Hirdetés
Aktív témák
-
norbalia87
tag
Szep estet mindenkinek.
Lassan egy eve, hogy nem igazan olvasgatok a notebookok fejlodese utan, ezert kernem a segitsegeteket. Uj notebookot keresek elsosorban jatekok futtatasara, a keretem kb 250.000 huf. NIncsenek hatalmas elvarasaim a jatekok teren. Igazabol, amit jelen esetben szivesen jatszanek rajta, az a starcraft 2 . -
norbalia87
tag
Ahogy latom, a lenovo egy ati 5730-as kartyat, ill. az alapszeria egy i3-370-et dolgoztat.
A kerdesem, az lenne, hogy mit varhatok jatek teren, evvel a felhozatallal. Erdemes i5-460M-ban gondolkoznom, vagy a videokartyahoz eleg az elozzo cpu is. a crysis multiplayertol vahatok valamit, esetleg az uj cod-tol? Kint elek londonban, de ugy gondolom, hogy a notebook arak hasonlo arban mozognak itt, mint Magyarorszagon. -
norbalia87
tag
A szep estet holgyeim es uraim
Az itt belinkelt notebookrol mik a velemenyek? A videokartya mennyire birkozik meg egy 17"-os kijelzovel ill. a crysis multiplayer ill. a starcraft2 jatekokkal. Nincsenek iszonyatos elvarasaim grafika teren (crysis teren nem is lehetne ).
A mostani notebookom egy inspiron 1501. 3,5 eves a kicsike es ez ido alatt a dell nagyon a szivembe "lopta" magat. Amit kevesnek tartok, az az egy ev garancia. Ha nem tevedek a dell MINDIG MINDEN notebokra 3 ev garanciat vallal. Esetleg ebben tevedek? -
norbalia87
tag
Felneztem, a dell hivatalos hanlapjara, es ott is csak 1ev garanciat irnak a gephez. A personalize ful alatt, pedig ezt dobta ki ---> personalize . Elkepzelheto, hogy Dell angliai (kirendeltsege (nemtudom hirtelen maskepp megfogalmazni)) mindossze 1 evet ad a dell gepekhez?
[ Szerkesztve ]
-
norbalia87
tag
válasz pumukli23 #1556 üzenetére
En csak a font arat latom, ami 800. Ez, ha nem tevedek olyan 250-260 ezer korul mozog. Magyarorszagon olcsobban is tudok ilyen hardwarekkel felszerelt dell gepet kapni, tobb garanciaval? (az angol billentyuzet nem problema, pl. ekezeteket mar nagyon hosszu ideje nem hasznalok. Tudom, hogy ez nagyon csunyan mutat pl forumok eseten, de ehez szoktam hozza )
-
norbalia87
tag
Hoppa megtalaltam a dell honlapjan a 3 evre valo garancia bovitest, es maris megdota az arat 125 fontal. Amennyiben nem tevedek, regen a dell alapbol 3 ev garanciat vallalt a termekeire. MIota vallal alapbol 1 evet? hmmmm szemet uzletpolitia.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest