- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
-
BiP
nagyúr
válasz
ToBeY #109448 üzenetére
Pont ezt írtam, fejtettem ki, meg linkeltem specifikációkat. A proci/IGP tudná, viszont a laptop meg nem, DP-n sem. A spec.ben is írják, hogy DP az dokkolón keresztül.
Persze egy próbát megér, ha lesz valahogy lehetőséged, de mivel a spec. nem engedi, nem fűznék hozzá nagy reményeket. -
X2N
őstag
válasz
ToBeY #104276 üzenetére
Filmezésre én ezt tudnám elképzelni ennyi pénzért, sajnos nem 4k, és 21:9-es monitor ritka VA panellel: LG 29WK600-W
-
Tomko78
őstag
válasz
ToBeY #104274 üzenetére
De a lényeget nem írtad a keret rá , mert persze jobb egy 4K monitor de azért ott már ár is van meg azért egy jobb vga is kell tudom nem játékra kell neked ,nekem egy 27 " 1080p monitor van amit kb 80 cm nézek és nekem ez már bőven jó játékra és filmre is
pl itt van egy igaz ez nem 27 "
[link]
-
Amerigo57
őstag
-
-
Paneltől függ, pl. 27MP68 nekem nem volt olyan szép, mint a mostani P2717H.
Viszont ha a képszerkesztés neked kiemelt jelentőségű, akkor érdemes 1440p-re váltanod.AOC Q3279VWFD8 jó vétel, de nem egy minőségi cucc.
BenQ GW2765HE a legolcsóbb cucc, amit komolyabb dolgokra ajánlanék, utána
AOC Q2790PQU/BT
Lenovo P27q
BenQ PD2700Q
DELL UltraSharp U2715H -
Dare2Live
félisten
WQHD kell. Méretben meg nagyobb is lehet...
Ha nem csak fényképszerkezgetés de előhívni is akarsz akkor hiába IPS muszáj bekalibrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden, ami hőszivattyú
- Micro Four Thirds
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest