- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
Most találtam egy Projekt Management eszközt: OpenProj, nagy előnye, hogy kezeli az mpp fájlokat, úgyhogy még munkahelyen is szóba jöhet (1000$ megtakarításért még talán vállom is veregetnek
).
-
rtom
senior tag
Esetleg böngészőbe épülő cuccok: Nodobe doc viewer vagy ha módosítani is kell, akkor google docs?
Tipp: általánosan javítható az OS sebessége, ha vmi könnyű ablakozót használsz (openbox, fluxbox).
-
rtom
senior tag
válasz
Csakénvagyok #74 üzenetére
Vagy parancssorból paraméterezed, vagy keresel hozzá GUI-t:
Fuoco Tools
GMencoder -
rtom
senior tag
Találtam egy érdekes progit, nem tudja valaki, hogy ez működik úgy is, hogy egy szerverről kapja a beállításokat (szünet-időpontokat), vagy azokat csak lokálisan lehet megadni?
-
rtom
senior tag
válasz
ballington #17 üzenetére
Csináltam egy táblázatot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest