Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesboy
tag
válasz
bogingrol #5203 üzenetére
Üdv
Én nem vagyok igazán szakértő, de a két gép közül amit választottál, én egy harmadikat javasolnék.
HDR-CX11 vagy HDR-CX11e
Ez olcsóbb is, nagyobb a CMOS érzékelő benne, könnyebb, 12x-es Optikai zoomja van, 5.1-es digitális hangot tud és az állókép funkció is 11MP.
Nekem HDR-CX7-em van, az ennek az elődje. Nem tudok rá igazán rosszat mondani.
Persze nem professzionális, de amiket Te néztél azok ugyan ezen a szinten vannak, csak más rögzítési módokat használnak. Ráadásul a HDV és a vinyó is zabálja az aksit.
A memória kártyának minimális a fogyastása.Gyönyörű felvételeket csináltam vele eddig alap felszereltséggel.
Kapható hozzá minden féle egyéb kiegészítő.Hajrá
-
Cyrin
addikt
válasz
bogingrol #5203 üzenetére
Nekem Sony HC7 van, a HC9 elődje, mivel én családi videózásra használom, nekem egyrészt fontos volt, hogy szalagos legyen, másrészt akkor még nem érték el ezt a minőséget az AVCHD cuccok. Szerkeszteni is jóval könnyebb volt a HDV-t.
Viszont a HDV-nek firewire bemenetes gép kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Raynox-250 makró előtétlencse
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest