- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
asha07lcc
tag
válasz
viktor.80 #3577 üzenetére
200 e FT sok mindenre elég, de kérdés mekkora az a baba és kell-e neki most hűtés?
Konzultálj egy gyermekgyógyásszal. persze a klímát be lehet tenni, csak hogyan hűts és hény fokra az a kérdés. A gyerek gyárilag arra van kitalálva, hogy sokat kibírjon, a szülő meg arra, hogy aggódjon.) -
viktor.80
csendes tag
Sziasztok
Klíma vásárlását tervezem.
Egy 15 m2 gyerekszoba hűtését kéne ellátnia, ami a tetőtérben van és nyáron elég jól fel tud melegedni.
Mivel egy kisbaba a szoba lakója ezért fontos a jó szűrő és a halk működés.
Sajnos az anyagiak végesek. Beszereléssel együtt 200e a keret.2 típus néztem ki:
SAMSUNG AR5000 (GOOD) AR09HSFNCWKNZE TRIANGLE
GREE GWH09MB-K3DNA3KKinek mi a véleménye ezekről a típusokról? Esetleg 150-160e környékén tudtok jobbat ajánlani?
Kíváncsi lennék asha07lcc fórumtárs véleményére, ajánlatára.Minden segítséget előre is köszönök.
-
asha07lcc
tag
-
asha07lcc
tag
válasz
Mtbsrác #3571 üzenetére
55 jó ár. Vedd meg, de a Chigo termékek hangosak, a kültéri egységben nincs a kompresszor körül zajvédő küzetgyapot burkolat ami miatt az átlagbnál hangosabb a kültéri. Az importőrnél sok volt az ilyen jellegű panasz. Volt amelyik egész csendes volt és volt amelyik csörgöött rendesen. Viszont ennyiért nem kapsz mást. Max kinyerálsz ilyen zajszigetelést ha hangos adok ingyen is szívesen.
Hűteni tudni fogsz vele és nem döglesz meg a melegben. Ez a lényeges.
Alkatrésze annyi van amennyit a konténerben kapott az importőr de tud rendelni utána is és az új garos gép, nem hinném, hogy egy ideig(3-4 év) gond lesz vele.Nem egy csúcs gép , de van akibnek kisebb az erre szánható keret de szeretné túlélni aq hőséget.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Egy 9. emeleti panel lakásba szeretnék egy inverteres klímát. A 22nm-es hálószobába lenne, de (nyitott ajtónál) jó lenne, ha a gyerek szomszédos 8nm-es szobájában is képes lenne kicsit elviselhetőbbé tenni a nyári meleget. Erre milyen-mekkora klímát ajánlanátok?!
Olvastam a topicban, hogy a japánok meg a Gree is eléggé megbízhatóak, de a zajszint is fontos lenne, ahogy olvastam utóbbinak ez nem igazán erőssége..
-
szumoo
senior tag
-
DoItYourself
addikt
Köszönöm a gyors szerelést asha07lcc-nek, és a szuper Fujitsu klímát is, amit bőven a piaci ár alatt hozott. Ajánlom mindenkinek.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
asha07lcc #3563 üzenetére
HDW-120C ez lesz az. Lehet tényleg 3,2-es én csak a dobozt láttam de arra is rávoltak pakolva másik cuccok. Chigo gyártás = méd is csájná?
Mondjuk amennyire kellene nekem elég lesz. Nevesebb gép is csak sorvadna a kevés használat miatt, így ezt meg nemsajnálnám annyira.
-
Mtbsrác
senior tag
Akarok vásárolni egy klímát utánajártam a dolgoknak többé kevésbé s arra jutottam, hogy nekem untig elég lenne egy On-Off-os klíma is hiszen annyit amennyit menne nemérné meg inverteresbe beruházni. Éves szinten nagyon maximum 1 hetet menne. Amit kinéztem most újba igen olcsón tudnák venni egy 3kw-os HD (Hamilton Digital klímát) ami 1kw-ot szippantyúzna a konnektorból óránként. Össz cca. 40m2 hűtését kellene ellátnia mely két szobát takar. A klíma úgy lenne felszerelve, hogy pont az ajtóra néz és simán átfújná a levegőt a másik helységbe is ami a nagyszoba. Éjszaka nemmegy majd a klíma. Fűtés sose lenne vele.
Pro kontra véleményeket szivesen fogadok.
Egy kép az elrendezésről: Így tudnánk csak felszerelni s mindenképp a kisszobába megy a klíma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest