Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRobee
tag
Beruhaztam egy IPS paneles monitorra (Viewsonic, mint osszeszerelesben, kepben, szinekben gyonyoru), viszont olyan fenyereje van, hogy kifolyik a szemem. A brightnesst es a contrastot is mar lehuztam a beka (Bocsi Brekk ) segge ala, de konkretan jojozik a szemem tole. (mas IPS-nel is, nem markafuggo)
Letezik, hogy a szemem ennyire nem birja a nagy fenyerot es kenytelen vagyok TN-re beruhazni? 10 percig neztem TN paneles Asus-t, sokkal kenyelmesebb volt...
Mas is szenvedett ilyesmitol?Kosz!
If I can see it and believe it, then I can achieve it. //Schwarzenegger
-
BRobee
tag
Meg semmilyet, siman visszakuldtem, mert a TN paneles nagyon pixeles olvasashoz. Tv-n filmezek, jatszok, de pl. ha ramjon, hogy nyomjak egy quake-et, akkor leulnek a gep ele, de nem fo szempont a gaming. Ergo CS:GO-zni nem fogok.
A legnagyobb gondom, hogy notebookrol jovok, ergo gozom sincs mennyire zavaro, csak a reviewk alapjan tudok valasztani.... Vagyis NEM tudok
-
BRobee
tag
válasz Mamuska #93677 üzenetére
Szia @Mamuska,
koszi a valaszod es ertem. Dobtam mindkettot.
Mit javasolnal, dellek, vagy akar mas markak kozul, ami az aranykozeput szovegolvasas es a jatek kozott? Az osszes gamer monitor full hdben vamit lattam nagyon rossz olvasni, nekem pedig 60%-ban kodolasra is kell, de nyilvan ha jatszani akarok, akkor ne banjam meg..
[ Szerkesztve ]
-
BRobee
tag
válasz BRobee #93655 üzenetére
Lehet tul hosszu voltam.
Mi a velemenyetek ezekrol? Dell S2419HM es U2415? Egy arban van a ketto es az asus/acer vonal nem jott be. Esetleg ha valakinek van 5ms-es full hd dell-je, tenyleg hatrany jatekoknal???
Ha van jobb esszerubb Dellek kozul, ami jatekra is bevalik, kerlek javasoljatok 24-es meretben! Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
BRobee
tag
Sziasztok!
1080p, full hd monitort vasarolnek, de sajnos ket lyukrafutas (Asus VG248QE - uber pixeles, ACER R240HY - talpa borzaszto es fix) utan segitseget kernek.
Kodolas, olvasas es hobbi jatekra lenne, tehat az aranykozeputat keresem. Kodolni, olvasni tudjak, szinek ne legyen halvanyak, de ha mondjuk jatszani szeretnek napi 1 orat, ne legyen hatrany es lassu motion blur minden...
Mit javasolnatok? Ma voltam egy boltban, nagyon tetszik (es eleg jo arban van most), a szinek szepek, csak az 5 ms miatt aggodom.
https://deals.dell.com/productdetail/1gw6 - DELL S2419HM. 5ms, nagyon lassu lenne?
Illetve a fentiekhez mit javasolnatok? 15 eve notin vagyok, mar a 27 vs 24 kozott is nehezen megy a dontes
koszi!
[ Szerkesztve ]
-
BRobee
tag
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt állok úgy, hogy hosszú évek óta csak laptopot használok. Van egy régi i3-as samu laptopom és egy macbook air-em, azokra kötném.. (Régi laptopból csinálnék desktopot, webezésre és régi játékok futtatására dosbox-szal tökéletes lenne .)
Nem releváns, de azért vagyok óvatosabb, mert kipróbáltam három retina kijelzőt és konkrétan szédültem és ájt a fejem tőle, valami miatt nagyon nem birja a szemem.
Milyet javasolnátok? panel? ms? Egyben vagyok biztos, 24 és 27"-ban gondolkozok, de a többinél vakon vagyok. Házit megcsináltam, utánaolvastam, de a brandeknél ez nem segített.... Természetesen ha beruházok egy jo desktopra későbbiekben, vagy egy mac minire, ne legyen kidobott pénz...
Köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest