- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
DrojDtroll #50467 üzenetére
Nokiának volt valami qwerty asha telefonja amin volt dedikált fb gomb. De hagyományoson elég kényelmetlen lesz a csevegés.
-
kutga
félisten
válasz
DrojDtroll #50465 üzenetére
Net+face?
Okostelefont vegyél.
-
kutga
félisten
válasz
quailstorm #50447 üzenetére
+1
-
kutga
félisten
válasz
totron #50363 üzenetére
Nincs semmi baj a mai okostelefonokkal, de szomorú, hogy akinek csak telefonra és smsre van szüksége, alig talál valamit.
Mert igenis van olyan ismerősöm, aki akkor se használna okostelefont, ha ajándékba adnák, mert nem akarja megtanulni, egyik ismerőse se használja, többet ér neki hogy ne vacakoljon a frissítésekkel, ne vadássza folyton a wifit meg a 4G-t, vagy a töltőt, egyáltalán a telefon ne toljon a képébe minden fél percben valami értesítést, csak működjön.
-
kutga
félisten
válasz
jaffa 2843 #50276 üzenetére
Én ezt venném.
-
kutga
félisten
válasz
anonymus89 #50257 üzenetére
Valami Symbis Nokiát vagy BB-t néznék talán használtan. Vagy egy új okostelefont, sokkal kényelmesebb lesz rajtuk a levelezés.
-
kutga
félisten
válasz
quailstorm #50056 üzenetére
Faternak most túrtam elő a fiókból egy szétcsúsztatható Nokiát, köröket ver rá. Sokáig használtam a C3322-t, talán ez az amit nem tudok neki megbocsájtani.
-
kutga
félisten
válasz
quailstorm #50053 üzenetére
A C3322-nek is botrány volt a kijelzője. Amúgy korrekt készülék volt.
-
kutga
félisten
válasz
nelsonmanian #49721 üzenetére
Alcatel 1030D/1035D.
-
kutga
félisten
válasz
XSIboy #49707 üzenetére
Dualból manapság csak olyat kapni, ami az egyik kártyát lekapcsolja, míg a másikon telefonálsz. Olyan mintha ki lenne kapcsolva a telefon.
Régi Samsungok tudják azt amit akarsz, vagyis hogy a két kártya egyszerre van fent a hálózaton hívás közben is, de ezeket már nem nagyon kapod meg.
-
kutga
félisten
válasz
attila199207 #49661 üzenetére
Samsung B550?
-
kutga
félisten
válasz
tata93 #49658 üzenetére
A fent említett Alcatel 2007, Nokia 220/225, és kb ennyi. Ezektől persze csodát ne várj. Wifis telóért már mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod.
Én egyre jobban fontolgatom hogy valami MS okostelefont vagy egy régebbi közép vagy felső kategóriás Nokiát veszek anyáméknak annyira nincs értelmes gombos alternatíva.
-
kutga
félisten
válasz
Fancy-boy #49571 üzenetére
Valóban megtapogattam, de lezárt képernyőnél sok mindent nem tudtam csinálni vele.
Kinézetre szép, de a műanyag hátlappal nem voltam kibékülve. A képernyő kellemes, a gombok megfelelően nagyok, jól össze van rakva. Funkcionalitásról sokat nem tudok mondani mert ennél tovább nem jutottam. Élőben nekem a kijelző miatt jobban bejött mint a Nokia 225 vagy a Samu 5611.
-
kutga
félisten
válasz
hzsocii #49569 üzenetére
Mobilnet eléggé belemar az akkuidőbe. Hiába, ezek a telefonok nem erre valók. Samu C3322 azért kezelte a leveleket, de csak ha én rákattintottam, tehát nem volt beállítva bizonyos időközönként letöltés.
A hangjelzést induláskor passzolom, talán ha megtalálod a belső memórián és törlöd az audio fájlt...
-
kutga
félisten
válasz
Dark Archon #49517 üzenetére
Nagypapa telefont?
Hétvégén MM-ben ezt nézegettem, faternak lehet beruházok egyre.
-
kutga
félisten
válasz
Dark Archon #49511 üzenetére
Mivel alig van választék, nem nagyon tudsz mellélőni vele.
-
kutga
félisten
válasz
Dhampir #49322 üzenetére
Az XXL is árul gyári garis telefont, bontatlan dobozban, tartozékokkal. Nem egyszer vettem már tőlük, mindig azt kaptam amit megbeszéltünk. Rendelés előtt érdemes felhívni őket, hogy az adott készüléket milyen konstrukcióban árulják. A gyártói garanciás, dobozos készülékek drágábbak, mint a bolti garanciás, esetleg tartozékok nélkül forgalmazott darabok.
Ezt és ezt gyári garanciával adják.
Garancia: 48 hónap **
48 hónap garancia esetében 24 hónap teljes körű gyári és 24 hónap SW -
kutga
félisten
válasz
Blackmirror #49300 üzenetére
Nincs rajta navigációs gomb.
MOD
Fancy-boy
Ezt annyival egészíteném ki, hogy a Q10-et is lehet billenytyűvel irányítani, pl. főképernyőn ha elkezdesz gépelni, feldobja a partnerneveket, üzeneteket, egyéb lehetőségeket, stb. Én imádtam ezt a funkciót. Való igaz, úgy mint az E-s Nokiákat viszont nem lehet navigációs billentyű hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest