Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
veterán
válasz hugobossi #1797 üzenetére
Az i5-ös akkor jobb, ha energiatakarékosabb gépet akarsz (talán) nagyobb akksiideje van a turbo boost miatt.
Am itt össze tudod hasonlítani őket, (majdnem) ugyanazt tudják.
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlA 7200-es HDD-vel szerelt gép azonban gyorsabb, az biztos. De talán picivel hangosabb is a merevlemeze.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
bdfhz
aktív tag
válasz Thunderzolee #1801 üzenetére
Ne haragudj, de ezt kifejtenéd bővebben? Azért alacsonyabb a fogyasztása, mert megemeli az órajelét?
-
Járókeret
senior tag
Na sikerült megkeverednem, mert nem tudom,hogy mi lesz a hitellel...
a lényeg,hogy van a városunkba euronics, ahol ezeket a gépeket néztem... egyértelműen az alap gép amit vennékASUS sokkal jobb mindegyiknél,de hát ez van.
szóval a versenyzők:még mindig leginkább játékra kéne a vas.
Ui.: Nem tud valaki olyan shop-ot , ahol az ASUS-hoz hasonló gépet lehet kapni 180-ért és van náluk áruhitel ?:S Fontos lenne. Köszi
-
Zoli1222
addikt
válasz Járókeret #1804 üzenetére
Hát ebből a 3asból a 2 lenovo kilőve, így marad az acer. Megkérdezhetem, h mi nem tiszta a hitellel? Elvileg a szegedi euronicsban lehet 0%-os thm-mel venni dv6-os hp-t 5650-es vga-val 200K-ért. Érdekes mert az oldalukon nem találkoztam vele, csak a reklámújságjukban.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Járókeret #1804 üzenetére
Uccsó kettőt törölheted is a listádról, ha játszani akarsz Az acerrel is tudsz játszani, natív felbontáson szinte bármelyik játék elmegy medium beállításokkal, de lesz ami "maxon" is menni fog. Ott igazából a 1 év garanciáért kár...+1 év olyan 15k körül van, ami tartalmaz egy táskát és egy egeret is (gondolom alap mindkettő).
Amúgy mintha radium.hu-nál is lenne hitellehetőségEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Járókeret
senior tag
válasz Zoli1222 #1805 üzenetére
na akkor egy pici off, srry..
Az a baj a hitel dologgal, hogy a radium nem foglalkozik áruhitellel. felhívtam őket, és mondták,hogy jelenleg "szünetel" a dolog. személyi kölcsönt meg nem fogok felvenni. a KandH-nál meg nincs kimondott áruhitel, plussz nekem még nincs 3 havi fizum, ezért nem is adnak:S most családon bellül próbálunk vmi okosságot elérni, hátha....
itt ajkán az euronicsba is van áru hitel, szal azzal nincs gond, de tényleg nagyon vágyom arra az ASUS-ra
-
Járókeret
senior tag
válasz Járókeret #1807 üzenetére
ismét egy kis off.. remélem nem fogtok haragudni emiatt..
felhívtam a radiumot ismét.... na és egyáltalán nem áll semmilyen bankkal se szerződésbe, szóval az áruhitel kilőve.
maradt a személyi kölcsön. ezzel az a gond,hogy szerintem épeszű ember nem veszi fel, legalábbis nem egy laptop miatt.
valakinek ötlete ?:S
-
Zoli1222
addikt
válasz Járókeret #1810 üzenetére
Hááát. A hd5730 kb 30-50%-kal erősebb a gt420m-nél. Így nem igazán.
Én személy szerint, csak úgy vennék fel hitelt, ha csak a készülék árát kellene visszafizetni. Ilyen 30-40%-os thm-ekkel eléggé szívás. És ha nincs rá egyáltalán della, akkor inkább nem erőltetném.
[ Szerkesztve ]
-
Járókeret
senior tag
tudtok egyéb boltot ahol van áruhitel és érdemes laptopokat nézegetni ?
-
Jander
senior tag
Akkor inkább így kérdezem: milyen i3-as gépet ajánlotok, ami kinézetre megfelelne egy hölgynek, ha nem sokkal drágább jöhet i5-ös is, sajnos tudjátok a nőknél a kinézet visz mindent... színes gép előnyben...
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
Járókeret
senior tag
utolsó OFF topicos kérdésem, kérem aki jártas a dologban, mondja el a véleményét, akár PÜ-ben is jó. köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
hugobossi
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, azt hiszem ebben az esetben maradok az i3-nál
Már csak az a kérdés, hogy érdemes-e várni a jövő év elejéig. Mivel nem sürgős, ezért ha a tapasztalatok szerint az árak csökkennek az ünnepi "akciók" elmúlásával, akkor inkább én sem kapkodok
Egy számítógép néhány másodperc alatt képes akkora hibát csinálni, melyet csak egy csomó ember több hónapos munkájával javíthatunk ki.
-
rizso
addikt
válasz Járókeret #1808 üzenetére
Én azért utánanéznék ennek a dolognak, mert az alapgarancia 1 év. És amennyire profik dolgoznak az ilyen helyeken, nem lennék annyira biztos a kiírásokban - szerintem elírás! December 31-ig most van olyan akció az acer-shopban, hogy bizonyos modelleket 3 év garanciával kapsz!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Nagyon kedvező áron van a HP G62-a70EH, és érdeklődnék, hogy kb. mennyit bírhat az akksija minimum fényerőn, WiFi-vel?
Illetve mit érdemes venni 140k-ig, ha számít az akkuidő? 4 órát jó lenne, ha elmenne netezéssel.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Drughi
addikt
válasz CHIPman #1828 üzenetére
A proci és a videókártya a mindennapi használat során elegendő, bár még plusz 2gb ram beleférne, de ezt utólag is lehet pótolni.
Szerintem esélytelen a 4óra wifivel, a 2,5-3 óra lehet a reális.
140-ig nem igazán tudnék jobbat ajánlani, esetleg a dell n5010et, de arról tegnap rossz tapasztalatot szereztem, így innentől kezdve én azt senkinek sem ajánlom. -
CHIPman
nagyúr
Nem esélytelen, i3-330-as gépek simán hozzák a 4 órát, amit eddig néztem, azok 4:10 körül mentek. Csak ugye a 330-asok 140k felett vannak inkább, 140 alatt P4500-P6100-i350-i370-eseket lehet kapni, és nem tudom, hogy ezekből mit lehet kihozni, mert alig van teszt róluk.
-
veterán
A személyi hitel talán a legrosszabb mind közül, mivel semmi fedezet nincs (mondjuk az áruhitelnél sincs sokkal több). Én adtam el gépeket RAJTUK keresztül, ők adták a hitelt. Nem tudom mennyire versenyképesek, de rugalmasak voltak, az biztos.
Egyébként a KP a legjobb, mert ha nem olyan gépet veszel ami kellene, a hiteltől nem tudsz egykönnyen szabadulni.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
CHIPman
nagyúr
Ja, hogy te mindent arra válaszoltál. Hát akkor meg szerintem az AMD-vel nem lenne meg a 2,5 óra sem, az ilyen nagy étvágyú gépek alig mennek két órát, ahogy elnéztem. Viszont akkor marad a kérdés, hogy 140k-ig mit lehetne venni 3,5-4 órás üzemidővel, ha nem számít a grafikus teljesítmény(HDMI legyen és 720p-t vigyen).
Járókeret: Rosszul tudtad.
[330]
[350][ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz SeniorTilla #1837 üzenetére
Ez is bankfüggő. Valójában túl sok különbség nincs szerintem. Fölveszel X összeget, visszafizetsz Y-t. Mindkettőnél vannak jó és rossz konstrukciók.
-
Drughi
addikt
válasz CHIPman #1838 üzenetére
Sajnos ilyen kategóriáknál nem jellemző a hosszú üzemidő.
Ezek a gépek a belépő szintű asztalit helyettesítő alap célokra vannak kitalálva.
Épp emiatt nem elég masszívak, mert asztalon van használva és pont emiatt az akku sem extra, hisz úgyis tápról megy.
Kisebb méreteknél, belépő szintű üzleti gépek, esetleg használt gépeknél lehet ilyet találni 140e ért, de nem ez a jellemző.Válasz röviden: Szerintem semmit nem tudsz venni 140e-ig, ami elmegy 3,5-4órát
-
Járókeret
senior tag
válasz SeniorTilla #1837 üzenetére
köszönöm a linket
talán velük megoldódik a problémám.
a THM igazából ugyan annyi mint egy személyi vagy áru hitelnél, csak annyi a különbség, hogy akár már holnapra meg is lehetne a gép.
PÜ-be tudnál mesélni róluk? ha igen, akkor légyszíves írj egy "mesét",hogy hogy folytak a dolgok. köszi
[ Szerkesztve ]
-
bdfhz
aktív tag
-
rizso
addikt
válasz Járókeret #1842 üzenetére
Nem. A jobb procnak magasabb a számozása, pl. 370m jobb (magasabb az órajele) a 330m-nél. Általában mindenhol így van...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Járókeret #1848 üzenetére
Találtál 2, a procin kívül teljesen megegyező gépet ugyanott, és a jobb proccal szerelt gép olcsóbb? Ez is elírás lehet Én is találkoztam már olyannal, hogy ua a gép, csak nagyobb merevlemezzel, olcsóbb volt a kisebb merevlemezes tesójánál. Rákérdeztem, és kiderült, hogy felcserélték a 2 gépet...
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest