- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
afrojack1 #42082 üzenetére
Próbálj meg kérlek írásjeleket használni, vasárnap reggel eléggé agyrobbantó ilyen szöveget olvasni.
Másrészt kicsit bonyolultabb ez a TV-zés monitoron dolog, a set top boxból a hdmi átviszi a képet és a hangot a monitorra, ennek az asusnak van 2*2 watos beépített hangszórója, de hogy ezután ezt kitudja e nyomni hangfalra abban már nem vagyok biztos mert ehhez kéne egy jack kimenet, amit első körben nem látok a monitoron.
Továbbá ha nem értesz hozzá járj utána a dolognak alaposabban ne ilyen "hűbelebalázs" módjára fogadd el az első jöttment tanácsát, az se biztos hogy én nem tévedek, én is csak a neten próbáltam utánaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged