Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
Ha jól tudom nemsoká lesz 0%thmes eksön a fukar és a hülyeazértnemvagyok áruházak valamelyikében. Mintha olvastam volna valahol...
Persze mielőtt ilyen helyen vásárolsz, ajánlatos megnézni más üzletben is, mert lehet hogy magasabb thmmel mégis olcsóbb, ahogy Spyduck is írta. -
T-unit
őstag
Teljesen árfüggő a kérdés,meg hogy mire kell.Aki nagy teljesítményt akar és van is rá lóvéja bőven az meg ugyis i5-i7-es modellek után nézelődik, mivel ilyen téren ugyanaz a helyzet mint asztali prociknál is: amd le van maradva teljesítmény ügyileg továbbra is inteltől, de az árazással nagyon ügyesen bánik, így mégis erős 4magos procikat is tud adni jóval olcsóbban mint intel.
üdv.
-
bdfhz
aktív tag
Mozarella!
Van még 3-magos AMD, az esetleg felveszi a versenyt a Core i3-mal. Attól függ, az adott program mennyire tudja kiaknázni az összes magot.
De általános felhasználásra - irodai programok, böngészés, levelezés, film, hobbiszintű képszerkesztés, némi játék - elég egy AMD teljesítménye is. Csak ne egymagos legyen.
-
bdfhz
aktív tag
Nem tudom.
Azonos órajel esetén a mai AMD-k általában csak minimálisan lassabbak a Core2 Duo családnál.
A Core i3-tól már jobban lemaradnak.
Persze vannak programok, amelyek nagyon "intelesek", de az előbb említett egyszerű feladatok valószínűleg semmi nehézséget nem okoznak az AMD processzoroknak. -
Drughi
addikt
Attól függ mire kell.
teljesen más gépek és más célt (is) tudnak szolgálni.
Y560: Tipikus gamer, multimédiás konfig, pár hónapja a best buy kategória az Ati 5730 miatt.
Mellette én a TimelinXes Acert ajánlanám még, a fém fedlap és a erős akku miatt. Ha méghoszabb akku idő kell, akkor az 5820Tg- nél van 9cellás akkuval.
hardverileg nem sokkal gyengébb (játékoknál 3-5 fps a picivel gyengébb kártya miatt)A másik két acert ezek közül nem.
Döntsd el, hogy melyik kell, illetve kell e fém a gépbe és hosszú akkuidő, vagy egy erősebb grafikus mag a jobb kijelző és a jobb hang.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Mind a kétt típusból van i3, i5 és i7 is, így mivel csak a típusukat írtad nem tudom emlyikre gondolsz pontosan.
Nem nagy különbség van i3 és i5 között, így ha árban nagyobb a különbség, szerintem nem éri meg a felárat, de ez gépfüggő.
Az acer akhilleusz sarka a kijelző.
Ezt minden teszt kifejti, nyugodtan olvass utána.
cserébe viszont 3x annyit megy akkuról, mint a lenovo.Ha asztalon használnád és nem hurcolnád, akkor teljesen fölösleges a nagy akku és a fém ház, hiszen nem kell mitől megvédje, így inkább az Y560at ajánlanám.
Ha teheted szerintem i5ös procival vedd, mert ahhoz (ha még tart az akció) Razer Gamer egeret adnak ajándékba -
pumukli23
senior tag
-
-
Dextro
csendes tag
-
rizso
addikt
Nem rossz gép az! Nekem eddig csak egy P540-es AMD proccal volt dolgom, és azzal nem volt problémám...Nem volt hangos, mint a régi AMD procik, és nem vettem észre, hogy általános használatnál gyengébben teljesítene egy intel i-szériás procinál - jó, persze, proc-specifikus programokban lehet elmaradna, de a mindennapi feladatoknál nincs vele gond!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
spyduck
nagyúr
Én a következő konfigokkal
HP Pavilion DV6-3050 (AMD N330 & ATI HD5650)
HP Pavilion DV6-3070 (AMD P520 & ATI HD5650)
HP Pavilion DV7-4070 (Core i7-720QM (4mag) & ATI HD5650)kipróbáltam a következő játékokat
GRID
COD 4-6
Bad Company 2
COHAzonos beállításokkal nem vettem észre semmi különbséget. Majd ha lesz időm csinálok FRAPS tesztet is de a lényeg az, h FRAPS nélkül semmi különbséget nem vettem észre.
-
spyduck
nagyúr
Nem rád értem, ezt úgy általánosságban mondtam. Te nem írsz tényeket olyan dolgokról amikben nincs tapasztalatod.
szerk.: Én csakis azért vettem magamnak intel&nvidia notebookot, mert az általam favorizált EliteBook modellek csak is ebben a formában kaphatóak elérhető áron.
[ Szerkesztve ]
-
bdfhz
aktív tag
Mozarella!
Ezeket mindkét gép tudja. Ha félsz a széteséstől, a Lenovo a jobb ajánlat a kétszer olyan hosszú garanciaidő és a jobban csengő név miatt. Ha jobban tetszik a 15,6" méretű kijelző, akkor megint a Lenovo a befutó. Szerintem eldőlt a kérdés.
Esetleg Toshiba L670 van még ebben az árban 2 év garanciával, Core i3-mal, 4 GB memóriával, Radeon HD5650-nel. De az is 17-es.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Szerintem így lenne helyes:
"Én távolról sem vagyok a téma "Harry Potter"-e, szerintemaz MSI-n kívülmindegyik cégnek van használható modellje, kérdés mennyire akarod/tudod azt megfizetni."
Azért msi gépekből is vannak jók...Garancia is olyan dolog, hogy volt aki szívott, volt aki nem - de ez a többi gyártónál is könnyen megesik[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Persze, elhiszem, csak arra akartam kilyukadni, hogy ott is lehet találni jó gépeket (pl. több ismerősöm is teljesen elégedett az msi gépével)
-
rizso
addikt
Nekem régen egy 5310 volt, az volt igazából az első laptopom, nem emlékszek milyen volt a kijelzője, de akkoriban nem volt semmi gondom vele. Most volt egy 5820TG-m, elsőre azt tűnt fel, hogy ASUS mellett kicsit barnás az árnyalata. Pár nap után ráállt a szemem, és az ASUS-t láttam szürkés-kékesnek.
Mondjuk az Y560 vagy az új DV6 kijelzője szerintem szebb. Aztán lehet, hogy egy normális kalibrálás/állítgatás után minden okés...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Akkor nem linkelem a hardveraprós hirdetést
Ha esetleg azt veszed, akkor legyen hozzá számla is, ha gondolkodsz garanciabővítésen...
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Hát nekem biztosan a nagyobb kellene, mert filmezéshez jobb a 17" a 14"-nél...Hordozhatóság szempontjából egyértelműen a kisebb, meg az fém fedlapos, a nagy az nem! Játékoknál tényleg számít a felbontás, viszont az 5650 bírni fogja, maximum kicsit visszaveszel a felbontásból...
A nagyobb előnyei:
- nagyobb kijelző
- numerikus gombok
- talán 2 HDD hely van benne (ezt így hirtelen nem tudom)
- talán 2.1-es hangszóró van benne (nem tudom melyik 17,3"-es acert nézted ki, de nagy valószínűséggel 2.1 lesz benne)
- jobb szellőzés
Hátrányai:
- nagyobb méret/súly - cipelésnél lehet számít
- rövidebb akkus üzemidő
- műanyag fedlapÍgy hirtelen ezek jutottak az eszembe
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest