Amit kevesnek tartok, az az egy ev garancia. Ha nem tevedek a dell MINDIG MINDEN notebokra 3 ev garanciat vallal. Esetleg ebben tevedek? -
bdfhz
aktív tag
válasz Járókeret #1552 üzenetére
Ezeket nézegesd:
Asus K52DE
Packard Bell F4081
Asus K52JEAmi ebbe a keretbe belefér:
- Radeon HD5470
- szerény processzor (AMD vagy Pentium)
- 2 év garancia
- esetleg Windows 7Az Acereket hagynám a csupán 1 év garancia miatt. (Persze meghosszabbítható, de akkor már nem olyan olcsók.)
-
bdfhz
aktív tag
válasz norbalia87 #1553 üzenetére
Izmos gép. Ha ez nem elég játékokhoz, akkor mi? (Persze notebook viszonylatban.) Dell gépeknél - itthon - 3 év garanciát szoktam látni.
-
pumukli23
senior tag
válasz norbalia87 #1553 üzenetére
Kiegészítés bdfhz infójához a Dell garanciát illetően:
Lehet kapni 1-2 év garanciával is Dell gépeket, olcsóbban. Ezeket (szinte biztos hogy) nem a dell hozta be Magyarországra, hanem valamilyen külföldi cég, akinek esetleg nálunk is van üzlete. Néha a billzet vagy az oprendszer sem magyar, ez elég árulkodó jel
Hivatalosan 3 évet adnak a dell gépekre (üzletiekre néha 4et) sőt ezek általában bővíthetők még 2 évvel. -
Járókeret
senior tag
válasz Járókeret #1552 üzenetére
Vélemény ? :
http://cgi.ebay.com/New-DELL-Inspiron-M5030-15-6-Laptop-DualCore-3GB-320GB-/300500192593?pt=Laptops_Nov05&hash=item45f7350d51#ht_4030wt_905
http://cgi.ebay.com/NEW-Dell-Latitude-E5510-15-6-Notebook-Intel-Core-i3-3-/380294814358?pt=Laptops_Nov05&hash=item588b565a96#ht_4535wt_1189
http://cgi.ebay.com/Dell-Vostro-3500-NEW-i3-15-6-LED-3GB-250GB-NEW-/220705262449?pt=Laptops_Nov05&hash=item33630f0b71#ht_1687wt_905
http://cgi.ebay.com/New-Dell-Inspiron-1545-1525-M5030-3GB-320GB-WINDOWS-7-/220705052204?pt=Laptops_Nov05&hash=item33630bd62c#ht_5013wt_1139
ja, igen, akinek van kedve segíteni nekem, az az ebay-en keresgélhet. én most hirtelen ezeket találtam.
ui.: tudja vki hogy mennyi a posta költség amcsiból ide?:S
-
norbalia87
tag
Felneztem, a dell hivatalos hanlapjara, es ott is csak 1ev garanciat irnak a gephez. A personalize ful alatt, pedig ezt dobta ki ---> personalize . Elkepzelheto, hogy Dell angliai (kirendeltsege (nemtudom hirtelen maskepp megfogalmazni)) mindossze 1 evet ad a dell gepekhez?
[ Szerkesztve ]
-
norbalia87
tag
válasz pumukli23 #1556 üzenetére
En csak a font arat latom, ami 800. Ez, ha nem tevedek olyan 250-260 ezer korul mozog. Magyarorszagon olcsobban is tudok ilyen hardwarekkel felszerelt dell gepet kapni, tobb garanciaval? (az angol billentyuzet nem problema, pl. ekezeteket mar nagyon hosszu ideje nem hasznalok. Tudom, hogy ez nagyon csunyan mutat pl forumok eseten, de ehez szoktam hozza )
-
csusza`
senior tag
Hali!
Aktuálissá vált Lenovo R61i notim lecserélése egy "mobilabb" eszközre. Dell XPS 1330-at szeretnék, viszont a keret 120e magyar forint környékén alakul. Találtam egyet C2D T7250-es CPU-val, 4 GB DDR2-vel, 250-es HDD-vel és 8400GM VGA-val. 120e píz lenne az ára és még két év gyári gar van rá. Igaz, hogy fehér a fedlapja, de annyi baj legyen.
Szerintetek?
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
Drughi
addikt
válasz norbalia87 #1560 üzenetére
A logouton írt valaki egy cikket egy új XPS 15-ről. Ő ha jól emlékszem Ausztriából hozta, de hivatalos dell üzleten keresztül.
Keresd meg, biztos segít. -
Drughi
addikt
válasz csusza` #1564 üzenetére
nem ismerem az sc2-t de ezen a konfigon szerintem finoman szólva is döcögni fog.
szerk:Ajánlott Gépigény:
* Windows Vista®/Windows® 7
* Dual Core 2.4Ghz processzor
* 2 GB RAM
* 512 MB NVIDIA® GeForce® 8800 GTX vagy ATI Radeon® HD 3870 vagy jobbA proci meg a ram még elégséges (a proci épp), de a videókártya már nem fogja kiszolgálni teljesen. Low beállítássokkal el fogsz rajta játszani, de lanpartyra nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
csusza`
senior tag
válasz norbalia87 #1568 üzenetére
Áhá, köszönömszívesen csusza!
Mod: Most nézem, hogy a 8400M-el csak a Doom3-at próbálgatták...
[ Szerkesztve ]
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
norbalia87
tag
Hoppa megtalaltam a dell honlapjan a 3 evre valo garancia bovitest, es maris megdota az arat 125 fontal. Amennyiben nem tevedek, regen a dell alapbol 3 ev garanciat vallalt a termekeire. MIota vallal alapbol 1 evet? hmmmm szemet uzletpolitia.
-
fcriss
tag
válasz norbalia87 #1559 üzenetére
Azon az oldalon amit belinkeltél ha továbbmész lesz egy olyan,hogy Services and Support,ott tudsz garit bővíteni akár 4 évre is.
-
Csigger
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy Acer eMachine E732Z noti megér-e 100.000 hufot?
Mik a tapasztalatok az Acer-ek terén, én ott ragadtam le, hogy nem igazán megbízható masinák, sokat kell őket szervizeltetni...Kb ebben az árkategóriában milyen gépe tudtok ajánlani?
Előre is köszi!
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
Jah és kaphatnék egy kis felvilágosítást, hogy most kb hogy alakul erőviszonylatban egy Intel dual Core illetve egy AMD Athlon II ?!
Lenovo és Packard Bell notikat találtam ilyen 110k-s kategóriában? Melyik a jobb/megbízhatóbb gépcsalád?
Apple and Android user
-
CHIPman
nagyúr
válasz CHIPman #1535 üzenetére
Fel.
Kaptam egy ajánlatot a HP ProBook 4520s-re(P6100+3GB DDR3+HD350v), 150k körül el lehetne hozni újonnan, az bír 4 órát netezéssel, ami nekem meg is felelne, viszont egyáltalán nincs szükségem üzleti funkciókra, inkább a videokártyára és a wifire gyúrnék rá, az üzemidő megtartása mellett. A keret tetejét súrolja az ár, tehát feljebb már ne nagyon menjünk. Néztem a P4500-as és P6100-as gépeket, de alig találok teszteket, mindenhol csak i3-asok vannak.
szerk.: Tévedtem, a 4520s-ből is csak az i3-as megy 4 órát...[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
bdfhz
aktív tag
válasz Csigger #1574 üzenetére
A Core 2 Duo (azonos órajelen) erősebb valamivel. A lebutított Core 2 Duo (Pentium) teljesítménybeli fölénye az AMD Athlon II-höz képest minimális. Az a baj ezekkel az előző generációs Intelekkel, hogy általában a nagyon harmatos GMA4500-as grafikus vezérlővel párosítják őket. Én inkább egy AMD P320/340-et választanék Radeon HD4250-nel. llyen gépeket úgy 110-120e forint körül találhatsz 2 év garanciával.
-
suni100
csendes tag
Sziasztok,
Hosszas keresgélés után a következő gépek maradtak fenn a rostán.
DELL N5010, i5-450, 3GB, ATI 5470/512MB, 500GB, kb 195000
ASUS K52JC, i5-460, 4GB, GF 310M/1GB, 500GB, kb 205000Ez tűnik a két legesélyesebbnek, de még játszanak a következők:
TOSHIBA L505, i5-430, 3GB, ATI 5145/512MB, 320GB, kb 200000
ASUS N53 GAMER, i3-370, 4GB, GT 335M/1GB, 500GB, kb 220000 (radim.hu)A játék egyáltalán nem elsődleges szempont, de nagy mennyiségű fotó feldolgozás miatt a nagy teljesítmény nem árt.
Ezek közül melyiket javasoljátok ár/érték arány és megbízhatóság(meghibásodás, melegedés, zaj), üzemidő alapján? Vagy ha tudtok más alternatívát az is érdekel.Köszi
-
pumukli23
senior tag
válasz norbalia87 #1571 üzenetére
A "magyar dell" 3 évet ad, mert itt így tudnak labdába rúgni. (A hivatalos magyar oldalukon úgy tudom még nincs rendesen jól működő, forint alapú webshop.) Amerikában (a nem üzleti gépek esetén) nem lényeg a garancia, mert lényegesen olcsóbbak a gépek, magasabb fizetés mellett.. Ha elromlik, vesz a user másikat.
Előttem Drughi írta, pl az új studio egy igéretes gépnek tűnik, valamelyik szomszédból igen jó vétel lehet,akár garancia honosítással is. -
CHIPman
nagyúr
válasz pumukli23 #1581 üzenetére
Hát ugye elsősorban két(három) évben gondolkodok, de ha megy 4 órát nettel és a többi cucca is megfelel, akkor nem fogok hanyatt esni 1 évtől sem.
Alapvetően nem tervezek játszani vele, csak az említett Counter-Strike 1.6-ot, tehát akár egy szimpla HD gyorsítós jó lenne, csak az üzemidő és a WiFi legyen jó.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Bedobom ide is, remélem nem gond. Y560A recovery partition (a gyári, oprendszert tartalmazó) backup dvd-jére lenne szükségem. Ha valaki lementené, fölírná nekem és postázná, megegyezhetnénk egy árban is. Ha esetleg a közelben lakik az illető, cserébe adok egy Creative 2.1 szettet.
Előre is köszi! -
pumukli23
senior tag
válasz CHIPman #1583 üzenetére
4520s: Ha az új gépre nem adnak 3 évet, akkor nem jöhet szóba renew 2 évvel? Amit fent linkeltél,az 140-ból meglenne. 160 körül már i3at lehet kapni, bár most néztem, sajnos eléggé elfogytak pont ebből a sávból..
Használt gép nem jöhet szóba? Herendi kollegára keress rá itt ph-n, szokott árulni jó áron használit, üzleti gépeket gyári garanciával.
-
bdfhz
aktív tag
válasz suni100 #1579 üzenetére
Suni100!
Például ezek teljesítményben nagyjából ugyanott vannak.
Asus K52JC - 165e Ft körül
..Core i3 (2,4 GHz), 4 GB, 320 GB, GeForce 310M, 2 év gar.
Dell N5010 - 165e Ft körül
..Core i3 (2,4 GHz), 2 GB, 320 GB, Radeon HD5470, 3 év gar.
Packard Bell TM85 - 170e Ft körül
..Core i3 (2,4 GHz), 4 GB, 320 GB, Radeon HD5470, 2 év gar.A Core i5-ből sokat nem fogsz profitálni, ugyanis a fotószerkesztők jellemzően több szálon futó programok, így a Core i5 nem lép turbóüzemmódba.
-
CHIPman
nagyúr
válasz pumukli23 #1585 üzenetére
Igazából a 150k az a keret teteje, ugyebár szívesebben venném az olcsóbbakat. Renew-et nem szívesen választom, ki tudja, hogy milyet kapok, meg mennyire magyar a billentyűzet. De kb. ugyanúgy vagyok ezzel, mint a garival, hogy lehet akár az is, csak teljesítse a követelményeket.
-
pumukli23
senior tag
válasz CHIPman #1588 üzenetére
Renewet azért vetettem fel, hogy ha kinéznél egy pl hp gépet, mielőtt megveszed, nézd meg h renewként megkapod-e olcsóbban, vagy több garanciával. Szerintem inkább egy 2 év garis renew mint egy 1 év garis új.
Ugyanúgy rendes HP garancia van rajta, bármi gond van, viheted bármelyik szervizbe.
150 az még az a sáv, aminél valamiből mindenképp engedni kell , kivéve ha használt gép is szóba jöhet. -
CHIPman
nagyúr
válasz pumukli23 #1589 üzenetére
Néztem HP G62-b30SH-t, 137k egy népszerű webshopban(renew-t még nem néztem).
Itt egy teszt egy kisebb tesójáról, miszerint i3 330M-mel 4 órát megy netezéssel, és a kategóriáját jelentősen felülmúlja WiFi-teljesítményben. Meg ahogy nézem, alu is. i3-350M-mel is mehetne kb. ennyit, nem? Meg a HD accelerator talán elég erős a CS1.6 40-50FPS-sel való futásához.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Járókeret
senior tag
Na sikerült választani 2 gépet, ami szóba jöhet. Már csak kéne némi érvelés,hogy melyik lenne igazából a jobb.
Vid.karit illetően ugyan az mindegyik, szal az nem befolyásol semmit. Inkább az hogy Intel, vagy AMD ? :S
Asus K52DE
http://www.asusnotebook.hu/notebook/Asus_K52DE-EX083DAsus K52JE
http://www.asusnotebook.hu/notebook/Asus_K52JE-EX150DVárom a véleményeket.
Igazából játékra kéne. Már amennyi kifér a csövön
-
ferrero3
csendes tag
Sziasztok
12-14 colos prémium laptopot keresnék, ami megbízhatóan teljesít nekem 2-3 évig is.
Elvárásaim:
- 12-14"
- legalább 4 órás akksi idő wifivel
- ne legyen rózsaszín/piros/lila/zöld/barna stb színű
- lehetőleg HDMI + n-es wifi
- lehetőleg új (használt csak kivételes eset)
- maximális ár : 230,000 FtAmit eddig kinéztem:
- 1-1,5 éves MacBook Pro, ami jó állapotú (csak sajnos nem garanciás)
- HP Envy 13 (renew programos)Ki melyiket ajánlja? Esetleg más gépet?
-
Csigger
őstag
köszi a választ, időközben én is megtaláltam a benchmark listeket, de hasznos volt amit te mondtál!
igen pont ezen gondolkodtam, hogy akkor inkább AMD, ezekből pedig a
Packard_Bell_EASYNOTE_F4081-RB-112HG
illetve a
jött szóba!
azt hiszem ha kb mindkettő azonos minőségre és teljesítményre, akkor inkább a Packard Bell tűnik egy picivel jobb választásnak...
szerinted?
Apple and Android user
-
Csigger
őstag
válasz ferrero3 #1597 üzenetére
Haveromnak már vagy 3 éve megvan a Samsung notebookja, akkor vette mikor még egyetemre kezdtünk járni, egy erősebb gép és még soha nem panaszkodott rá...
ha van Samsung noti topik érdemes kérdezősködni szvsz...
nekem ez a noti spec elég tetszetős, elég bika cucc van benne és 7,5 óra üzemidőt írnak...
[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest