Új hozzászólás Aktív témák
-
compi.hu
senior tag
Latom nem adod fel.
Akartam irni egy szep hosszu hozzaszolast megint, de rajottem hogy semmi ertelme. Az bassza a csoromet hogy a nalad levo egyetlen peldany alapjan altalanositottad, hogy az x820 gps egysege (ami mellesleg egy az egyben ugyan az mint az N800-ban) szar.
Tetted mindezt anelkul hogy egy picit is utanajartal volna, hogy masnal vagy masik keszulekkel jelentkezett-e mar hasonlo problema (mondjuk korbekerdezel az x820 topicban), es a velemenyed alapjan az a mazsola aki azert jon ide, hogy tajekozodjon mit szabad megvenni es mit nem, egy a tapasztalataim szerint igen jo kutyut ki fog hagyni a szoba joheto lehetosegek kozul, mert hat itt azt irtak hogy szar.
Mindegy, befejeztem, nincsen nekem idom erre... Ha a mazsola N800-at vesz, vegulis az is egy jo ketyere, az meg hogy neki csak egy jo GPS kellett volna amit meguszhatott volna kevesebb mint fele annyibol is akar, mar legyen a mazsola problemaja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Robotporszívók
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Trollok komolyan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Logitech G Pro X Wireless
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest