- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj.ferhat
csendes tag
válasz
batorpeti #30591 üzenetére
Teljesen jól használható, amennyire egy telefonon lehet netezni. Vannak programok rajta, elég sok, jó program van, bár a telefonon lévő Ovi programot nem igazán szerettem. Nem elég gyors, stb.
Markethez azért nem hasonlítanám, de nincs vele különösebb probléma, általános programok mind fent vannak rajta. Lehet számítógépről telepíteni, szignózni, sajnos ha olyan a program akkor kell. -
dj.ferhat
csendes tag
válasz
batorpeti #30588 üzenetére
Nekem sima N95öm volt, ahhoz tudom hasonlítani.
Nem volt baj a rezisztívvel.. Szerintem a kamerája megközelítőleg olyan mint az N95-é. Inkább stabilitási problémája van, illetve kopik a sarkainál, széleinél.
Sok helyen olvastam, bár az enyémmel ilyen problémáim szerencsére nem voltak.
Gps-ről nem tudok nagyon mondani semmit, nem sokszor használtam, de amikor mégis akkor elég hamar felállt, de nem tudom használsz-e A-GPS -t az eléggé meggyorsítja a folyamatot.
A N95höz nem tudom mennyire lehet hasonlítani, tök más az egész érintős Symbian, újabb stb.
Én merem ajánlani neked a készüléket, ha jó példányt fogsz aki akkor jó vétel lehet.
De azért szerintem nézd meg a Vivaz -t kamerába biztosan jobb, kisebb a kijelzője, viszont az kapacitív, a tárhely problémára pedig egy memóriakártya segíthet.
Igaz az nem a legjobb zenében, a gyári zenelejátszóba pl. nincs equalizer, telepíteni kell rá, plusz a külső hangszóró sem a legjobb.Ajánlani tudtam volna az X10 mini/ pro -t de annak még kisebb a kijelzője..
More:
Nokia 6300, 6303? klasszikus, elegáns elég nagy betűkkel ír.
Samu S5230? Hasonló a Kp500hoz, valamivel jobb az érintője, jobba össze van rakva.Remélem tudtam segíteni.
-
dj.ferhat
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest