Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 16:15:37

LOGOUT.hu

Szerkesztés alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1802) ledgeri válasza bfer77 (#1801) üzenetére


ledgeri
Topikgazda

Nekem is volt egy telóm ami a végén ha hívás volt lemerült, de ha nem akkor kibírt egy hetet.
Nekem a célzott módszerrel csak annyi a bajom, hogy nehogy valami úgy menjen tönkre, hogy kisül valami, vagy rosszabb, ha egy bizonytalan aku fojamatosan töltőn van...
Ahogy láttam, létezett külön megvehető akkuja 1 kört kéne nézni, hogy hátha helyi, vagy ismert webshopos boltok forgalmaznak-e ilyet, vagy olyat ami jó bele... Ha nincs gyári sehol sem, akkor meg marad a külső, ahogy említetted is.

Ha van más is amihez jól tudna jönni egy akku, akkor érdemes azt is belekalkulálni a kapacitásba, de ha nem, akkor szinte mindegyik jó lenne... Arról nincsen infóm, hogy pl a külső akkuk szeretik-e vagy sem, hogy folyamatosan vannak merítve.

Nézz meg egy Xaomi-terméklistát, azok jó minőségűek, és aránylag olcsóak. (nem direkt márka ajánlásként, csak referenciaként) Ha valami hasonló kapacitást árul negyed, ötöd annyiért az vagy gagyi vagy veszélyes vagy lopott (vagy nekem kéne utánanézni...), ha valami olyasmi vagy harmadával olcsóbb, adott kapacitáson az lehet jó, csak épp nincs nagy név mögötte amit meg kell fizetni.
Ha van rá 1 év -vagy több is- garancia, és nagyobb, jobb nevű bolt árulja akkor vehető... (egyéb érvelés nem jut eszembe :) )

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.