- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Mi ez a kabel? A monitorban van a kocka vege,a masikat meg a pc be kell dugni gondolom, mire szolgal? Kihuztam,de nelkule is megy a monitor.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Van nekem egy Predator XB1 em. es sokszor a jobb oldali hangszoro nem szol, kihuzom mukodes kozben a tapkabelt,majd vissza dugom, akkor szol ujra. Ez valami bug ezzel a tipussal?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Van nekem egy Acer predator xb1 27". A bajom vele a beepitett hangszoro, hol a bal hol ajobb, vagy egyiksem szol, eltunik a hangszoro beallitasokbol, ujra kell inditanom a gepet,es akkor ujra jo. Ez valami BUG vagy mi a fene? MAr gondolkodok venni valami 5.000ft os 2.1 es hangfalat inkabb.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Sokszor feltett kerdes lehetett amit most kerdezek. Tehat van nekem egy ismerosom,es vett maganak 70k-ert egy. Freesync,de G-sync ready monitort. Es azt mondja,hogy ugyan olyan jo az o 70k-s monitorja,mint a 260k-s Acer predator 2k,G-sync,IPS,165Hz,27" os monitor.
Ez van neki :AOC 27G2U/BK Monitor 144Hz 1 ms G-SYNC compatible Es ez van nekem [link] Valaki mondja mar el szakmai szemmel,mivel jobb egyik a masiktol,ugy hogy a kollegam meg ertse. Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Láncfűrész topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ford topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Micro Four Thirds
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- További aktív témák...
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest