- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
-
gregory91
senior tag
válasz
zelikocc #103 üzenetére
A fejnek nem számít az ilyesmi, csupán a vételi jel körülménye.Ha rosszul van forgatva, veszít a jel stabilitásán,következménye gyengébb jel vagy a vett jel éppenséggel "bithibás" (jelminőség).
Más esetben:Ha jól van beállítva és mégis rossz a vétel akkor a fejcsere is esélyes.
Ha nem jó a vett képminőség az vagy a vételi készülék vagy a műholdra fellőtt állomás körüli "uplink" hibája.
Találkoztam olyan SD adóval hogy olyan szegényes volt a minőség hogy teljes mértékben csak "életlen kockás volt",és itt elsősorban nem a bithibaarányból adódó "elszíneződésekre" utalok(van egy sejtésem hogy a csatorna átviteli sebessége nagyon alacsony volt). -
gregory91
senior tag
válasz
Csőke György #107 üzenetére
Lehetőleg LNB-sek legyenek(emlékeim szerint 10.7Ghz -11.8Ghz lekeverésére jók).
Hacsak nem vadászol C/KU sávokra. -
garga01
őstag
válasz
Csőke György #107 üzenetére
Szerintem offset antennád van, abba meg gyakorlatilag minden most kapható fej jó. De esetleg csinálj egy képet róla és tölsd ide fel (egyébként is kíváncsivál tettél, milyen rendszered van). A leginkább ajánlott az Inverto Black Ultra (HGLN), de sajnos már új típust árulnak ami nem annyira jó mint a régi, de szerintem még mindig megéri az árát.
Ha esetleg mégsem offset, hanem prímfókuszos (ezek a nagyon régi antennák, amik egy az egyben az ég felé néznek), akkor kellhet más fej. -
Csőke György
friss újonc
Sziasztok!
Van egy 120cm-es kerek antennám amelyet anno Hódmezővásárhelyen gyártottak.
Nagyon jó stabil forgató motoros antenna. Most kellene fejet cserélni rajta. Milyen fej jó kerek antennára? Állitólag ezek a fejek mind ovális antennákba valók... -
zelikocc
senior tag
Sziasztok!
Tönkrement a régi fej a parabolán ismerősömnél, szerzett egy másikat és azt mondja hogy nem éles kép.
Létezik, hogy a fej nem tudja a HD-t? -
gregory91
senior tag
Valóban, a széle miatt....ohh fene...
Meg tudnám oldani hogy "gyakorlatilag" hova nézzen a fej,csak az elméleti rész érdekel(pl az antenna aljáról úgy 20 cm-re középre),ez is nagy(mi nagy, hatalmas) segítség lenne a számomra.Köszönöm a jótékony célú felajánlásod de nem tudnám elfogadni.
UI: Szeretem a kihívásokat(kezdő sat-dx-erként). -
garga01
őstag
válasz
gregory91 #98 üzenetére
Szia! Ez egy elég ismert típus, nagyon sok helyen szerelték az antennaszerelők, Bozsér a neve, a Bozsér kereskedőház gyártotta, 2 féle méretben (a piros jelölések nem érdekes, csak így találtam meg a képet):
Nekem van fölösben egy 110-es, azt le tudom neked mérni, ha olyanod van, de még akár az is lehet, hogy van fölös fejtartó konzolom hozzá. Ha meg tudod majd nézni a tiéd mekkora, akkor könnyebben tudok segíteni.
De ha barkácsolni akarsz, a fókusz keresése egy leírás illetve kép mellé.
-
gregory91
senior tag
Hali, most nem vagyok a közelében de valami ilyesmiről van szó.
Eddig szolgáltatói antennát használtam egyéni vételre,de ez most kifogott rajtam.Az "analóg" műszer(ami eddig leírhatatlanul jól segít) meg össze-vissza bejelzett.Ha tudnám milyen irányba és mondjuk az antenna aljáról hány cm-re kellene belőni a fej irányát,többre mennék. -
garga01
őstag
válasz
gregory91 #91 üzenetére
Szia!
Csinálj pár képet az antennáról, és fejtaróról, jó eséllyel lehet hozzá szerezni másikat, vagy meg is javítható/cserélhető házi barkáccsal.
(A fókuszpontban kellene legyen az LNB, ügyesen meg lehet keresni a nap segítségével, volt róla egy poszt a netboard-on, megkeresem.) -
Márk
senior tag
Vételi problémák megoldva.
Eladtam a Vu+-t, vettem egy Dreambox DM 7020HD-t.
Azon is szétesett a kép.
Annyit tudtam meg, hogy Vu+-ban Broadcom BCM4506, a 7020HD-ban pedig BCM4505 alapú tuner van.
Ebből azt a következtetést vontam le, hogy elképzelhető, hogy a tuner és az LNB nem szereti egymást.
Viszont a Dreambox cserélhető tuneres, így vettem hozzá egy Si21662-B22 dual DVB-S2 tunert. [link] [link]
A régi BCM4505 alapú tuner helyére beraktam a Si21662 alapú tunert, és minden adó jelerőssége 1,5-2dB-lel nagyobb lett a régi tunerhez képest.
Minden adó hibátlan lett.
-
gregory91
senior tag
Sziasztok!
Egy kb 120 cm antenna esetében a LNB fej az antenna melyik pontjába kellene hogy "nézzen"? A tartórúd vége(LNB tartónak szánt) hajlítható és lehet hogy az előző helyén meghajolt.Enélkül mérőműszerrel se sikerül az antennát beállítani.Fejcsere is volt. -
garga01
őstag
Fogalmam sincs. Valószínű vételi határon vagy és nem egyformák a tunerek, egyiknek elég kevesebb jel is. De box csere helyett még mindig az antenna állítás, fej ellenőrzés/csere legjobb. Mert nyáron jön egy zápor, vagy most télen jó vastagon befelhősödik az ég máris kevés lesz a jel, akár egy egy érzékenyebb tunerű boxnak is.
-
Márk
senior tag
Szia!
Köszönöm a tanácsokat, akkor a fej/antenna pontosabb beállításával lehetne hibátlan képet kihozni a Vu+-ból.
Költői kérdés: ha szereznék egy Dreambox 800 HD Se beltérit, akkor véleményed szerint az antenna/fej piszkálása nélkül hibátlan lenne a kép?
A mostani Dreambox is még hibátlan, de egy újrakondizás már ráférne, mert szinte az összes púpos benne.
-
garga01
őstag
Szia, mekkora antennád van? Itt elsődlegesen antenna pontosabb beállítása, vagy fej (LNB) csere jobb minőségűre cserélésre lehet. (Vagy ha kicsi az antennád, nagyobbra cserélése segít. 80-90 centis antenna jól beállítva már van tartalék, 60 centis viszont kicsi a Thor/Intelsat-ra)
Az erősítő a zajt is erősítő, nem biztos, hogy nagyobb előrelépés lesz. -
Márk
senior tag
Sziasztok.
Dreambox DM800 HD PVR típusú beltéri egységemet cseréltem Vu+ Solo2-re.
Olyan problémám van, hogy azoknál az adóknál, ahol a jelerősség 13 dB alatti, ott az adások alsó részén időnként képhibák jelennek meg, illetve néha meg-megáll a kép és a hang is.
A Dreambox beltérivel az összes adó hibátlan, még azok is, amik csak 11 dB-lel jönnek.
A két beltéri tunerja kb. azonos érzékenységű, szinte egyforma dB értékeket produkálnak.
A Vu+-t próbáltam OpenPLI, OpenATV, NonSolosat, BlackHole imagekkel, változást nem értem el.
A Dreamboxon NewNigma2 image van.
0.8W Ku-band Thor 5/6/7 & Intelsat 10-02 műholdat fognám.
Mit tudhat a Dreambox a Vu+-hoz képest, hogy a használatával még a gyengébb adók is hibátlanok?
Illetve segíthet-e a képhibákon egy műholdas vonali erősítő beépítése a koax kábelbe (pl. ez: [link] )?
Köszönöm a segítséget.
-
garga01
őstag
válasz
Pendragon911 #84 üzenetére
Szia,
A fej tökéletes, 4 beltérit tudsz rákötni így max. Minden készülékhez külön koaxot kell levezetni az antennától. Astrából melyiket akarod venni, a 19,2K-re lévő Astra1-es holdakat (nagyrész német, angol ingyenes adók vannak).
A tv-k tunere DVb-S2, így minden kódolatlan adót tudsz fogni. Ingyenes adók listája: [link]
Illetbe ha van kábeltv vagy antennás Mindigtv-d levezetve a tvk-hez, meg lehet úgy is oldalni, hogy padláson diplexerrel közösíted a parabola+antenna/kábeltv jelét, a tv előtt meg szétválasztod. Így elég 1-1 koax a tvkhez. Ha érdekel, tudok linkelni is ilyen eszközt.
Ha alaktrész kell, netes webshopból jobban jársz, a Média olyan aranyáron árul ilyen alkatrészt h még futárral is olcsóbban jössz ki
Az antenna beállítását akár te is meg tudod csinálni, ha van szerszámod meg hozzáférsz úgy, hogy egy kis tv-t is tudj magaddal vinni és rálátsz a tv-re. Persze szerelő meg tudja profin csinálni. Melyik városban laksz, vagy hol kellene? -
zolokas
aktív tag
válasz
Pendragon911 #84 üzenetére
Szia A dvb-s2 hiába van a tvbe az csak a kódolatlant tudod vele nézni, meg át is kell a antennát állítani astrára gondolom a 19E-re kéne de jobban jársz ha rakatsz rá antenna forgatót azzal több holdat tudnál nézni, de ehhez is kell sajnos beltéri ami ki kódolja a kódolt csatornákat, van sok féle megoldás rá pl upc digire is
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
ne bántsatok, ha amatőr kérdést teszek föl, bár mivel nem vagyok benne a témában túlzottan, így még szerintem belefér
UPC-hez való fejet lehet-e használni az ASTRA műhold adóinak vételéhez? Ugyanis egy van a családban, amit már nem használnak, csak a tetőn maradt, viszont most szükségünk lenne egy olyan rendszerre, amivel az ASTRA-t lehet fogni és 2 vagy 3 eszközön, az említett fejen ráadásul 4 kimenet is van.
Amennyiben nagyon tévúton járok, úgy tudtok-e ajánlani a MediaMarkt jelenlegi kínálatából megfelelő fejet, mert ez a legközelebbi üzlet, ami elérhető itt a környéken. Elvileg beltérire nincs szükség, mert a TV-k mind tartalmazzák a DVB-S2 vételi funkciót.Köszi a választ előre is!
-
garga01
őstag
Esetleg kérdezz rá a netboard fórumon, illetve azt is írd meg, hogy 0-ról kell telepíteni-e, vagy meglévő antennát cserélni/beállítani. Illetve mi a venni a kívánt műhold (fix antenna esetén), vagy forgatósat akarsz?
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok, valaki vállal parabola antenna beállítást? Tatabánya környéke!!!
-
garga01
őstag
Szia!
Ó látod, az nekem is kiment a fejemből... alapvetően az a műhold simán vehető az országból, régen innen néztem az MCM zenecsatornát (90 cm-es antennával)
Viszont a sok ingyenes olasz és francia adó itt speciális adásmódot használ, ott láthatod hogy multistream! Ezek a multistream-es frekvenciák/TP-k vételére nem minden (elég kevés) beltéri egység alkalmas. Érdemes utánanézned a tiéd tudja-e, mielőtt az antennát átállítod. Amit tudok, pl. Amiko SHD-8900 (Alien1) tudja, meg a Vu+ boxok közül is van, de ott a tunertől függ talán. Szóval elsőnek írd meg milyen vevőd van, így a legkönnyebb elindulni. -
Espla
aktív tag
Szia!
Köszönöm a részletes leírást. Nem is olyan egyszerű dolog.
Közben azt találtam, hogy a Eutelsat 5 West B-n fogható ingyen a Rai 5, így arra gondoltam átállíttatom majd erre a műholdra az antennát (ha lehetséges). -
garga01
őstag
Szia! KingOfSat szerint 2 csomagban van ez az adó: A Rai és a TivúSat. A Rai kártyát valószínű csak olasz címre adják ki, mint nálunk az MTVA kártyát az Eurobird9 műholdra, vagy osztrákoknál az ORF-et.
TivúSat kártyát árulnak az ebay-en, ráadásul aktiválva van. Persze itt kérdés a megbízhatóság, hogy kifizeted és tényleg fog-e menni X ideig amit ígér az eladó.
Illetve azt érdemes lenne tudni milyen műholdvevőd van, mert a kártya Nagravision3 kódrendszert használ, ezt a beltéridnek is tudnia kell. Ha univerzális a kártyaolvasója, pl. linuxos/androidos box, vagy Amiko beltéri mcas/emu szoftverrel, akkor jó eséllyel vinni fogja.
De ha biztosra akarsz menni, vannak az ebay-en CI modullal együtt lévő hirdetések, olyat rendelsz, csak ahhoz kell a set-top-boxban CI fogadónak lennie.Régen volt pár magyar bolt is, akik árultak külföldi csomagokhoz előfizetői kártyát, de ahogy az egyéni műholdas tv vétel népszerűsége ahogy csökkent ezek a boltok megszűntek/felvásárolták őket és manapság nincs ilyen az országban aki ezzel foglalkozna.
Én a svájci Kabelio csomaghoz (Szintén a a HotBird-ön van) szeretnék előfizetői modult szerezni, de hiába árulják ebay-en és amazonon is, nincs aktiválva nekem meg svájci lakcímem nincs... Aktiváltat meg még nem árulnak sajnos. Neked szerencséd van, hogy ehhez van aktivált kártya/modul.
-
Espla
aktív tag
Hotbird 13C-re állított műholdvevővel szeretnék fizetős csatornát nézni (Rai 5)
Ehhez kártyát hol lehet vásárolni? -
huan
őstag
válasz
gregory91 #69 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy műszerrel be kell állítani, nem kb.-ra arra állítani, amerre az előző volt, és a fej-nek is el kell térnie a függőleges állástól, valamint ha van előtte valami, nem feltétlen baj.
Azóta felszerelte egy szerelő, a fentiek jelen vannak mind, egy tetőszerkezetre "néz"...97%-os jel. -
garga01
őstag
Szia!
Antennaszerelőt keress, de hivatalos upc/digi fogalmazónál is érdeklődhetsz, mert általában kiadják alvállalkozónak, szerelőnek a munkát. Az pedig elmegy beállít egy nem szolgáltatós antennát is arra a műholdra amelyikre akarod. Van egy másik fórum, ahol kimondottan ezzel foglalkoznak sokan hobby szinten (vannak szerelők is a fórumon), olvass bele esetleg írj egy bejegyzést, hátha van a közeledben valaki: [link] -
huan
őstag
Sziasztok!
Ki szerel fel (és állít be) parabola tányér-antennát költözés után, ha nem szolgáltatótól veszem a szolgáltatást? -
garga01
őstag
válasz
cucumber87 #65 üzenetére
Szia!
Sajnos a jelenlegi beltérivel nem tudsz magyar adót fogni.
A leírásod alapján az antenna az Astra 19,2K-re áll, itt főleg német és néhány francia, spanyol, angol stb, adó van. (csatorna lista: [link] )
Az Eurobird 9-re ( [link] ) átfordítva a parabola antennát, lehet fogni állami adókat,de ehhez HD-képes beltéri egység kell, mert DVB-S2 HD-ban vannak, ami nektek van az pedig csak SD, normál felbontást tud venni.
Ha ingyen szeretnétek fogni minél több magyar adót venni, a legjobb megoldás egy földi digitális (mindigtv) set top box, azt a sima (hagyományos) antennára kötve tudod használni.
A parabola meg a külföldi adókra jó, van több más műhold is ingyenes adókkal, ami adott ország felé sugároznak ott dominál egy nyelv. -
cucumber87
tag
-
garga01
őstag
Az Astra1-en is van pár zene csati, a HotBird-ön is elég sok van.
Az összes most kapható beltéri tud több antennát kezelni, Diseqc kapcsoló segítségével.
Az antennák kábelét bekötöd egy ilyen kapcsolóba (1-2ezer ft egy ilyen kapcsoló), a beltéribe egy kábel megy le, és ott beállítod, hogy 1-es bemenet egyik műhold, 2-es bemenet másik műhold. Így ez alapján érdemes úgy beállítanod, hogy a 2 antenna az Astra1 és Astra2 és akkor lesz rengeteg jó csatornád
Beltérire ha nem akarsz sokat költeni a jó-érték arányban az Amiko boxok vannak, nekem is ilyen van. Pl. itt nézz szét:
https://muholdvetel.hu/45-muholdvevok-kartyaolvasoval
http://m3digital.hu/amiko-shop/dvb-s2-hd-mpeg4-satellit-vevok-1?sort=p.price&order=ASC
A "Mira" típust nem annyira ismerem, de az Impulse egy jó vétel, több is működik a családban frankón. Vagy ha akarsz mindigtv-t is nézni, akkor Combo boxot érdemes venni,de abból is olyat ami T2 és HEVC (H265)-ös kódolást tudja. -
Szuper, köszönöm szépen!
Ezek alapján eddig az Astra2 a nyerő a zene miatt. De a listákat még nem néztem meg. Majd otthonról.
Még lenne két kérdésem:
- Milyen beltéri egységet érdemes venni? Vagy ez másik topikba való kérdés?
- Létezik olyan beltéri, amely 2db parabolát kezel? Igazából 3db tányér van fejjel együtt, de csak két rögzítő bilincs.Köszi!
-
garga01
őstag
Szia!
Ha megvan a Digi antennában a vevőfej (LNB) is, akkor csak egy beltéri egység (set top box) kell a tv nézéshez, illetve az antenna beállítása.
Alapból a Thor&Intelsat műholdon, ahol a Digi sugároz csak pár ingyenes adó van, azonban az antennát átforgatva és beálíltva pl. az Astra 19,2K-re, vagy 28,2K-re sok (több száz) ingyenes adó van.
Azt érdemes eldönteni, hogy milyen nyelvű adókat szeretnél zömében.
Az Astra 1 (19,2°)-en sok német adó van, illetve pár angol (főleg hírcsatorna),spanyol
az Astra 2 (28,2°-on) sok angol (brit) adó van, zene, film is.
van még a HotBird, itt főleg olasz, lengyel és arab adók vannak.
Ezen kívül van több másik műhold, ahol 1-1 nyelv dominál, de a felsoroltakon van sok ingyenes adó.Néhány lista:
Astra1: https://hu.kingofsat.net/freqs.php?&pos=19.2E&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear
Astra2: https://hu.kingofsat.net/freqs.php?&pos=28.2E&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear
(itt az ITV és BBC adók nálunk nem foghatók, azokat csak Anglia felé sugározák)
HotBird: https://hu.kingofsat.net/freqs.php?&pos=13E&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear -
Sziasztok!
Régen tudtommal volt olyan, hogy ingyenesen fogható külföldi csatorna tonnaszámra.
Van egy Digis parabola a háztetőn. Egy ideje nincs használva, de van pár másik is a garácsban.
Ha lehet ingyen fogni sok csatornát, akkor beizzítanám. Egyszeri költség belefér, ha nem nagyon magas.
Rendszeresen nem akarok fizetni semmilyen szolgáltatásért, mivel egy nyaralóról van szó, csak ilyen sz*r időben néznénk TV-t.Mi kell ahhoz, hogy egy random TV-n tudjak ingyenes adást fogni?
Kössz!
-
-Ferenc-
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy nagy tévét és van SAT bemenet is. Gondolom ide vagy beltérit, vagy egyenesen egy parabolát lehet(ne) kötni. Milyet érdemes venni, 1 vagy több fejjel, s hogy mint megy ez a dolog. Van erről valamilyen jobb/bővebb leírás? Tudnátok segíteni, elég amatőr vagyok még e témában
Előre is nagy nagy köszönet
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Bambolato #56 üzenetére
Netes tv-vel jobban jársz...
Műholdon pont angolból nem vmi jó a választék, mert a legtöbb adó a szigetországra van irányítva, Magyarország teljesen kívül esik. Amúgy pl. itt böngészheted az angol műholdas adókat, de ha rákattintasz a lista elején a transzponder frekvencia alatti linkre, akkor látod, h nem lehetséges a vétel...
A neten ugyanakkor rengeteg csatornát találsz.
-
Bambolato
újonc
Kedves Bto,vagy valaki aki ért a műholdas technikához! Esetleg tudnál tanácsot adni azzal kapcsolatban,hogy milyen műholdvevőt vegyek,ha minél több angol nyelvű tv csatornát szeretnék nézni.A csatornák kiválasztása hogy történik?Itt Magyarországon lenne rá szükségem.Egy db tévéhez lenne csatlakoztatva csak.De nem akarok kábeles tv-t. Nem igazán értek ehhez.Gondolom egy ezzel foglalkozó céget kellene megkérdeznem,de láttam például a Mediamarkt-ban is árulnak külön műholdvevőt.
Válaszodat előre is köszönöm -
korcsillio
addikt
Üv.Thor műholdon mennyi felnőtt csatorna van?
-
vaakuum
addikt
Adott egy (azt hiszem talán) mindigtv beltéri egység, amire elvileg lenne egy antenna...de az nincs rajta. Viszont előkerült egy régi parabola, amit rá lehetne rakni. Hol találok infót arról, hogyan lehet ezeket összehozni, hogy az ingyenes csatornák nézhetőek legyenek?
-
ricsko72
tag
Üdv!
Egy optibox gekko HD-ról szeretnék váltani valami "értelmesebbre".
HD továbbra is alap, twin tuneres kellene, lehessen mást nézni felvétel közben, upc kártyát használok, feltétel még, hogy smb protokolon keresztül számítógépre lehessen felvenni.
nem hekkelek, nem okosítok, csak használni szeretném.
Ha valakinek van használható vassal kapcsolatban tapasztalata, kérem ossza meg.
thx -
M-a-X-i
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen parabola fejet lehet venni mik az ajánlottak ezek közül:
Valószínű twin fejjel kellene megoldani, ha nem twin fej lenne akkor lehet inkább a Invertot venném:
Opticum AX ROBUST univerzális Twin LNB
OPTICUM LTP-04H V2 Univerzális Twin LNB
OPTICUM LTP-04H V2 Univerzális Twin LNB
INVERTO Black Premium Twin LNB ~5eFt
Twin Inverto Red Extend m3digital antennacentrum
Twin Inverto Black Ultra 8eFt kb az ára átlagban szóval nem a legolcsóbb m3digital
antennacentrumKöszönöm!
MAX_
-
csibor
addikt
Pörög a topic
Szóval kaptam Sradix HS-410CI készüléket. Googlival rákerestem de nem lettem okosabb. Mire jó, illetve mit tudhat hazai környezetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest