Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
ktommy91
addikt
-
lakisoft
veterán
Erről tudnátok valami pozitív és negatív vélemény mondani? Acer Aspire 5942G-464G64MN - MOST 3 ÉV GARANCIÁVAL
- Árad -
-
lakisoft
veterán
-
veterán
Érdekes kép van fent az iponos honlapon a dv6-osról... 2-vel ezelőtti széria képe.
bdfhz: ismét egy példa a téves adatokra
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
share
tag
-
spyduck
nagyúr
válasz SeniorTilla #2759 üzenetére
Ezen kívül is még engeteg hiba van az oldalukon! 1-2 tesztben is érdekes dolgokat olvastam
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
Helló!
Keresnék egy olcsó notit. 3 kikötésem van 1. cod2 pont elfusson rajta. 2. olcsó legyen és végül 3. egybe legyen(ne legyen agyon gyilkolva használva)
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
bdfhz
aktív tag
Share!
A 3, változatnál gond lehet a processzorral egy-egy játéknál. A jövőben valószínűleg több játéknál. Az 1. gép esetében valószínűleg videókártya limit lesz, ha nagyobb felbontáson, jobb minőségben játszol.
Húzni meg bármit lehet, de notebooknál én nem kísérleteznék ezzel.
-
bdfhz
aktív tag
válasz Stylewars_kp #2764 üzenetére
Stylewars_kp!
Használt notebookot szeretnél venni? Ez tanácsadó topik. Ha kinéztél valamit, szívesen mondunk róla véleményt. Ha vásárolni szeretnél, a Hardverapróban nézelődj!
-
bdfhz
aktív tag
válasz Stylewars_kp #2767 üzenetére
A Hardveraprón tényleg rengeteg hirdetés van. Megnézheted még az Expressz oldalát, a Vaterát... Előbb-utóbb biztos sikerül, bár játékra kicsit nehezebb találni.
-
hujte2
csendes tag
hali
valaki tud olyan honlapot ahol laptopok vannak tesztelve és összehasonlítva ,keresek kb 250-ért videószerkesztésre játékra csak nem nagyon találok teszteket -
Drughi
addikt
http://www.notebookcheck.net/
Google a barátod -
Drughi
addikt
válasz Stylewars_kp #2770 üzenetére
Én a helyedbe nem vennék ennyire régi gépet, mert kitudja mikor adja meg magát.
Idézet a hirdetésből: "A billentyűzet kiosztása német,de magyarra telepítve! " -
bdfhz
aktív tag
Hujte2!
Teszteket én leggyakrabban a Prohardveren és az Iponon olvasok, de használhatod egyszerűen a keresőt. Kifejezetten összehasonlítani nem szoktak gépeket, de néhány érték (többé-kevésbé) objektív, így valamennyire összehasonlíthatók az egyes típusok főleg azonos tesztlaboron belül.
A videószerkesztéssel gondjaid lehetnek. Normál felbontású filmekkel már a notebookok is elboldogulnak, valószínűleg a "sima" HD-vel is, de a FullHD már problémás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
bdfhz
aktív tag
válasz Stylewars_kp #2770 üzenetére
Ja, 30e körül keresel? Úgy tényleg nehéz lesz. Szinte lehetetlen.
-
hujte2
csendes tag
az a baj h nézegetem itt a hardveraprot és kb van egy szint 200-ig és utána hirtelen ugrás van 250 ezerig és az a plusz 50 ropi nem hiszem h annyival többet tudna teljesítményben,bár megmondom őszintén nem nagyon értek hozzá, csak nézem a kártyákat processzorokat.
pl itt van kettő
http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=10192&category_id=713&keyword=asus+n52da&option=com_virtuemart&
ez jó lenne de nemtom mennyire erős a procija.http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=10118&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1
aztán megnézed ezt ,és elgondolkodsz h mért kerül ez többe mint a másik?mert én nem látok akkora teljesítménybeli különbséget elsőre ,de mondom én ne naon értek hozzá
-
tapsyhapsy
csendes tag
válasz ktommy91 #2752 üzenetére
Koszonom hogy szetneztel.
De a problema az, hogy a munkaltatom adott ajandekcsekket (150k) es ez nem elhanyagolhato osszeg. Ha KP-ert akarom megvenni, akkor meg varnon kellene 2-3 honapot, es nekem igazsag szerint ASAP kellene, ami januar elejet jelenti, vagyis kovetkezo fizetest.
-
bdfhz
aktív tag
Hujte2!
Melyik lenne a "drága" gép? Azt nem találtam. Az idézett Asus és HP azért van 200 alatt, mert nem túl erős a processzoruk. Egy azonos órajelű Core i3 általában lényegesen erősebb. Ha olyan dolgok érdekelnek, mint a videószerkesztés, elkél a kakaó (bár ismétlem, attól függ, milyen felbontású filmről van szó).
-
hujte2
csendes tag
hopsz azt elfelejtettem linkelni,de pl itt van egy
http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=9917&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1sztem ez nem tud többet az előbb linkelt asus laptopnal ,vagy itt is a brandet kell megfizetni?
.hát nem full hd-s felbontásba csinálom őket ,ez még hobbi szint de később szeretnék ezzel komolyabban is foglalkozni.
közben olvasgattam itt a hsz-eket.http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptopok/acer-aspire-5942g-464g64mn-most-3-ev-garanciaval/1205/
erről mi a vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Ügyesen meg van fogalmazva, de nem ért hozzá. A proci csak 2 magos, a 2 videókártya meg kicsit parasztvakítás, mert ez egy 150e ft-os gépben is így van, amiben intel i5 van, meg egy dedikált kártya.
Azt írja nem melegszik.
Honnan tudja, ha bontatlan és új? A képen mégis kivan bontva
Minden notebook melegszik, amiben meg ilyen hardver van, az tutira.És csak 1év garanciával árulja.
A 2év garancia csak lehetőség[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Szerintetek az új Intel procik megjelenésével érdemes lesz lecserélni a core i laptopokat?
-
CséZé
őstag
Hi!
Tesómnak kellene egy notebook, szinte csak netezni szokott meg filmezni.
Milyen ajánlatok, ehhez? A lényeg, hogy az op. rendszer gördülékeny legyen és gond nélkül vigye a 720p-t. Nagyon néha lehet rávetemedne a játékra, de az is olyan CoD1 gépigényű lenne. Ja, és 2 év múlva ne keljen cserélni.
ma nézegettünk itt-ott, de nem mert megvenni semmit.
valami irányutat adhattok.köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest