- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltocska
csendes tag
Szia! A kijelző felbontása, a videokamera, a sebesség, alapján wave. A wave is témázható, tudsz hasonló felületet találni, mint a sense. Az elérhető programok mennyisége alpján a HTC a jó választás. Bár badához is elég sok alkalmazást találsz. Ami miatt még a Wave-t ajánlom, fizikai hívás gombok (nagyon hasznos), stabil és gyors rendszer. (nekem is volt androidos telefonom és néha lefagy, valamint rendszeresen be kell zárni a futó alkalmazásomat, a bada ebben egyszerűbb. Valamint a badán futnak a diwixes filmek, androidon, nem mindig. Remélem el tudtalak gondolkodtatni!
-
tomika13
tag
Helló!
Ha nem fontos az, hogy telepakold fölösleges dolgokkal, amik lehúzzák az aksit, és egy stabil telefont szeretnél, akkor szerintem wave.
Hasonlóan jól lehet bővíteni, személyreszabni, és jelentős diferencia van a tudás között pl. proci.
Én ezeket mérlegeltem, és mindent összevetve a kettő közül wave.
A defy olyan, mintha egy üveglapot nyomkodnál a kijelző felett, nekem nem jött be.Üdv :Tom
-
deja vu
addikt
Érdemes élőben tájékozódni és megnézni, hogy a wildfire s kijelzője megüti a számodra elfogadható szintet. Azért a wave 2 super clear kijelzője desire hd, desire z szintű, hw-ban is jobb, anyagminőség is jobb, csak hát bada. Én a HTC-t venném az android és a sense miatt, de rám ne hallgass, inkább nyomkorászd meg élőben őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Hammer Patriot+ DualSIM Mobil Telefon Strapatelefon IP68 Munkástelefon Vízálló Ütésálló
- Eladó retró mobil telefonok széles választékban töltőkkel, antik winchesterek és egyéb vintage dolog
- Siemens S4 Ritka Retro Mobiltelefon Vintage Mobil
- Új telefontok, fólia, gombos telefon
- Sony Ericsson T200 retro mobiltelefon
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest