Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz Zoli bácsi #4303 üzenetére
Köszi, megtörtént
De azért érdekelne személyes vélemény is, ha van. Végigolvastam az irányjelző s3 pro fórumát is, de ott is két embernek volt gépe, azok sem írtak sokat, hamar behalt a fórum.Persze lehet, nem lesz a fujiból semmi, hanem vmi mást választok, pedig tetszene ez a gép.
Egyébként mennyit jelent az, hogy egy gép 2-3-4 évvel ezelőtt jelnt meg? Úgy értem, kezdő szinten van-e érezhető különbség? Jobb képeket tudok-e egy 2009-es modellel csinálni, mint egy 2006-ossal? Szerintem egy kezdő eleinte nyilván nem fog belemenni a pixelvadászatba, hanem inkább max képernyőméretben nézi vissza a képeket.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Monitor hiba topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest