- Gurulunk, WAZE?!
- Árnyékos sarok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
N800-hoz nem tudtok egy jo kis tokot?
-
titán
Huh vaze.
Amit Te vettel az ez:
Navigációs készülék / Garmin Nüvi 1350 Európa + NaviGuide Magyarország térkép
igen, ez 50k.Ami mashol 70k es itt is majdnem annyi, az ez:
Navigációs készülék / Garmin Nüvi 1350T Európa + NaviGuide Magyarország térkép + TMCErted mar?
-
titán
válasz compi.hu #2518 üzenetére
Megint csak azt tudom irni, amit a 2512-ben, en ezt tapasztaltam es leirtam, remelem nem baj. Nem fogok azert venni 5 darab x820-at, hogy vegigprobalgassam. Ez ilyen volt, erre csak ezt tudtam irni.
(#2519) Rollee Szerintem ne itelj elsore a ket gep kozul, nezd meg a kettot egymas mellett mukodni, naviban, kijelzoben, hangban es moziban, maris azt mondod, h igen, ez ezert 20k-val tobb es nem hetekre veszed hanem evekre.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz compi.hu #2516 üzenetére
Latom nem adod fel. Dehat epp ezt probaltam tegnap, le is irtam jo hosszan. Habar en 5 ezret nem adnek egy olyan naviert, amivel fel orat kell ucsorogni a jelre varva (inkabb adok 50-et, amivel par perc alatt indulhatok), ettol eltekintve mikor mar 5 holdat zolden fogott es magasnak itelte a pontossagot akkor is ossze-vissza jelezte hol jarok, befordulok balra, erre jobbra forditja a terkepet, majd 100 meter vakarozas utan megforditja, ezt nem hivnam navigacionak, mert ismeretlen terepen siman be fog szopatni. Amugy 2 napig volt nalam, de mar az elejetol fogva feltunt, hogy sokkal lassabban szedi ossze a holdakat, mint az n800. De megegyszer mondom, ez az en tapasztalatom vele, mindenki azt vesz amit akar. Probaltam a videot is, egy szaros avit nem jatszott le normalisan, mintha a 25 fps-es filmet 22 fps-el nyomta volna, kicsit lassabb volt az egesz, de ezt mar mas is irta. Nekem az olcso husnak hig a leve mondas jutott eszembe, sok mindenre jo, de semmire sem jo igazan.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz compi.hu #2504 üzenetére
Az N800-at elotte ket napja be se kapcsoltam, az x820 pedig ment tegnap is, kikapcsolva egyik sem volt hurcolva, szoval errol ennyit. Es mondom, egyszerre belottem a ket gepet, az N800 2 perc mulva 5 holdat osszeszedett zoldre es indulhattam is, a tobbi olvashato. Mikor hazaertem az ejjel, kikapcsoltam mindkettot, majd ujra be es ugyanez. Az x820-al lehet, hogy acsorognom kell fel orat, ezt bizonyitotta is rendesen, viszont az n800-at barmikor bekapcsolom 2-3 perc alatt teljesen menetkesz.
-
titán
Csak a tisztanlatas kedveert.
Kiprobaltam a kapott beallitasokkal az utvonaltervezest:
utvonaltervezes modja > rovid, uttipusok engedelyezese pedig csak autopalyak, kompok, tervezes hataratlapessel elott van pipa
igy az x820 26 sec alatt, az n800 35 sec alatt szamolta ki az utvonalat tallinnig, az a nalad mert 55 sec eleg durva igy mar.
Nalam annyi volt a kulonbseg, hogy gyors utvonal tervezes es a foldutakat leszamitva mindenhol pipa volt, igy szamolt 1 perc korul mindket navi.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz compi.hu #2495 üzenetére
Valasz is.
Ma volt alkalmam kiprobalni egymas mellett az N800-at es egy 128 mega ramos X820-at, az eredmeny szvsz lesujto. A kijelzo meg elmegy, ha nem kozelrol nezed semmi gond vele, a hangja szvsz fel ora utan mar idegesito, mint valami torokrakos faxkalap beszelne hozzad, katasztrofalis, de meg ez is betudhato az olcsosagnak. Ami felett viszont nem lehet elsiklani es szerintem sulyos hianyossag, az a muholdvevo gyengesege, pontatlansaga. Beultem a kocsiba, bekapcsoltam egyszerre a kettot, naviba belep. Az n800 max 2 perc alatt ugy belott zoldre 5 holdat es magas pontossagot, h orom volt nezni, az x820 meg sehol sem tartott, azt se tudtam volna hol vagyok. Elindultam a kocsival, az n800 4-5 perc utan mar nyolc zold holdnal tartott, x820 is eloszedett harmat valahonnan, de gyengenek itelte a pontossagot es az is volt, kritikan aluli volt amit a terkepen muvelt, ossze-vissza jelezte a fordulasokat, azt se tudtam hol vagyok, az n800 pedig meter pontosan dolgozott. Aztan egy ido utan ugyanezt a 3 muholdat, mar magas pontossagnak erzekelte es a kb 1 ora furikazas alatt ezt ot zold holdra erositette, mondanom se kell az n800 11 zold holddal dolgozott ugyanekkor.
(az n800 kijelzojerol es hangjarol felesleges regelni, gyonyoru es kristalytiszta igy roviden)
De ez igy ures pofazasnak tunik, a lenyeg viszont az, hogy az n800 nagyon gyorsan osszekapja a holdakat es olyan pontosan jelzi a helyzeted, h valami felelmetes, meterre pontosan tudod hol vagy az uthoz kepest, hol jarsz a korforgalomban, hol mesz ki eppen, orom vele autozni. Ennek teljesen ellentete az x820, meg 5 zold holdnal is 10-bol otszor rossz fele fordult a terkep, majd 50-100 meter haladas utan eszbe kapott es megfordult az egesz. A korforgalom tiszta horror, egyszeruen nem tudod hol jarsz pontosan, mert nem azt mutatja, hanem csak probalja eltalalni es amig o szorakozik csak mesz amerre latsz. El se merem kepzelni hogy lehet vele kozlekedni suru es szuk fordulokban, szerintem sehogy, olyan nehezen koveti a poziciod.
Viccnek tunik, de az n800 azt is jelzi, ha az utrol lefordulok a kapubejaraoba, mar fordul is a terkep, mikozben jarok be a garazsba is mutatja, h tavolodok az uttol es meri a poziciot sebesseget, az x820 ekkor meg mindig azt jelezte, hogy azon az uton haladok, amirol lefordultam, no comment.[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz runner 125 #2452 üzenetére
Csak akkor lep be a naviba, ha elotte megadod a szamlaszamod es ellenorizte a kreditet. Gyorshajtas eseten pedig auton vonja le az osszeget. Ebbe a 2 napba siman lement volna 1 milla.
-
titán
válasz runner 125 #2441 üzenetére
Jah, tehetnek bele kapasbol 1 gigat , de akkor ugye nem lehetne eladni ujbol a sok szemetet. Jok ezek a cuccok szerintem, foleg hogy a terkepek se tokeletesek, inkabb azoknak kene fejlodni elobb. Sebesseghatarok se stimmelnek sok helyen, neha be akar vinni a csalanyosba(szabalytalansagra kesztet ), ez mind a terkepszoftver hianyossaga, a gepek jelenleg megfelelnenek boven a feladatra.
(#2450) Sátán44 Nekem is nagyon bejon a cucc , tuning baraton mit ertesz?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Gyerekek nagyon ott van ez az N800. minel tobbet hasznalom annal jobban szeretem. A filmeket is ugy viszi mint a gep, csak a hd-kat nem, az akadozik. Amugy nagyon gyors, kepekben, movieban, zeneben, naviban, orom vele dolgozni. Kijelzo is brutal, kepeket is jo rajt nezni, szep szinei vannak es eles.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nektek akksirol mennyi ideig birja a navigalast? Ja es a kepeket, filmeket hova kell masolni, hogy lassa a gep (N800)?
-
titán
(#2408) Flow, (#2407) Schaf
(#2412) runner 125 Marha jo a cucc, egesz idaig azzal szorakoztam. Szep nagy kijelzo es gyors is a masina.
-
titán
válasz runner 125 #2377 üzenetére
Koszike, es az infokat is!
(#2382) Schaf Nalam halott a link, ff es ie se hozza.
-
titán
-
titán
Tudnatok abban segiteni, h a Wayteq N800-ra hogy lehet ratenni az igo8-at? Ez es az asus r700 kozott vacilalok.
-
titán
válasz runner 125 #2305 üzenetére
Ok.
(#2308) Andris_2 Tutira nem.
-
titán
válasz runner 125 #2303 üzenetére
Ez az okositas mennyire bonyolult? Vagy inkabb pu-ben?
Nezegettem mar az asus-t, van mar 710 is elvileg belole, azok eredetileg is igo8-al jonnek ki. Meg olvasgattam az iconix-et is, en nem ismerem egyiket se.
Mondjuk nem szeretnek vele sokat szenvedni.
Hehe, jo lenne mi? A valsag van vazze....
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz runner 125 #2301 üzenetére
Oksi es ez az okositas mennyire mukodik, ugyertem hibatlanul megy rajt az igo?
Esetleg ezen kivul mit ajanlasz? Az se baj ha 2-szer ennyibe kerul, a lenyeg, hogy a legjobb navigacio legyen igo-val.
-
titán
Haliho!
Jelenleg melyik a legjobb autos gps ami igo-t hasznal? Ar nem szamit.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz runner 125 #1622 üzenetére
Itt is azt írja, hogy igo alapú, és mindenhol azt olvasni, hogy basznak frissíteni, valami 2008 márciust is olvastam egyik oldalon. Az eredeti igo elvileg megy rajta, de így meg pofátlanság a 90 ezres vételár. Bár a lóvé nem érdekel, nem én fizetem, csak azért jó lenne innen is egy tapasztalat, hogy ez a gép+igo8 megy-e pöpecül együtt?
-
titán
Most akkor ez még sem jó? Fax kivan, hogy nincs olyan, hogy legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz runner 125 #1613 üzenetére
Én is csak olvasom, hogy az igo8 alapú az nem ugyanaz az eredeti igo-val, mindegyik más egy kicsit.
Köszi a tanácsot!
-
titán
válasz runner 125 #1611 üzenetére
Az összes ASUS navigáción igo8 klón van (azt írják, hogy igo8 alapú), de az nem az igo8.
-
titán
válasz runner 125 #1609 üzenetére
De az is valami klónozott igo-t használ, engem már nem is érdekel. Ha egyszer veszek valamit, az pöpec legyen.
-
titán
Hali!
Melyik a legjobb navigációs készülék? IGO8 legyen rajt, nem a klónjai valamelyike, hanem maga az igo8. Az ára nem számít.
-
titán
válasz runner 125 #1469 üzenetére
Tudom, de önmagában a torrentnek semmi köze a warezhoz. Köszi az infót!
-
titán
Milyen jól pörög ez a topik.
-
titán
Sziasztok!
Főnököm szeretne venni egy jó kis gps-t és megkért, hogy járjak utána. A gond az, hogy én sem vágom a témát, nekem sosem volt és nem is foglalkoztam eddig vele.
Nagyon jó lenne, ha tudnátok segíteni. Azok a készülékek főleg előnyt élveznek, melynek a szoftvere a netről frissíthető (torrent, stb. ).
Előre is köszi!
Lauda
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest