Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-20 17:39:44

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a Gyakran feltett kérdések szekciót!
A topic célja, hogy segítsen eligazodni a NAS-megoldások folyamatosan bővülő, színesedő piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19008) hl225


hl225
tag

Sziasztok!
Hasonlóan a korábbi hozzászóláshoz 6-8 fős kis irodának keresnék eszközt elsősorban fileszerver céljából. 2 lemez lenne benne elhelyezve Raid1-ben. Jó lenne ha létre lehetne hozni vele VPN hálózatot illetve kivülről is elérhető lenne. Itt jó lenne ha ezen felhasználó elérhetősége 1 vagy 2 könyvtárra vonatkozna. Esetleg e-mail szerver sem lenne rossz, de ebben még nem vagyok biztos mekkora létjogosultsága lenne. A keret 60e forint lenne merevlemez nélkül. Terhelve nagyjából egyenletesen elosztva lenne, nem mindeni egyszerre szeretne hozzáférni.
Amit néztem:
Zyxel NAS520 jelenleg edigitalnál elég jó áron elérhető
Synology DS216J
Illetve a fórumban is felmerülő HP Gen8 szerver.

A Synology-nak lehet-e olyan képessége amely külön kiegészítő elem telepítésével a Zyxel-nál nem elérhető?
Ti mit javasoltok? Leírás alapján úgy gondolom képes lennék a HP szerverre a megfelelő program telepítésére, úgy érzem ez hosszabb távon nagyobb rugalmasságot engedne. Ebben az esetben elég lenne az alap 4GB memória vagy annak bővítése lenne célszerű?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.